Reklama

Reklama

Když se dva krasobruslařští rivalové Chazz Michael Michaels (Will Ferrell) a Jimmy MacElroy (Jon Heder) na mistrovství světa znemožní v trapné rvačce, přijdou o zlaté medaile a navíc dostanou doživotní zákaz krasobruslení v mužské kategorii. Nyní, po třech a půl letech, našli skulinu v pravidlech, která jim umožní znovu soutěžit. Pokud totiž dokáží odložit vzájemnou nevraživost stranou, mohou se o medaili utkat společně – v soutěži párů. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (509)

MoiJe 

všechny recenze uživatele

Tisickrat lepsie, nez som cakala. Nepotrpim si ani na jedneho z tych 2 komikov (ani trochu) a mam rada povodne Ladove ostrie, takze v mojich ociach aspirovalo na odpad. 4* su prekvapenim tohtorocnych majstrovstiev:) Inak ale samozrejme hromada prehnanych radobyforov, pravdepodobnost (keby mohla, tak) pod bodom mrazu, minimum samotneho korculovania a co, tak vhodne max na exibiciu (co ale mozno nie je uplne minus), predvidatelny dej, ... V ramci rodinky podobnych komedii s takymto humorom ale asi najlepsie... ()

DJ Obelix 

všechny recenze uživatele

Will Ferrell a Jon Heder spolu v extrémně barevných trikotech předvádějí krasobruslařské triky? Tak tohle mohlo skončit buď naprostým fiaskem, nebo genialitou. A jak to dopadlo pro mě můžete poznat z mého plného hodnocení. Dobrá - možná časem ještě jednu hvězdičku sundám, ale momentálně jsem nadšen z toho, že jsem po dlouhých měsících našel novou komedii, u které jsem se skutečně smál a ne jen lehce pousmíval. A shodou okolností se opět jedná o "Frat Pack" produkci, kterou uznávám a rád se u jejich komedií bavím, ovšem do této doby mě dokázali skutečně rozesmát jen Zoolander (stále špička) a Vybíjená (dělené druhé místo s Blades Of Glory - snad se na piedestálu nepoperou :-). "If you can dream it, you can do it!" ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

Škoda toho pomerne slabého hodnotenia, pretože takúto zhovadilú, brutálnu šialenosť len tak ľahko nenájdete. Tu už nie sú zábavné iba jednotlivé scény, ale svojím blbým, parodickým humorom (vrátane celej výpravy) vyznieva do číreho šialenstva aj celý snímok ako celok. Will Ferrel je v takomto type zvrátenej zábavy majster sveta. 6.7.2018 - po opätovnom niekoľkonásobnom pozretí zvyšujem na plný počet. Podľa môjho názoru na filmovom plátne neexistuje už nič šialenejšie a strelenejšie, film Ľadovo ostrí sú králi nielen na ľade ale aj na plátne, bravooo ()

Handle 

všechny recenze uživatele

Jednoduchý námět, děj a zápletka. A vůbec mi to nevadilo. Film, u kterého vypnete a nemusíte u něj přemýšlet. Vtipy byly slušné a většinou fungovaly. Smál jsem se a bavil jsem se, proto hodnotím nadprůměrně! I když je to samozřejmně svým způsobem kravina.. Avšak zábavná, takže bych dal takových 70%.. :) ()

EdaS 

všechny recenze uživatele

Pro Willa Ferrella mám už nějakou dobu slabost a tak mě zamrzelo, že se v první polovině drží docela zkrátka. Polovina druhá mi to naštěstí dokonale vynahradila a svou vtipností dala vzpomenout na skvělého Zprávaře. Na Blades of Glory se mi líbí od začátku jasně stanovená míra nadsázky, které se tvůrci drží až do báječně gradovaného (akční honička na bruslích!) závěru. To umí málokdo - s bruslemi či bez. 70% ()

Galerie (246)

Zajímavosti (23)

  • Chazz  (Will Ferrell) si ve finále poranil pravý kotník, za který jej Jimmy (Jon Heder) drží při roztáčení riskantního prvku Železný lotos. (melica)
  • Když vstupují bruslaři na svůj tréninkový led, po otevření chladíren se nám naskytne stejná místnost s ledem a bednami, jako při seznamovacím videu, ve kterém se představuje Will Ferrel coby Chazz, undergroundový jezdec. (CjKukis)
  • Styl bruslení Chazze Micheale Michalse byl inspirován stylem skutečného krasobruslaře Elvise Stojka. (Bajda)

Související novinky

Kolty a magie

Kolty a magie

02.04.2009

Kulku ze šestiraňáku by si zasloužil člověk, který vypustil na internet sice nedokončené, ale obrazově velmi kvalitní X-Men Origins: Wolverine, a magii zase studio Fox, aby se mu povedlo odčarovat z… (více)

Reklama

Reklama