Reklama

Reklama

Puppet Master: The Legacy

všechny plakáty

Obsahy(1)

Do opuštěného hotelu Bogeda Bay přichází mladá žena, aby našla poslední loutky a odhalila Toulonovo tajemství života. Nedobrovolně získaný deník od posledního majitele jí k tomu má dopomoct. Leč deník shoří na prach při přečtení prvních stránek a tak nezbývá nic jiného, než začít hledat od samého začátku. Při prozkoumávání sklepení narazí na muže, který ji Toulonův příběh začne vyprávět a pouští ji záznamy z magnetonových pásků, které si před smrtí loutkař pořídil. Oba v nich uslyší jeho celý životní příběh o prokletém dědictví, které ho nakonec stálo život. (Rodriguez)

(více)

Recenze (11)

Nikolas__ 

všechny recenze uživatele

Tohle není fér. Mám doslova povinnost tomuhle dát minimálně 3* protože je to jen kompilace nejlepších scén z minulých dílů a má to dávat dohromady ucelený příběh. Nové záběry teda nic moc, kdyby byly lepší, a přidalo by se BEST OF z prvního dílu, dal bych okamžité čtyři hvězdy. Takhle jen spokojenost a můžu PM: Legacy označit za nadprůměr. ()

JesterKruger 

všechny recenze uživatele

Loutkář byla hororová série, která od jedničky představovala spíše béčkový typ filmu, pak se ale z toho klubal oscarový film, ale od šestky si oscarovku (Nějakou prostě filmovou cenu. Oskara asi ne) ten film nezasloužil, (I když ten děj byl dobrý). Jednička a šestka byla nostalgie mé rodiny, dvojka a trojka, byla nejoblíbenějším dílem mé rodiny i mě, čtyřka a pětka dodávala menší sci-fi příchuť, šestka byla děsivá (V dobrém slova smyslu), a sedmička jaksi pokulhávala ve slabém průměru, a osmička je shromáždění všech těchto dílů. Tento díl je vlastně poděkování od Charlese Banda všem producentům, kteří mu za tu dobu pomáhali s tvořením Mistra Loutkáře. A ten díl vlastně ukazuje to nejlepší.... A je to dobré!!!! Loutkáře nejde označit jako áčko nebo béčko, protože každý díl je na jiné úrovni. Osmička nepřináši sice nic nového, jde pouze o rekapitulaci, ale dobrých záběrů, a mě to bavilo. Ale následující díly, axis trilogie, zničila pověst této série. Ale já Axis trilogii Ignoruji. mám rád pouze díly od 1-8 a pak 12. Mistře Loutkáři, byl jsi fajn :) ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Série Puppet Master po patnácti letech dorazila úspěšně téměř ke svému konci. Za tu dobu se zde vystřídalo několik režisérů a každý z nich přinesl něco zcela nového. I když se zde vyskytlo i několik nelogických prvků a hlavně menší chaos v dějové linii jednotlivých dílů, tak fanoušci této ságy na ní určitě budou vzpomínat v dobrém. V tomto vzpomínkovém díle do režisérského křesla usedl Charles Band, člověk který natočil například film Dollman vs. Demonic Toys, takže s podobným druhem filmu měl už nějaké zkušenosti. Nechtěl ovšem moc experimentovat jelikož jeho filmy se moc velkých ovací nedočkali a nechtěl této sérii zbytečně ubližovat. Ti kdo pozorně sledovali dění kolem Puppet Master vědí, že Richard Band, měl na starosti hudební doprovod . Úvodní melodie, která zdobila téměř všechny díly kromě Retro Puppet Master se stala mezi fans legendární. Bez ní si by to prostě nešlo. Charles Band se proto rozhodl, že na závěr si pro všechny věrné fanoušky připraví lahodný bonbónek a namixoval osmdesátiminutový sestřih toho nejzajímavějšího a nejlepšího, který přetvořil v poslední díl. Tedy téměř poslední, protože v témže roce vzniklo ještě jedno pokračování, o kterém tehdy ovšem nikdo netušil.A tak na konec přišli i slova dojetí a vděku. Autor zde děkuje všem divákům i štábům, kteří pomáhali vytvářet jednotlivé díly. Nastal čas odejít a tak měli: Pinhead, Jester, Blade, Leech Woman, Tunneler, Six Shooter, Torch a Retro loutky navždy zůstat divákům v paměti. S některými z nich jsme se museli sice během některých dílů rozloučit, ale to už ke správným hororům patří. V průběhu roku 2004 přišla, ale dobrá zpráva a to, že se natáčí další pokračování, které mělo předčít všechny dosavadní filmy.80% ()

Psycho.R odpad!

všechny recenze uživatele

Kdo chce vidět totální shit, nechť se dostaví k odkazu. Hodnotím pouze nove natočený "materiál", nikoliv vykradené předchozí díly. A to je vskutku na úrovni nižší, než amatérské. Trochu mi to připomnělo Cyborga 5, kde je však neumětelsky vse úsměvné. Tady je to jen pár scén z jedné místnosti, kde holka míří pistolí na staříka a ani ji neumí držet správně. Ztráta 70 minut, tento díl je vhodné přeskočit. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Táto časť neprináša nič, čo by som už nevidel. Pretože sú to hlavne zostrihy z minulých časti. A tak celkom nechapem, načo bolo toto dobre. Sú ľudia, ako napríklad ja, ktorý ideme postupne a hlavne dátumovo po sebe. A tak pre mna tato časť je totálne zbytočná. Nehádam sa, bola v pohode, veľa vrážd i bábky sa vyhrali i vydarili. Vraždy tiež ok, len nemôžem celkom pochopiť, na čo alebo pre koho toto vzniklo. Zmysel som vážne nepobral. 3* Sú doma, ale je to naozaj úspech? ()

Zajímavosti (1)

  • Len 30 minút filmu je novo natočený materiál, zvyšok je archívny materiál z predošlých dielov. (beso74)

Reklama

Reklama