Reklama

Reklama

Hannibal - Zrození

  • Velká Británie Hannibal Rising (více)
Trailer 1

VOD (1)

Druhá světová válka – pokusy o nezávislost východní Evropy podlehly prudkým útokům sovětské nadvlády. V Litvě jednoho kluka připravila válka o oba rodiče a sestru. Děsy, které vytrpěl, potlačuje. Uvězněn v sovětském sirotčinci se vzpírá proti nelítostnému zacházení a bouří se proti krutým pravidlům onoho místa… ON však není obyčejným klukem. ON je mladý HANNIBAL LECTER. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

majo25

majo25 (hodnocení, recenze)

ťažko hodnotit. Príbeh bol nadpriemerný, výber hercov zase podpriemerný, efekty priemerné, štýly vrážd dobré. Mínusom je takmer žiadna náväznost s americkým Hanniballom. Koniec bol uponáhlaný i ked samotná záverečná scénka výborná. Neviem či velmi dobré 3* alebo slabé 4*. Moje hodnotenie: 69%

Malasorte13

Malasorte13 (hodnocení, recenze)

tento díl  Hannibala mě naprosto dostal.. Lecter jakožto Ulliel je okouzlující a psychopatická role mu opravdu sedne... nemám námitek...

rounen

rounen (hodnocení, recenze)

souhlas se sniper18: já bych tento díl viděl asi za ten nejlepší...protože děj a akce se opravdu povedly...4*

Jardaskalda

Jardaskalda (hodnocení, recenze)

Tento film podle mě určitě není tak dobrý jak jeho předchhozí díly. Hopkins je proste pan herec, ale určitě bych tento film nezavrhoval

jeniczek

jeniczek (hodnocení, recenze)

Úvod vypadal nadějně a já ještě dřív než jsem shlédnul film do konce dal 4 hvězdičky...po shlédnutí filmu dokonce musím jednu hvězdičku ubrat....

sniper18

sniper18 (hodnocení, recenze)

No neviem, ja som z týchto štyroch filmov o Hannibalovi videl zatiaľ dva a to tento film a Mlčanie jahniat, ale Hannibal: zrodenie zla je podľa mńa omnoho lepší. Zatiaľ čo Mlčanie jahniat je o rečiach, tak tento film bol o skutkoch a celkovo výpravou, vraždami a aj dialógmi je tento film na podstatne vyššej úrovni. Často mi to pripadá, že len preto, že hrá niekde nejaký oscarový herec, tak je to hned´ kultový film a jeho kvalitnejší pokračovatelia sú hned´ zatracované.

Greca11

Greca11 (hodnocení, recenze)

Kdybych nevěděl, že to má co dělat se sérií Hopkinse tak by to bylo 5 hvězd jako vyšitejch.Děj mě uchvátil.Vraždění bylo propracované a i hl. postava hrála psychopaticky poměrně uvěřitelně......JENŽE......Ono to má v názvu HANNIBAL.....takže to by bylo za 2*...takže u mě 3,5* ale spíše k 3

k.rakonos

k.rakonos (hodnocení, recenze)

Každý má jiný vkus. Mně se to líbilo, prostě série o Hannibalovi patří k tomu nejlepšímu v oblasti psychothrileru vůbec. A i tento díl. A jenom proto, že v tom nehrál Hopkins, tak to nebudu přece zatracovat. Mělo to atmosféru, napětí, dobré obsazení, hudbu, jiné prostředí, které se odvíjelo od války.. Velkou měrou se na tom podíleli i čeští producenti, možná že tam byli zapojeni v celém filmu víc jak Amíci. Natáčelo se i v ČR, poznali jsme třeba hrad Kost či Prahu. Jinak koprodukce USA-ČR-Anglie-Francie-Itálie. Dávám 85%

Santek

Santek (hodnocení, recenze)

Tak jsem to konečně viděl. Všechno co staříkovi hanibalovi chybí, tak tenhle mladík to měl. Já jsem spokojený. Ale asi pedevším proto, že semi nelíbí serie s Hopkinsem.

fannah

fannah (hodnocení, recenze)

Jo, film je to perfektní, ale knížka popisuje všechno ještě o něco málo líp;-) Doporučuju přečíst... ale stejně... je to Hannibal :-)

HERIS

HERIS (hodnocení, recenze)

Mě tento film velice překvapil.Hodně se mi to líbilo...možná proto, protože jsem od toho moc nečekal, možná proto, protože to bylo vážně dobrý:))

bobosapo

bobosapo (hodnocení, recenze)

dalo se to videt, nejaké vyjímečné to nebylo, ale kazdopadne povedené, srandovní stek marka vasuta, hlihi

cineman

cineman (hodnocení, recenze)

Při tom, co popisuje witch v první větě, jsem v kině nedokázal vystát vnitřní tlak a musel jsem vyprsknout smíchy. Závěr filmu je vyeskalovaný do trapnosti.

Pojídání tvářiček s houbičkama? Slabé jako samotný scénář

Betmän

Betmän (hodnocení, recenze)

v galerii se objevujou věci, který ve filmu nebyly. asi se něco měnilo ve filmu na poslední chvíli.

bublajsa

bublajsa (hodnocení, recenze)

Mimochodem oficiální text distributora na mě působí trochu lacině a kýčovitě.

Satan

Satan (hodnocení, recenze)

Já tušil, že to nebyl dobrý nápad dělat 4. díl. Každopádně jedna recenze nic neřeší, ale poukazuje....

paascha

paascha (hodnocení, recenze)

Hele, to už se tu píšou do herců i kaskadéři? Nebo kdo je, proboha Lustigová, Unger apod???

Terter

Terter (hodnocení, recenze)

Podle mně to bude standartní vyvražďovačka. Co mě ale tankuje, je dle mého nevhodně obsazený Gaspard Ulliel s hrozným přízvukem.

Satan

Satan (hodnocení, recenze)

strixsr: Dobře vypadá hodně věcí, ale co pak stojí za to ....

Satan

Satan (hodnocení, recenze)

Souhlasím s monologem. Vypadá to jen na vyvražďovačku, která čerpá ze slavného předchůdce. Stejně na to půjdu do kina a o to asi producentům jde nejvíce.

Eddie003

Eddie003 (hodnocení, recenze)

Po několika probdělých nocích jsem dospěl k názoru, že se nemáme čeho bát. Zvláštní agent Marek Vašut to pozvedne nejméně na pět hvězd!

monolog

monolog (hodnocení, recenze)

víte, prohlídl jsem si všechny ty trailery i teasery (v odkazu od Tylera) a galerii a něco vám řeknu. nějak mi ta postava zde předváděná nesedí s Hannibalem Lecterem z Mlčení jehňátek a těch dvou dalších. kanibalismus, který se zrodí z pomsty? kdo to kdy slyšel? Hannibal Anthony Hopkinse si to jezení lidí užíval, svým způsobem byl velice jemnou osobností. měl rád pěknou hudbu, dobré víno, kvalitní knihy, byl nadprůměrně inteligentní...
rozhodně nevraždil nijak extra brutálně. prostě zavraždil a i když to bylo pro efekt (smrt Raye Liotty), tak ne efekt zhnusení nebo zhrození, jako mi to přijde z těch trailerů. podle jeho pozdější postavy bych si dětství kanibala Lectera představoval spíš oddělené od lidí vlastní psychozou, kdy žije ve svém světě, podobně jako třeba Russell Crowe v Čisté duši. ale asi se pletu, ostatně nejsem Thomas Harris, kterej si udělal živnost z popisu osudu jednoho psychiatra s nezvyklými chutěmi.

Avathar

Avathar (hodnocení, recenze)

No, keď tak pozerám na tie trailery nevyzerá to tak hrozne, ale Ulliel tam predvádza dosť trápny výkon! Ak by som si už mal vybrať Hayden by sa tam hodil viac...Trailer je samozrejme inak efektný, pekne zostrihaný a svoj účel nalákať do kín spĺňa...Lenže tu proste niečo "nehrá"

mm13

mm13 (hodnocení, recenze)

Trailers vyzeraju o cosi lepsie nez fotky z galerie, ale jedno je uz takmer iste - hlavny predstavitel prehrava az strach. Nevdacna uloha, hrat mladeho Hopkinsa, ale az takto to dopadnut nemuselo...

Satan

Satan (hodnocení, recenze)

Já myslím, že to bude pecka, podívejte se na hodnocení prostě 5* :D:D:D

Související novinky

Zemřel herec Gaspard Ulliel

Zemřel herec Gaspard Ulliel

19.01.2022

Přichází smutné zprávy z Francie. Ve věku 37 let zemřel po tragické nehodě na lyžích francouzský herec a držitel dvou cen César, Gaspard Ulliel. O jeho skonu informovala agentura AFP. Talentovaný… (více)

Zemřel herec Paul Ritter

Zemřel herec Paul Ritter

06.04.2021

Ve věku 55 let včera v noci opustil filmový svět britský filmový, televizní a divadelní herec Paul Ritter, jehož si většina diváků čerstvě vybaví z veleúspěšné minisérie stanice HBO Černobyl, kde… (více)

Barbarella na bondovský způsob

Barbarella na bondovský způsob

15.04.2007

Producentský veterán Dino De Laurentiis to s novou verzí Barbarelly myslí opravdu vážně. Už podepsal smlouvu s Julienem Forestem, synem a dědicem Jeana-Clauda Foresta, legendárního komiksového tvůrce… (více)

Reklama

Reklama