Reklama

Reklama

Bakaláři - Série 12 (1983) (série)


Zloděj (S12E02)

(epizoda)
Komedie / Krátkometrážní
Československo, 1983, 11 min

Obsahy(1)

Veselá historka o tom, že sousedé si mají pomáhat. Když jeden odjíždí na dovolenou, druhý vybere schránku a dá pozor, kdyby se něco stalo. A objeví-li se podezření na vloupání, je třeba zasáhnout a bránit sousedův majetek vlastním tělem, a třeba i riskovat život. Téměř detektivní zápletka a její nečekané rozuzlení má dobrý konec a vše se vysvětlí. (Česká televize)

(více)

Recenze (11)

ostravak30 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Některé příběhy jsou opravdu na divoké kroucení hlavou ze strany na stranu či, jak říká Karel Šíp, dramatické pozvednutí obočí. Naprosto banální příběh si snad ani nezaslouží pozornosti. Zkrátka bylo tehdy možné něco, co dnes už těžko někdo zažije. Napadlo by někoho v noci se doslova vloupat do bytu souseda a to i za předpokladu, že je v bytě pachatel? Normální člověk by holt zavolal policii. Pointu neprozradím, ale stojí se na tuto pitomůstku podívat už jen pro ten fakt, že světlo filmového a televizního světa poprvé spatřil Václav Svoboda. ()

Reklama

topi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ha ha, vlasáči kradou a jsou všeho schopní. Nejlepší, když Josef Karlík říka : " Když tam někdo bude, tak zamču a uteču. A ohlásím to Snb. Já se přece těch ušmudlaných vlasáčů nebudu bát! ". Výborná bakalářská povídečka. ()

LadyPupu 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Začíná to nudně. Karlík v čepici, tak o číslo menší, než by potřeboval (a s kšandama) vypadá jak trotl. Teda do té doby, než se ve dveřích jeho bytu objeví (sice bez kšand) zato s ještě blbější čepicí Navrátil a vypadá jako ještě větší trotl. A pak začne akce, resp. hon na vlasáče :-) Hele, je to blbý jak necky, ale ten Navrátil je Bůh. "Hrrr na policii!" :-))) ()

brooklyn73 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Soused (herec Oldrich Navratil) pozada druheho souseda Josefa Karlika ,aby mu pri dovolene zkontroloval schranku, pri te prilezitosti mu da klice od schranky a zaroven i od bytu.Vecer je pan Karlik se synem doma.Syna hraje Vaclav Svoboda.Spolu vecer zaslechnou zvuky ze sousedovic bytu, do ktereho se vypravi - puvodce zvuku - zlodeje chytit.Otec - sberatel odznaku, se domniva, ze to jiste kradou Vlasaci ( lide s dlouhymi vlasy),kteri preci muzou za vsechno, jelikoz jsou preci vseho schopni,avsak je to uplne jinak..... ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama