Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

„Toto je příběh muže jménem Harold Crick… a jeho hodinek. Harold Crick je muž nekonečných čísel, neustálých kalkulací a pozoruhodně mála slov. A jeho hodinky neřeknou o mnoho víc.“ Po deseti letech usilovné práce je spisovatelka Karen Eiffel téměř na konci své poslední a možná nejlepší knihy. Jejím jediným úkolem zůstává vymyslet, jak zabít svoji hlavní postavu, Harolda Cricka. Karen však nemá ani tušení, že Harold Crick z nevysvětlitelných důvodů žije ve skutečném světě… a najednou slyší její slova. Fikce a realita se střetnou, když zmatený Harold slyší, co si ona myslí, a zjistí, že musí najít způsob, jak změnit její (a svůj) konec. Horší už to nebude je neotřelou komedií o tom, jak vzít svůj dosavadní život do rukou a učinit z něj takový, jaký ho chcete mít. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

Spiker01

Spiker01 (hodnocení, recenze)

Skvělý film, už se nedivím tomuto hodnocení. A to jsem si ze začátku říkal, že se asi budu nudit.

Uživatel Martina_K smazal svůj příspěvek.

Rewol

Rewol (hodnocení, recenze)

O čom to akože bolo????? Čo sa divákovi akože snažili tvorcovia povedať? Osobne som tam videl dve roviny, pričom jedna bola úplne priemerná a tá druhá bola úplne príšerná.
Prvá rovina sa týkala premeny relatívne nudného "berňáka" s prejavmi skoro až klinickej obsesie na nového skoro normálneho človeka. Hlavným motívom tejto roviny je samozrejme romantika. Ono aj tí dvaja herci akože boli dobrí, to nepopieram, celkom dobré herecké výkony, ale samotný príbeh "úplná a obohraná nuda". Výsledok je priemer.
Druhá rovina príbehu sa týkala "fantazijného prepojenia spisovateľky a jej hlavného hrdinu". Námet zaujímavý, práve toto ma v popise zaujalo najviac. Dokonca aj herecké výkony Ferrella, Hoffmana a Thompson boli vskutku excelentné! ALE čo to bol za príbeh, scenár, dramaturgia??? Totálny, ale TOTÁLNY ODPAD. Plno KECOV o nejakom fiktívnom románe, neviem akom skvoste, ale vo filme to bola jedna absolútne vykonštruovaná hluchá neexistujúca prázdnota. A TOTO potopilo celý film, stala sa z neho prázdna a dutá škrupina, ktorej na csfd "neviem kto" tlieska ako zmyslov zbavený...
No a záver, ktorý tak v komentároch vychvaľujú? Očakávanejší už ani nemohol byť. Mohol prekvapiť iba niekoho, kto pred skončením úvodných titulkov zaspal a zobudil sa pri titulkoch záverečných... Na dve hviezdy to vytiahli iba skvelí herci.

Ostáva len dúfať, že sa naplní "proroctvo" z názvu filmu, že všetko nasledujúce "Horšie to už nebude"....

Uživatel Rewol smazal svůj příspěvek.

Shait

Shait (hodnocení, recenze)

Skvělej film s parádním Willem a překrásnou Maggie. Happy endy sice moc nemusím ale chudáka Harolda mi bylo líto takže mi to nevadí :)

Pitrsss

Pitrsss (hodnocení, recenze)

Luigi.K.: Příště si nezapomeň zapnout zvuk, je to pak lepší. Mimochodem, včera sem si konečně pořídíl originál, hlavně kvůli pár bonusům (ze zákulisí, rozhovory atp.) Rozhodně doporučuju .)

Luigi.K.

Luigi.K. (hodnocení, recenze)

Tohle ze byla komedie? A kdy se tam clovek jako mel zasmat??? NUDA!!! Hovadina!!!

kropt

kropt (hodnocení, recenze)

Ano, kdyby konec byl takový, jaký by si přála většina lidí v názorech přede mnou, byl by film strašlivě zajímavý, ale nešel bych pak od obrazovky s mírně přihlouplým úsměvem na tváři a pěkným pocitem u srdce.... tohle bylo milé, a příjemné - občas musí něco dopadnout dobře, ne? Dávám 90%, pokud by konec byl jiný "alternativní" dal bych 80%.

xhc

xhc (hodnocení, recenze)

velmi usmevna zabavna lahko stravitelna oddychovka, ktora cloveku povznesie dobru naladu ALE to je vsetko, tato komedia viac ani nechce ponuknut, napodiv tomuto filmu ani o nic ine nejde a preto sa aj vydaril .. 3*

Peeegos

Peeegos (hodnocení, recenze)

Hodně dobrá komedie a taky dobré drama. Ne každý film balancuje přesně mezi :) A herecké výkony jsou úžasné :)

MasterHowl

MasterHowl (hodnocení, recenze)

Miluju hlášku Maggie Gyllenhaalové: "Fuckin' tax maaaaaaan!!!!!!" Tady mě fakt dostala.

Kosuke

Kosuke (hodnocení, recenze)

tak to dávali včera na čt1,no těšil jsem se a asi až moc ,špatnej film to nebyl ale ani ne na 5 hvězd.

derive

derive (hodnocení, recenze)

Nechápu jak z tak nudného námětu může někdo udělat tak skvělý film.

barrad

barrad (hodnocení, recenze)

Na tenhle film jsem narazil jen náhodou a to jen díky nudě při nemoci. Ze začátku jsem se ztrácel co se vlastně děje, ale když se mi konečně rozsvítilo bylo to super. Bohužel pár filmů už jsem viděl a konec byl tak trošku předpokládaný. Ale na filmu to nic nezkazilo. ****

Seuata

Seuata (hodnocení, recenze)

Bohužel, nějak mě to neupoutalo, nenadchlo. Možná to bude znít hnusně, ale kdyby ten konec byl jiný, bylo by to lepší. Škoda, výborný nápad, který byl zpracován asi dobře, těžko říct, ale první půlhodinu mě film nutil přemýšlet nad faktem, jestli nemám radši pustit jiný. Natočila bych čiste jen film, podle původního příběhu, kde hlavní hrdina zemře.

Cyrax

Cyrax (hodnocení, recenze)

ludom, ktory tomuto filmu dali menej ako dve hviezdy poprajem aby sa nasla spisovatelka, ktora by napisala ich pribeh-dramu a nakoniec si to nerozmyslela :) som kruty? ok pardon, ake ine slova najst pre tych, ktory nenajdu cit k tomuto fantastickemu dielu...

MicRei

MicRei (hodnocení, recenze)

Skvělí nápad,který byli dobře proveden.a bylo by zajímaví to ukončit jak píše tady:790511

Pedestrian

Pedestrian (hodnocení, recenze)

vanilla: když se podíváš do obsazení na imdb, tak zjistíš, že Tom Hulce hrál Dr. Caylyho.

vanilla

vanilla (hodnocení, recenze)

Prosím, vie mi niekto vysvetliť, kde tam bol Tom Hulce??? Je to pre mňa veľmi dôležité! Zaplatím zlatom, len mi to napíšte!

790511

790511 (hodnocení, recenze)

Hehe, kdyby to skončilo tím autobusem, tak by Forster byl fakt drsný :D Ale bylo mi z celého naladění filmu a z celkem pozitivního vykreslení hrdiny jasné, že bude happy end. Mě to nevadí, zabíjení tak moc nepotřebuju, ale natočit ten drsnější konec přesně k tomuto filmu by byla fakt velká tvůrčí odvaha. Už vidím, jak by diváci vykuleně seděli jak zařezaní a se zatajeným dechem čekali, jestli se aspoň po závěrečných titulcích neobjeví nějaká naděje, že to Harold přežil :)

StClara

StClara (hodnocení, recenze)

vyborny originalni napad! Za to se hodi dat 5*. Moc me film pobavil a vzhledem k filmu ktery jsem videla hned predtim [Jumper] je to baaaajecna zmena! Moc hezky vykresleny postavy, cisty charaktery, bajecny a vtipny!

Curlyman

Curlyman (hodnocení, recenze)

Jj, Ferrel to zahral fakt dobre a Forster je PAN reziser, pekny film, aj ked som si myslel, ze ku koncu naozaj umrie, ale veril som, ze nie :-P

glassmoon

glassmoon (hodnocení, recenze)

no po zrazke busom som daval 5* ale hned nato som musel jednu ubrat... skoda toho zaveru, fakt ma rozculil...

skocan

skocan (hodnocení, recenze)

Lidi,priznejme si ze 85% je proste jenom za originalitu a nic vic.

hunty

hunty (hodnocení, recenze)

Opravdu sem nevěděl co můžu očekávat od drama-komedie-fantasy-romantiky jeste s Willem Ferrellem, ale film me naprosto dostal.. urcite by se dali veci vyresit jinak, ale film byl opravdu skvely. Jak se pribeh vyvijel... 2 hodinky tomuto filmu venuju s radosti

Bajda

Bajda (hodnocení, recenze)

mě to moc potěšilo - příjemná pohodička. A Will Ferrell je super. Pomalu ale jistě se stává jedním z mých favourites. A v takovejch chujovinách jako je třeba film Ledově ostří se začíná stávat kultovní :-))

nihilist

nihilist (hodnocení, recenze)

fakt vyborny film,konec mohol byt trochu iny... a neodpustim si-pomo,komentar v cestine?? keby mi nebolo trapne,smial by som sa..

M4rtin

M4rtin (hodnocení, recenze)

Opradu parada, sice pomalejsi rozjezd, ale vyborny napad, skvele zpracovani, bla bla bla, 4,5 *

nessie

nessie (hodnocení, recenze)

Na začátku je film efektně odtažitý, popisný, s cool snahou o nadhled. V polovině sklouzává k romantické komedii, která ale pořád není tuctová a styl začátku do ní stále proniká. A právě pro tu popisnost a odstup bych na konci čekala gradaci až fatální. Takže na konci výborného filmu je cítit jen prázdno a prožitek se poněkud ztrácí.

Santek

Santek (hodnocení, recenze)

Moc nechybělo a skoro bych i tipl, že za tohle může Woody Allen. Nauka o snech je lepší film :-)

Phat K

Phat K (hodnocení, recenze)

No asi jo, ale před pár hodinama neexistovala jediná stránka, která by uváděla název "Horší to už nebude". Teď už jedná taková je, viď Civale? :)

Cival

Cival (hodnocení, recenze)

Veril bych plakatu... peci se s tim nekdo nepatlal, aby to pak udelal blbe, no ne? :-)

Phat K

Phat K (hodnocení, recenze)

Jak je to kruci s tím českým názvem? Co je správně? "Horší to už nebude" jako je to na plakátu, nebo "Horší už to nebude", jak uvádí všechny ostatní zdroje? :-/

Lhurgoyf

Lhurgoyf (hodnocení, recenze)

Pre mna najoriginalnejsi film poslednych rokov a jeden z najlepsich filmov roku 2006! Napaditost chvalabohu este nevymrela, bravo Marc Forster!

Kamca_

Kamca_ (hodnocení, recenze)

Taky jsem byla zvědavá na Willa Ferrella. Znám ho hlavně z Roxbury :D. Ale ukázal, že umí zahrát i vážnou roli :)

Nin

Nin (hodnocení, recenze)

Nevíte někdo, jak se jmenuje ten song, co hraje Will Ferrell na kytaru? Nějak se mi to nechce hledat :)
Mimochodem úžasnej film.

mm13

mm13 (hodnocení, recenze)

Mna viac co do nametu bere Kite Runner, dalsi pripravovany film Marca Forstera...

Anglie

Anglie (hodnocení, recenze)

Nový film Marca Forstera. Dost na to, abych si to nenechal ujít v kině. Jsem zvědav, ano.

genetique

genetique (hodnocení, recenze)

Fiiiha! Takže Will Ferrell sa nám dal na vážnejšiu rolu? Určite po komediálnej stránke nesklame, ale som zvedavý, či predčí Jima Carreyho, ktorý dokázal, že vie aj hrať už niekoľkými filmami. Ale ja mu verím a teším sa!

Skeeter

Skeeter (hodnocení, recenze)

myslim si, že to bude výborný film, hraje v něm plno amerických filmových hvězd, takž doufám,že mně a i ostatní nezklamou..... =)

Související novinky

Hoffman miluje Thompsonovou

Hoffman miluje Thompsonovou

09.06.2007

Dustin Hoffman a Emma Thompson si během natáčení Horší už to nebude zřejmě padli do oka. Zanedlouho se totiž spolu objeví v romantickém dramatu Last Chance Harvey. Ale pravděpodobnější možná bude, že… (více)

Reklama

Reklama