Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Studentka Terry Griffith (Joyce Hyser) má všechno, co chce - krásu, popularitu, dokonalého přítele. Ale pak napíše článek, díky kterému by mohla získat letní brigádu v místních novinách. Když její učitel žurnalistky články vyhodnotí, favoritem se pro něj stane článek, který napsal muž, zatímco Terry je obviněna ze sexismu. Na základě toho se Terry rozhodne článek vydat ještě jednou, ale tentokrát jej podepíše jako muž. Jenže to jí nestačí, a tak se na nové škole začne vydávat za muže. Jenže jako muž se seznámí se studentem jménem Rick a zamiluje se do něj ... (boblig)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (10)

ještěžiju 

všechny recenze uživatele

Další z osmdesátek, co stojí za to vidět. Hlavně pro ty, co si užívají soundtrack.. opět na výbornou, byť v druhé polovině filmu s hudbou krapet šetřili, nebo jsem ji už tolik nevnímal. Dal bych plný počet, no ta obžaloba patriarchálního systému, díky které se hlavní představitelka rozhodla proměnit v kluka, tak ta byla přeci jen slabší, věnovali se jí hodně povrchně ... ale o to víc se věnovalo oněm situacím, ke kterým by mohlo při takovémto bláznivém experimentu dojít. Líbila se mi hlavně ta pohodovost a chemie mezi hlavními postavami. Jinak Babous pronesl pěknou blbost. 80. léta že byla omyl? To byly poslední přírodní léta ... pak se všechno zvrtlo .. ()

haj 

všechny recenze uživatele

Zábavná středoškolská komedie s nezaměnitelnou osmdesátkovou atmosférou, za kterou by se nemusel stydět ani John Hughes. Hlavní hrdinka mi byla zezačátku trochu nesympatická, ale to se naštěstí rychle změnilo a svojí klučičí verzi hrála vtipně, podobně to bylo s jejím potrhlým bráchou, jinak se jede podle 80's šablony, kterou buď milujete nebo nenávidíte, já se bavil skvěle. ()

Reklama

helloween93 

všechny recenze uživatele

80’s teenage komedie z high schoolu mám prostě rád a líbila se mi i tato u nás nepříliš známý kus. Ač se Just One of the Guys podobá tvorbě Johna Hughese, nikdy se z něho hit nestal. Ani Joyce Hyser se nikdy neprosadila. Příběhově klasická komedie ze střední, akorát s tím rozdílem, že tato je převlíkací. Z herců jsem znal jen mladou Sherilyn Fenn. K filmu jsem se dostal díky Netflixu. 4* ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Absolútne neodolateľná prevleková teen komédia so sladkou hlavnou hrdinkou, obsiahlym pesničkovým soundtrackom, a množstvom hlášok a komických situácií a maxima z nich vyťaženého.!Dnes by vznikla perverzná fekalita, v roku 85 neškodná zábavka pre násťročných. Zábavné, milé, 80's. "I'm having such a good time, no one here knows I used to be fat." PS: Vo vedlajších úlohách sa tu objavila rada neskorších seriálových hviezd; minimálne teda Billy Jayne (Parker Lewis neprehráva) a twinpeaksovská Sherilyn Fenn. ()

Babous 

všechny recenze uživatele

Skvělá ukázka toho, že 80. léta byla omyl. OMG, tohle bylo hodně úchylný a hodně divný. Vlastně to bylo tak blbý, až mě to celkem bavilo. Scénáristi každopádně využili skoro všech možných zápletek, aby hlavní hrdinu/ku - prostě TO - dostali do co nejúchylnějších situací. A nadrženej bráška Buddy připomněl, jak stupidní bylo být teenagerem. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama