Reklama

Reklama

Léto 1958. Do malého Sunset Motelu přijíždí Bridget De Soto (Sherilyn Fenn) se svým manželem. Vzniká zápletka, do níž je zatažen manžel, vyděrač, psychopat a manažer hotelu. Všichni mají něco společného. Chtějí Bridget. Avšak někdo musí zemřít... Stylizovaný „FILM NOIR" s hrdinkou filmu „Twin Peaks" a „Hitmana". Příběh o lásce, chtíči, zradě a vraždě. (Fine Production)

(více)

Recenze (2)

vitekpe 

všechny recenze uživatele

Noirova hricka s tv vizualem a v barve, pribeh nudny. Nevim kdo je Alien Castle, ale zadne rezijni prekvapeni jsem tam taky nevidel... Cili jedinym svetlym bodem zustava nadherna Sherilyn, ktera se nam predvede asi ve 20 outfitech, a ktere to opet moc slusi. Pro noiristy je to na jednu projekci zkousnutelne, pro ostatni divaky asi zcela zbytecne. ()

J.Connor 

všechny recenze uživatele

Plytký noir s rádoby mysteriózní zápletkou netáhne z vod televizního průměru vůbec nic...ani obsesivní záběry na Sherilyn Fenn v retro pin-up plavkách, což zřejmě za vrchol filmu považoval i tvůrce galerie v tomto profilu. Nicméně erotiku zde nehledati, spíš ztráty paměti, flashbacky a pár psychoušů, kteří projevy své nemoci kočírují k rádoby překvapivému finále.. Je pravdou, že příliš tomu nepřidává ani poměrně zlý český dabing II. ligového VHS labelu FINE productions. ()

Reklama

Galerie (6)

Reklama

Reklama