Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

„Toto je příběh muže jménem Harold Crick… a jeho hodinek. Harold Crick je muž nekonečných čísel, neustálých kalkulací a pozoruhodně mála slov. A jeho hodinky neřeknou o mnoho víc.“ Po deseti letech usilovné práce je spisovatelka Karen Eiffel téměř na konci své poslední a možná nejlepší knihy. Jejím jediným úkolem zůstává vymyslet, jak zabít svoji hlavní postavu, Harolda Cricka. Karen však nemá ani tušení, že Harold Crick z nevysvětlitelných důvodů žije ve skutečném světě… a najednou slyší její slova. Fikce a realita se střetnou, když zmatený Harold slyší, co si ona myslí, a zjistí, že musí najít způsob, jak změnit její (a svůj) konec. Horší už to nebude je neotřelou komedií o tom, jak vzít svůj dosavadní život do rukou a učinit z něj takový, jaký ho chcete mít. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (845)

EdaS 

všechny recenze uživatele

Nejoriginálnější film poslední doby. Forster si stále rád hraje s divákem, ale tady mu to vychází o dost lépe než v Stay - nejspíš hlavně díky skvělému scénáři. Skvostné obsazení nemá chybu - stlumeným Ferrellem počínaje, přes kouzelnou "anarchistickou" pekařku Maggie Gyllenhaal až k tradičně brilantním Emmě Thompson a Dustinu Hoffmanovi. Stranger Than Fiction chápu jako chytré, hravé a emocionálně silné vyznání lásky k vyprávění příběhů. Nevynechejte! P.S. A napodruhé to nebylo ani o chlup horší! ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Haroldu Crickovi se jednoho dne zblázní hodinky a jemu půjde o život. Dustin Hoffman je literární expert a ve volném čase trénuje plavání. Emma Thompson nedokáže uspokojivě zakončit své nejnovější literární dílo. Marc Forster v prvním desetiletí 21. století do nás sypal jeden zajímavější díl za druhým. 85% ()

Reklama

RHK 

všechny recenze uživatele

Krásný snímek o jednom sucharovi z finančního úřadu, o jeho blikajících hodinkách, jeho nudném životě, jeho přítelkyni krásné pekařce, jeho osudu drženém v rukou ženou s tajemným hlasem, taky o malém klukovi na kole, o číslech kolem nás, o profesoru literatury hrajícímu si na detektiva, psychologa a apoštola smrti... Prostě komedie a/nebo tragédie o životě (podle své volby si dělejte čárky do patřičného sloupce v notesu). Trailer: http://www.csfd.cz/film/222352-horsi-to-uz-nebude/videa/ ()

BadoXXII 

všechny recenze uživatele

Byť hlavnou postavou románového príbehu je snom, s ktorým sa zahrával snáď už každý z nás. Tento film je o tom, čo sa stane, ak sa táto predstava stane skutočnosťou. Atraktívny námet a originálne prevedenie. Scenár je jeden z najvýraznejších kladov filmu a nie je mu čo vytknúť. Herci sú skvelí a obsadenie si už lepšie ani neviem predstaviť. Tragikomický ksicht Willa Ferrela sa sem velmi hodil a aj keď je to komik, ktorému nie je nič proti srsti, tu sa otočil o 360 stupňov a predviedol precízne herectvo ( asi ako Jim Carrey vo vážnych úlohách). Veľmi ma potešila prítomnosť Dustina Hoffmana, ktorý je pre mňa absolútna herecká extratrieda (spolu s Nicholsonom, De Nirom, Al Pacinom, Hanksom a Hopkinsom). Maggie Gyllenhaal je veľmi sympatická, Emma Thompson správne neurotická a Queen Latifah veľmi príjemná. Film funguje ako celok a funguje lepšie ako hodinky Harolda Cricka (mimochodom, našiel som si ďalšiu obľúbenú filmovú postavu). Veľmi príjemné prekvapenie, ktoré ma pozdvihlo a naplnilo príjemnou energiou.Horšie to už nebude je neprevarenou komédiou o tom, ako vziať svoj doterajší život do rúk a spraviť z neho taký, aký ho chceme mať. 90% ()

uiu 

všechny recenze uživatele

Film jsem si stáhla a očekávala od něj praštěnou komedii, u které se bude dát perfektně vypnout mozek a jen se smát. Bohužel jsem se toho nedočkala. Musím uznat, že je to asi první komedie s Willem Ferrellem, která není trapná a dementní, ale právě to od Ferrella čekám a to jsem v ten sobotní večer chtěla. Je to vlastně takové filozofické drama s komediálními prvky, které se zamýšlí nad životem. Výbuchy smíchu žádné, vtípky nulové. Humor hodně suchý a místy až intelektuální. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (27)

  • Ve filmu je vidno několik odkazů na malbu Reného Magritta "Syn člověka". Jednou když běží Harold (Will Ferrell) na autobus s jablkem v ústech a pak když sedí u doktora před stěnou s vyobrazením nebes. (HellFire)

Související novinky

Hoffman miluje Thompsonovou

Hoffman miluje Thompsonovou

09.06.2007

Dustin Hoffman a Emma Thompson si během natáčení Horší už to nebude zřejmě padli do oka. Zanedlouho se totiž spolu objeví v romantickém dramatu Last Chance Harvey. Ale pravděpodobnější možná bude, že… (více)

Reklama

Reklama