Reklama

Reklama

Božský Evan

  • USA Evan Almighty (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Evan, bývalý televizní moderátor, je zvolen kongresmanem. Okamžitě bere rodinu a stěhuje se z rodného Buffala do Virginie. Zde vydá prohlášení, že jeho cílem a také volebním slibem je změnit svět. Poprosí Boha, aby mu s tím pomohl. Bůh ho vyslyší a nařídí mu, aby postavil archu. Evan je z toho v šoku, odmítá uvěřit, že se setkal se skutečným Bohem. Všude se mu ale objevuje číslo 614 jako odkaz k příslušné části Bible, vousy a vlasy mu začínají příšerně rychle růst. Evan je jako v kleštích, na jedné straně práce, na straně druhé archa. K tomu všemu se za ním začínají stahovat zvířata v párech. Začíná pomalu věřit, že stavba archy je tím jediným možným řešením... (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (447)

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack John Debney: 1. Ready for a Miracle - LeAnn Rimes ,2. One Love - Jo Dee Messina ,3. Have You Ever Seen The Rain - John Fogerty ,4. Walk On Water - Blue County ,5. Spirit in the Sky - Plumb ,6. The Power of One - Bombshel ,7. Be the Miracle - Room for Two ,8. God Makes Stars - Hal Ketchum ,9. This Land Is Your Land - The Mike Curb Congregation ,10. Never Give Up - Tracy Edmond ,11. Revolution - Blue County ,12. Revolution - Stone Temple Pilots ,13. Sharp Dressed Man - Jo Dee Messina ,14. Sharp Dressed Man - ZZ Top ,15. Gonna Make You Sweat (Everybody Dance Now) - C&C Music Factory ,16. Have You Ever Seen The Rain - Credence Clearwater Revival , ()

Skejpr 

všechny recenze uživatele

Zatímco v Božském Brucovi byly Bohovy pohnutky logické, zde do konce nevíte, vo co mu vlastně jde. Tam, kde v Božském Brucovi nastoupily originální a vtipné fóry, a Jim Carrey řádil, tam se v Božském Evanovi mlátí do prstů, do hlavy, padá z výšky a Carell je nejlepší při scéně s holením. Tam, kde se v Božském brucovi utírala podlaha, tam s ev Božském Evanovi tancuje. Božský Bruce byl vtipný. Božský Evan není. Film za dvě hvězdy, i se super ultra ega trapnými tancovacími závěrečnými titulky ale jen za jednu) ()

Reklama

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Presnejšie 5/10... Ak čakáte šialenú komédiu, pri ktorej sa budete váľať od smiechu po zemi a zároveň sa dozviete, na čo bol minutý ten NEHORÁZNY rozpočet, čaká vás trpké sklamanie. Pokiaľ vám však stačí pohodový rodinný film s hrsťou obstojných vtipov (The 40 Year Old Virgin Mary) a prekvapivo slušne vypointovanou moralistickou zápletkou, budete spokojní. Carellov výkon za veľa nestojí, ale Morgan Freeman je v úlohe Boha tradične božský, takže prehryznete aj to príjemne odľahčené kresťanské filozofovanie. Jednohubka, ktorá neublíži. Pravda, keby to stálo 30 miliónov dolárov, chápal by som jej vznik viac. ()

_Berunka_ 

všechny recenze uživatele

Koukám do své domácí filmotéky, když tu mé oko zachytí onen název. Už dlouho dobu jsem tento film odstrkovala, ale teď bylo na čase vzít ho na milost.... Jak já si teď vyčítám tuto přímo grandiózní chybu. Nejenže film byl děsný, on byl dokonce otřesný. Dialogy byly servírovány do placu jako na běžícím páse, aby se ubohý divák čtoucí titulky, nemohl věnovat ději, dá-li se mu tak honosně říkat. Upřímně lituji ty, co viděli film v dabingu nebo původním znění, jelikož přišli o možnost si alespoň procvičit čtení...Laciný humor by snad pobavil leda šestileté dítě, a to ještě v případě, že bych ho podplatila lízátkem. Série úrazů mi přišla natolik trapná, že jsem se zařekla a zahořkla k byť jen malému, zoufalému pousmání. Film nudný, přeplácaný, zbytečně překombinovaný a jediné, čemu jsem schopna uvěřit, je fakt, že tvůrce těsně před natáčením pustili z blázince. ()

Torision 

všechny recenze uživatele

No doprdele.Tak jsem viděl asi nejdražší oddychovej film historie. Kurvavole ! Jim Carrey nám ukázal, že při jistých okolnostejch je prostě nepostradatelnej a v pokračování Ólmajťáků je to hodně znát. Steve Carrel se může snažit jak chce,ale jeho grimasy se Jimovi ani nepřiblíží.Navíc filmu chybí potřebný spád. A tak se musím zeptat sám sebe. Kolik stejně dobrých - ba i lepších - komedií by se dalo vytvořit za 200 milionů? Mno,asi by se jich pár našlo. A celkový ortel? Je to horší než Božský Bruce,ale lepší než Dr.Doolitle. 55% ()

Galerie (45)

Zajímavosti (14)

  • Film sa vo svojej dobe stal s rozpočtom vo výške 175 miliónov amerických dolárov oficiálne najdrahšou komédiou v dejinách kinematografie. (genetique)
  • Když Evan (Steve Carell) jede kolem kina, hrají v něm zrovna film s názvem The 40 Year-Old Virgin Mary. Snímek, kterým se Carell proslavil, se jmenoval The 40 Year Old Virgin (40 let panic, 2005). (xjane)
  • Filmová archa vyrostla na týchž betonových panelech, z nichž je v Los Angeles přistávací plocha pro Boeingy 747. (Siriuss)

Související novinky

Remake Nedotknutelných našel režiséra

Remake Nedotknutelných našel režiséra

02.03.2013

Předloňský francouzský zázrak o ochrnutém aristokratovi, který najde nejen pečovatele, ale i přítele v zdánlivě asociálním černochovi, utržil ve světových kinech famózních 416 milionů dolarů. Avšak… (více)

Reklama

Reklama