Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Šest žen spojuje hrozné tajemství z doby, kdy byly chovankami internátní školy, ve které pevnou rukou vládla jeptiška Ursula. Když Ursula zjistila, že jedna z nich, patnáctiletá Mary, čeká dítě s místním knězem, rozhodla se ji očistit od hříchu. Maryiny kamarádky byly svědky jeptiščiny krutosti a kamarádce pomohly. Od té doby už jeptišku nikdo neviděl a škola byla zavřena... O mnoho let později je Mary brutálně zavražděna. A nejen ona. I další bývalé chovanky školy za záhadných okolností umírají. Ostatní jsou nuceny se opět spojit a společně s Eve, dcerou Mary, a jejími přáteli nalézt příčinu vražd. Vše nasvědčuje tomu, že Ursula se vrátila, aby se pomstila těm, které jí ublížily... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (80)

TO 

všechny recenze uživatele

Všude samá voda, ještě víc jak v Dark Water. Z vody vstanuvší duch jeptišky je trikově docela povedený. Ještě koukatelné béčko, na pohled vcelku pěkné, jinak jedno z mnoha, od produkce Brian Yuzna bych více snad ani nečekal. Stejnou divnou pointu jako zde jsem nedávno viděl v jiném hororu, který nebudu prozrazovat, ale určitě jste ho také viděli. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Tvorcovia tohoto filmu,majú veľkú fantáziu.Tí čo vedia riešiť dobré záhady,tak tento film prekukli hneď od začiatku a vedeli čo bude nasledovať,tí druhí musím sa priznať,k ním patrím aj ja,ktorých celkom pohltil dej o mníške,tak na konci filmu museli strašne nadávať tak ako ja.Radšej by som strávil pointu s duchom,ako to čo nasledovalo.Aj ta mníška bola až trápne zle vizuálne spracovaná,pri niektorých scénach.Atmosféru to niekedy malo,hlavne v tom kláštore ale ten koniec bol neskutočne debilný.A hlavná postava tiež moc hereckého umenia neukázala.Bol som pripravený dat lepšie hodnotenie,ale ten koniec ma znechutil natoľko,že určite nemožem dat lepšie ako 2*. ()

Reklama

cariada 

všechny recenze uživatele

Skupina dívek se postaví a následně zabije jeptišku, která je vyučuje. (dobře jí tak). Po letech je jedna dívka svědkem smrti své matky. Dívka je svadkem dalších vražd, a všude přitom vidí jeptišku a vodu. Postupně zjištuje, že všechny zavražděné spolu chodili kdysi do internátní školy a tak tam jede. Tak se potká z dalšíma ještě žijícíma. ty jí postupně objasní co se stalo a snaží se vyhnout trestu. Jenže všechno je trochu jinak než se zdá. Opět se skupinka rozděluje a doplácí na to (i komanči věděli, že v jednotě je síla). Horor má solidní atmosféru a napětí. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Zpočátku to vypadalo docela dobře, dobrej námět, zápletka, jenže pak, když tam začala poletovat ta jeptiška (a nedělala takřka nic jiného než to poletování) začalo to hodně rychle upadat. Ještě v Americe to šlo, po přesunu do Španělska už jsem jen stále více ztrácel zájem. Konec pak už by jen zbytečně natahovanej slepenec klišé a nelogičností. Nejvíc mě dostala Jeptiška na křídle letadla alá Pan Tau, ještě mohla zatančit..... ()

Terva 

všechny recenze uživatele

V internátní škole nevalné pověsti je šest dívek fyzicky týráno jeptiškou. Těhotenství jedné z nich vyvolá brutální reakci představené a přátelé dívky se rozhodnou zakročit. Jeptiška zmizí a škola je zavřena. Po 17-ti letech však duše zemřelé zatouží po pomstě....... Scénář : Manu Diez. Velice špatně natočené, mělo to na víc. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (1)

  • Luis de la Madrid soutěžil o Barcelonskou cenu v kategorii nejlepší režie. (Terva)

Reklama

Reklama