Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vdovec Jad Clampitt poklidně žil s dcerou a tchyní v osamělém srubu uprostřed divočiny. Jednoho dne si Jad vyjde na lov, místo do zajíce střelí do země a vytryskne proud nafty. Bohatý nález neunikne pozornosti zástupcům těžební společnosti, a ti nabízejí za pozemek miliardu dolarů. Takové sumě nelze odolat, a tak se rodina Clampittových, posílená o svérázného bratránka, přestěhuje do Beverly Hills, aby se vrhla do víru velkosvětského života. Neotesaní venkovští balíci to tam nebudou mít nijak snadné. Nikdo je neučil společenskému chování, takže zpočátku vrší jeden trapas na druhý, a navíc si řada lidí brousí zuby na jejich peníze... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (118)

Radyo 

všechny recenze uživatele

Zhovadilost první třídy, kterou jsem nehodil do odpadu jen proto, že jsem se u ní asi třikrát i zasmál. Pravidelné sledování podobných filmů by ale mohlo u diváka způsobit trvalou demenci, takže varuji před podobnými úlety. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Lalo Schifrin: 1. White Lightnin' - Joe Diffie [3:12] ,2. I Ain't Never - The Oak Ridge Boys [2:25] ,3. Crying Time - Lorrie Morgan [3:09] ,4. I'm Movin' On - Sammy Kershaw [2:57] ,5. I'm So Lonesome I Could Cry - Aaron Tippin [4:04] ,6. Hot Rod Lincoln - Jim Varney/Ricky Skaggs [2:48] ,7. Honey Don't - Joe Walsh/Steve Earle [3:32] ,8. Together Again - Doug Supernaw [2:37] ,9. If You've Got the Money I've Got the Time - Ricky Van Shelton [2:01] ,10. Wasted Days and Wasted Nights - Texas Tornadoes [3:04] ,11. If You Ain't Got Love - Dolly Parton [2:50] ,12. The Ballad of Jed Clampett - Jerry Scoggins [1:20], ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Jo, je to stupidní a hodně, ale taky si to na nic jinýho nehraje a myslim, že sou daleko horší filmy a Burani v Beverly Hills maj určitě pár vtipnejch scén, který film zvedaj z filmovýho bahna a taky celkem potěší pár znamých tváří jako je Erika Eleniak, Lea Thompson nebo Rob Schneider, takže sem se nakonec ani nenudil a občas i bavil ()

Dudek 

všechny recenze uživatele

Mnohem lepší než jsem doufal. Co také čekat od buranské komedie, že? Kdo čekal inteligentní humor vystavěný zejména na konfrontaci dvou odlišných kultur bude asi zklamán. kdo znechuceně očekával příval fekálního humoru, bude příjemně překvapen. Jak už jsem psal, tenhle film mohl být mnohem horší, jakožto buranská komedie totiž stojí ve středu pomyslného žebříčku. Ovšem jako film je to už horší. Ošunťělý děj, špatný scénář a nevýrazná režie. Trapné, to rozhodně, ale k odpadu to má celkem daleko. ()

Sarkastic 

všechny recenze uživatele

Přece jenom, čekal jsem od filmu více (před zhlédnutím jsem si o tom nic nezjišťoval). První zhruba polovina filmu byla dobrá a člověk se mohl zasmát (ikdyž tohle nebyl zrovna intelektuální humor ;-)). Jenže od půlky to začalo být trapné a nesmál jsem se už vůbec. Myslím si, že by film mohl mít i "modrou" barvu, nebyl zas tak špatný. Ale hodnotit průmerem nebudu, ta stará babka mi přišla dost trapná a štvala mě po celou dobu. ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Komedie (?), ve které fungují 2 vtipy z 20. A to je přece jenom trochu málo. Přesto na tomto filmu oceňuju 4 věci: 1: Je vidět, že to nemělo větší ambice a proto tam nenajdete místo, ve kterém by se fakt nic nedělo. 2: Eriku Eleniak (doufám, že u ní důvody psát nemusím :-)) 3: Jethra, který to tam jakžtakž držel nad vodou společně s Erikou a babčou. 4: Babču, do které pouštěli elektřinu… :-) Takže asi takhle. Je to sice cypovina a to dost velká, ale dá se na to koukat. Je jen škoda, že podle závěrečných titulků se herci při natáčení bavili více, než diváci při sledování… ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Nezdalo sa mi to až také príšerné, aby to patrilo medzi 200 najhorších filmov. Komédie podobného typu pozerám veľmi zriedkavo, ale už som videl dosť horších titulov. Pri "Buranoch z Beverly Hills" som sa aj pár krát pobavil. Ani herci sa mi nezdali najhorší. Až na tú starú rašpľu v podaní C.Leachman. Tá nemala jedinú scénu, kde by nepôsobila trapne. Naopak celkom ma prekvapila rozkošná E.Eleniak, buransky charismatický J.Varney a najviac prítomnosť L.Thompson, ktorá ma okúzlila pri trilógii "Návrat do budúcnosti". Tento krát si zahrala zápornú úlohu svadobnej podvodníčky. ** ()

ripo 

všechny recenze uživatele

Štýlovo podobné ako "Slunce, seno a .... " . Prízemný, primitívny humor a trápne celkové vyznenie .... ()

juta 

všechny recenze uživatele

Nechápu ty černý čísla. Já mám tuhle komedii hodně rád a nemyslím si, že by byla až tak špatná, že by si zasloužila současných 28 procent. Nasmál jsem se u toho více než u nějaké současné komedie. Prostě stará dobrá klasika, kterou si vždy rád pustím. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Chvilku je to vtipné, pak se to chvilku dá omlouvat, no ale nakonec u toho stejně všichni dřív nebo později usneme. Burany jsem dokoukával u snídaně a ne - rozhodně ráno nebylo moudřejší večera. Sousedi Brandona a Kelly z jedné ulice, kteří mi připomínali Okresní přebor na výletě, nezachrání ani od krku dolů sexy Erika. ()

Smok 

všechny recenze uživatele

Pár vtipných momentov som zahliadol, ale mne strašne kazila sústredenie Erika a jej obočie á la drevorubač. Viď galéria, obrázok Erika s opičkou. Erika je tá vpravo :) ()

Eawy 

všechny recenze uživatele

Som naozaj taká divná, keď ma to baví?? Asi podľa 1467 ľudí áno. Musím byť, lebo inak som asi divná. Tento film som prvý raz videla, keď som mala 5 rokov. A až doteraz som si ho pamätala do posledného detailu.Pamätám sa ako som so sestrou vždycky napodobovala tú babku, čo jej dávali elektrošoky. Myslím, že na svete existujú oveľa horšie filmy ako je tento. Ja naň mám pekné spomienky 60% ()

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Burani žijí všude. Nejen v Beverly Hills. Jen jsou všude trošičku odlišní, ale výsledně je to totéž. Pro film jsou dobrou látkou, záleží jen na umu tvůrce jak je podá. Tady se to moc nepovedlo. Je to běžný film o buranech. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Přehnaně kritické hodnocení. Neříkám, že jde o nějaký výborný film. To ani náhodou. Jde o takovou crazy komedii, u které jsem se párkrát dobře zasmál a to mi na 2 hvězdičky stačí. Ke všemu jsem měl takové tušení, že si chtěl režisér tenhle film fakt užít a dělat hrozný kraviny. Prostě mi to nepřišlo nechtěně hloupé, ale chtěně hloupé a to mi vyhovovalo. Nakonec jsem se rozhodl ještě přidat jednu hvězdičku za skvělý soundtrack. 50% ()

Reklama

Reklama