Reklama

Reklama

Hannibal - Zrození

  • Velká Británie Hannibal Rising (více)
Trailer 3

VOD (1)

Druhá světová válka – pokusy o nezávislost východní Evropy podlehly prudkým útokům sovětské nadvlády. V Litvě jednoho kluka připravila válka o oba rodiče a sestru. Děsy, které vytrpěl, potlačuje. Uvězněn v sovětském sirotčinci se vzpírá proti nelítostnému zacházení a bouří se proti krutým pravidlům onoho místa… ON však není obyčejným klukem. ON je mladý HANNIBAL LECTER. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (4)

Trailer 3

Recenze (479)

Spooner 

všechny recenze uživatele

Pro mě byl Hannibal vždycky hlavně o Hopkinsovi, takže když tu teď místo něj máme nějakýho mladýho francouze, tak mě to vážně nebere. Ten má sice docela dobrej úchyláckej kukuč, ale to je tak všechno co nám může nabídnout. A film na tom není o nic líp. Příběh je nezáživný a moc se mi k Hannibalovi nehodí.Celej film je nudnej a nenapínavej a to i když Hannibal náhodou někoho zabijí. Prostě zbytečné pokračování, které si tato postava vůbec nezasloužila ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Tohle si sand ani hannibal nezasloužil. Skoro celej film je jedna velká nuda, těch pár scén, kdy mladej hannibal zabíjí opradu nevytrhnou, krom toho Gaspard Ulliel je fakt hroznej, neustále se snaží tvářit neskutečně ďábelsky, ale když to dělá v každým záběru, tak je to fakt příliš a pak spíš vypadá jako šašek, ale jinak zas tak špatnej neni, jen kdyby se furt nesnažil tvářit tak tajemě. Ale to bych ještě přežil, ale nevim kterej idiot vymyslel tenhle příběh o zrození Hannibala, takovou trapárnu sem hodně dlouho neviděl. Kdyby to byl jenom normální film, tak nic neřeknu, protože takových filmů jsou spousty a mam je i docela rád, ale v porovnání s postavou hannibala Lectra v jehňátkách a tady tim, to vypadá jako by tohle nemělo s tim původním filmem skoro vůbec nic společnýho. Krom toho Hannibalův kanibalismus je tady vysvětlenej tim nejhorším možným způsobem. Víc zkazit to už asi nešlo. Scénáristy bych fakt nakopal do prdele ()

Reklama

Falko 

všechny recenze uživatele

Myslim ze najväcsou chybou je porovnavat tento film s Mlcanim jahniat, ale ak ho musim porovnat, par veci mi tam vadilo. Jednak mi chybala uzasna hudba Howarda Shorea, hlavny akter Hannibal sa ani trosku nepodobal na starsieho Hannibala Lectera a ani atmosfera nebola az tak temna, ako som ocakaval. Avsak keby som nikdy nevidel Mlcanie jahniat a ine pokracovania, pridal by som asi jednu hviezdicku navyse. ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Nemůžu říct, že by pro mě bylo Zrození zklamáním, protože jsem od toho absolutně nic nečekal. A o to bylo zklamání větší. Tohle má s tak velkou legendou, jakou je Hannibal Lecter společné jen jméno. Bastard, eh pardon Gaspard byl tak prkenný, že někdy jsem se měl chuť smát. Jediné, co pro mě bylo v tomto filmu zajímavé, byly tři jména: Dominic West alias Jimmy McNulty, Li Gong, která byla sakra krásná a Marek Vašut, jenž tu má asi dvě minuty ke konci… :-) V tomhle případě 2,5 * musím zaokrouhlit směrem dolů… ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Hannibal Zrození mi naopak připadá jako druhý nejlepší díl (hned po Drakovi) .Absence Hopkinse je jedině bod k dobru, jiné prostředí a atmoséra zrovna tak. Mladý Hannibal se povedl, byl to zrovna takový slizák jako jeho starší já. A nejzapamatovatelnější scéna? Jednoznačně ta, kde se dozví, že snědl svou sestru. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (20)

  • Na place se vyskytlo několik kuriózních krádeží, zmizela falešná hlava a umělý penis. (imro)
  • Představitel mladého Hannibala Lectera, Gaspard Ulliel, je Francouz a na procvičování angličtiny měl pouze měsíc. To byl také jeden z důvodů, proč váhal, jestli má roli vůbec přijmout. (109)
  • Ve scéně, kdy si Lecter vpíchne do žil thiopental sodný, hraje v pozadí „Goldberg variations“ od Johanna Sebastiana Bacha. Tuto skladbu můžeme slyšet ve filmu Mlčení jehňátek během scény Hannibalova úniku z uvěznění. (Othello)

Související novinky

Zemřel herec Gaspard Ulliel

Zemřel herec Gaspard Ulliel

19.01.2022

Přichází smutné zprávy z Francie. Ve věku 37 let zemřel po tragické nehodě na lyžích francouzský herec a držitel dvou cen César, Gaspard Ulliel. O jeho skonu informovala agentura AFP. Talentovaný… (více)

Zemřel herec Paul Ritter

Zemřel herec Paul Ritter

06.04.2021

Ve věku 55 let včera v noci opustil filmový svět britský filmový, televizní a divadelní herec Paul Ritter, jehož si většina diváků čerstvě vybaví z veleúspěšné minisérie stanice HBO Černobyl, kde… (více)

Barbarella na bondovský způsob

Barbarella na bondovský způsob

15.04.2007

Producentský veterán Dino De Laurentiis to s novou verzí Barbarelly myslí opravdu vážně. Už podepsal smlouvu s Julienem Forestem, synem a dědicem Jeana-Clauda Foresta, legendárního komiksového tvůrce… (více)

Reklama

Reklama