Reklama

Reklama

Když se dva krasobruslařští rivalové Chazz Michael Michaels (Will Ferrell) a Jimmy MacElroy (Jon Heder) na mistrovství světa znemožní v trapné rvačce, přijdou o zlaté medaile a navíc dostanou doživotní zákaz krasobruslení v mužské kategorii. Nyní, po třech a půl letech, našli skulinu v pravidlech, která jim umožní znovu soutěžit. Pokud totiž dokáží odložit vzájemnou nevraživost stranou, mohou se o medaili utkat společně – v soutěži párů. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (511)

DJ Obelix 

všechny recenze uživatele

Will Ferrell a Jon Heder spolu v extrémně barevných trikotech předvádějí krasobruslařské triky? Tak tohle mohlo skončit buď naprostým fiaskem, nebo genialitou. A jak to dopadlo pro mě můžete poznat z mého plného hodnocení. Dobrá - možná časem ještě jednu hvězdičku sundám, ale momentálně jsem nadšen z toho, že jsem po dlouhých měsících našel novou komedii, u které jsem se skutečně smál a ne jen lehce pousmíval. A shodou okolností se opět jedná o "Frat Pack" produkci, kterou uznávám a rád se u jejich komedií bavím, ovšem do této doby mě dokázali skutečně rozesmát jen Zoolander (stále špička) a Vybíjená (dělené druhé místo s Blades Of Glory - snad se na piedestálu nepoperou :-). "If you can dream it, you can do it!" ()

boshke 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem další tuctovou trapárnu. Ostatně co jiného čekat od filmů tohoto ražení... Co si budem´ povídat, film je to prostý, až primitivní, ale já se řehtal celou dobu. Užíval jsem si každý moment, každou repliku, každou kravinu. Film nikdy nepřesáhne mez nechutnosti či trapnosti, jak bývá zvykem, snad i pravidlem, u jeho žánrových bratříčků. Prostě koncentrovaná primitivní, ale nadmíru návyková zábava pro nenáročné diváky... 100% ()

Reklama

Lateef 

všechny recenze uživatele

Zábavný, základní kostrou ohraný, herecky působivý film, jehož fórky se Vám zaříznou do bránice stejně jako brusle do krku partnera při Železném zvedáku. Geniálně dynamický úvod. Zajímavě se rozvíjející děj. Klišovité překážky na cestě k cíli. Spousta dobrých, ale nedotažených nápadů. Ústřední dvojice funguje bezproblémově. Vidět Willa Ferrella na běhacím pásu v akci (no dobře, neběží, ale alespoň jde) a slyšet ho při tom odhrkávat text My Humps od Black Eyes Peace je skutečný zážitek! A Jon Heder se konečně vymanil z role loosera. 70% 61 miliónů dolarů(rozpočet)/144,5 miliónů dolarů(výdělek celosvětově) ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

"Jako by krasobruslení nebylo už tak dost teplý." Na první pohled je to klasická sportovní "ferrelovka" obohacená o kluky v příléhavých pavích trikotech. A vlastně i na druhý a třetí pohled. Takže můžete-li tento specifický druh humoru, tak neprohloupíte. Ovšem ani nic nezískáte. Ledově ostří jsou totiž překvapivě gagů prostí (čest těm několika výjimkám) a poněkud sterilní. Nenudí, příjemně se na to kouká, trapné to není, ale vtipné také moc ne. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 7/10 Děj 9/10 Hudba 8/10 Prostředí 8/10/// +kupodivu snesitelný a dokonce zábavný Will Ferrel, skvělí Jon Heder, sympaticá Jenna Fischer, zábavné, vtipné, napínavé -mohlo být klidně delší/// Tak jsem se konečně po dlouhé době zase skvěle bavil. Bylo to tak příjemné zábavné, že jsem chtěl ještě nášup. Má to sice pár trapnějších situací, ale nic co by jste neustáli a ty zábavné převládají. Jinak příjemná romantika a celkově je tohle film na odreagování jako dělaný./// Celkem 83%/// ()

Galerie (246)

Zajímavosti (23)

  • Když vstupují bruslaři na svůj tréninkový led, po otevření chladíren se nám naskytne stejná místnost s ledem a bednami, jako při seznamovacím videu, ve kterém se představuje Will Ferrel coby Chazz, undergroundový jezdec. (CjKukis)
  • Styl bruslení Chazze Micheale Michalse byl inspirován stylem skutečného krasobruslaře Elvise Stojka. (Bajda)
  • Když Chazz (Will Ferrell) nastoupí do taxíku k jednomu ze sourozenců Sthranzimu (Will Arnett), dostaně on něj ránu do hlavy na pravou stranu, avšak v dalších záběrech má modřinu na straně levé. (Sign)

Související novinky

Kolty a magie

Kolty a magie

02.04.2009

Kulku ze šestiraňáku by si zasloužil člověk, který vypustil na internet sice nedokončené, ale obrazově velmi kvalitní X-Men Origins: Wolverine, a magii zase studio Fox, aby se mu povedlo odčarovat z… (více)

Reklama

Reklama