Reklama

Reklama

Texaský masakr motorovou pilou: Počátek

  • USA The Texas Chainsaw Massacre: The Beginning (více)
Trailer

Obsahy(1)

Stanťe se svědky zrození zla, uvidíte jak se Thomas Hewitt stal nechvalně proslulým masovým vrahem, známým jako Kožená tvář. Dítě narozené za hrůzných okolností, pohozené v popelnici najde a adoptuje pomatená rodina Hewittů. Pod vlivem jejich morbidní výchovy Thomas rozvíjí svou zálibu v motorových pilách a mučení. Naneštěstí pro čtyři teenagery, které zatkne falešný šerif a přivleče do sadistického domu hrůzy rodiny Hewittů. Právě tam budou muset všichni bojovat o život s Koženou tváří. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

osmelik151

osmelik151 (hodnocení, recenze)

Po vydaní v roku 1974 bol Texaský Masaker Motorovou Pílou zakázaný v mnohých štátoch, pričom mnoho kín zastavilo premietanie po obdržaní sťažností o povahe extrémneho násilia, ktoré snímka zobrazuje. Na trh bol uvedený ako skutočný príbeh, aby prilákal širšie publikum, aj keď je dej úplne vymyslený. V skutočnosti bol inšpirovaný zločinmi notoricky známeho sériového vraha, ktorý zhromažďoval časti tiel svojich obetí a držal ich vo svojom dome. Synopsa hovorí o piatich priateľoch, ktorí navštívia dedov starý dom. Po prvotnom zlom kritickom prijatí v čase svojho vydania tento počin zaznamenal najvyššie tržby nezávislého filmu všetkých čias, teda aspoň na krátku dobu. Je všeobecne považovaný za jeden z najvplyvnejších hororov v histórii kinematografie.

Jakkob

Jakkob (hodnocení, recenze)

Hodně slušnej slasher s některými věru nechutnými scénkami a parádním závěrem. Nic víc, nic míň, ale na 3* to stačí...

JasonIX

JasonIX (hodnocení, recenze)

nekrvavější Texaský Masakr Motorovou Pilou co byl natočený ale dobrý lepší než originalní jednička

DevelX

DevelX (hodnocení, recenze)

Videl som 1. diel, ale na toto som už nervy nemal. Po asi 25 minútach, strávených prevážne pozeraním do stropu, som to od nudy vypol. Nízkorozpočtový pornofilm je zaujímavejší pre asexuála než toto pre mňa.

MCDVL

MCDVL (hodnocení, recenze)

po tomhle a pátku 13. mě kamarádi pěkně dlouho nedostali na výlet pod stan! :D nikdy jsem se nebála duchů, mám prostě strach že na mě někde číhá spíš takový Tommy, nebo někdo z jeho rodinky :D

ondrej100

ondrej100 (hodnocení, recenze)

ješte se ho nevidel myslim tento film ale som zvedavi lebo texaski masaker z roku 2003 se mi libil.

Stallone

Stallone (hodnocení, recenze)

Já tento film miluju. Představuji si, že i mně a krásné přítelkyni se něco takového může stát. Komentuji během sledování chování postav. Analizuji jak bych se choval já, co bych udělal, řekl, kam bych šel. Prostě u těchto filmů žiju.

DoG(R)

DoG(R) (hodnocení, recenze)

Nahodou prijemny priemerny horor. Klasicky skvela kamera, par pubertakov a zakerny serif. Pri nom sa skodoradostny clovek nasmeje.

 (hodnocení, recenze)

trailer vypadá slabě! ano, slabě! vypadá to jako průměrná vyvražďovačka co taky čekat když se tam píše z produkce michaela baye.hraje to dneska večer (11.9 2010) na primě kolem půlnoci tak to asi zkouknu (nic jiného tam stejně nehraje) a simpsonových už mám po krk.nic od toho nebudu čekat (krom pořádných nechutnýh záběrů-snad!na tom si amíci zakládají-jejich pravidlo: čím víc létajcích střev tím lepší film!to samozřejmě není pravda!).průměrné hodnocení 49% to mluví za vše.

Uživatel CrypzzXD smazal svůj příspěvek.

gemball

gemball (hodnocení, recenze)

Od masakru z roku 2003 je to o dost brutálnější ale to je asi tak všechno co to má o proti prvnímu filmu jinak je to jen další vyvraždočka bez nějaké smyslu a pointy zlatej masakr ze 70 roku ;-)

mars29

mars29 (hodnocení, recenze)

Dlho som nič horšie nevidel ..... to nie je film ale nejaká kečupová párty pre úchylákov

Příspěvek byl smazán administrátorem.

mensik01

mensik01 (hodnocení, recenze)

lidi je to o tom jak někoho rozřežou motrovkou a kdo od toho čekal příběch tak se na to vůbec neměl dívat mě se to líbylo brutální ,mrazivé,žádné zbytečné kecy dobře natočený krvák jak má být .......

Prolog...

Prolog... (hodnocení, recenze)

Ano,bylo to presne naservirovane jak to melo byt...pribeh pocatku byl predpokladatelny,krasne kundy plazici se po zemi,ktere nakonec stejne skonci s motorovkou v brise...to uz tady bylo...serie motoroveho besneni timto skoncila...

zbysik

zbysik (hodnocení, recenze)

Jo, tak toto je moje srdcovka. Magor s pilou, vune spalenyho benzinu, parta vystrasenejch teenageru. Sice vim, ze to neni moc realisticky, ale na zvednuti nalady doporucuji vsem. Je tam par strasne vtipnejch scenek, samozrejme jen pro ty, co maj radi cernej humor :)

Lojz@

Lojz@ (hodnocení, recenze)

Tenhle film se mně moc líbil, má dobře ponurou atmosféru, very good.

choze

choze (hodnocení, recenze)

hell: naopak, jen s tím Hostelem měl pravdu... :) ale dát do jedné věty Hostel a kinematografie, ts ts...

Hellblazer

Hellblazer (hodnocení, recenze)

choze: možno považuje horory z roku 2004 za starú dobrú školu...ale zrejme sa nevyzná, keď uráža Hostel :o))

choze

choze (hodnocení, recenze)

DeLaMorte: soudě podle tvé příspěvku seš ještě větší buran než celá ta texaská kanibalská famílie... tohle tu nechybělo a není to ani stará škola, natož dobrá...

Wolv3rine

Wolv3rine (hodnocení, recenze)

Hmm tak při sledování tohoto filmu jsem měl šílenou chuť vidět hlavní postavy (teď nemyslím ty záporné) umírat tou nejstrašnější smrtí. Ne že bych byl nějakej sadista, ale takhle stupidně se chovající bandu hovad jsem už dlouho neviděl. Jejich smrt je pro ně vysvobození, a pro mně vlastně taky, jelikož jsem se celý film solidně nudil.

DeLaMorte

DeLaMorte (hodnocení, recenze)

Jelikož jsem fanoušek a zběratel hororů musím dát v tomto hodnocení ***** protože tohle tu chybělo...zapomeňte na zbytečnost konematografie jao je třeba Hostel TOHLE je stará dobrá škola :-)

choze

choze (hodnocení, recenze)

Postavit film jen na ostentativní brutalitě prostě nejde. Filmový svět se rychle zbavuje své ještě nedávné změkčilosti a politické korektnosti a jen extrémně brutální film už nikoho nepobouří, obzvlášť ne v té konkurenci, co dnes panuje. Navíc co je extrémně brutální? Nějaké to vypíchnuté oko nebo špendlíky pod nehty? Koho to zajímá, když scenárista nedokáže napsat postavy, na kterých by vám aspoň trochu záleželo a místo toho jim obvykle tu bolestivou smrt přejete, hlavně ať už to rychle skončí.

petero

petero (hodnocení, recenze)

Luki.V: Jasné, podobne som dobačoval pri The Libertine (2004) s Deppom. Nuda ak sviňa, ale keď som si zaplatil tak som to dopozeral. Odpadu však neušiel.

Luki.V

Luki.V (hodnocení, recenze)

petero@ Constanin mne nudí, nudí k smrti. Nemůžu kladně hodnotit film u kterého jsem při prvních minutách měl chuť odejít z kina a domáhat se zpátky peněz. Ale to jsem jen já, já se nudím u všech komiksových adaptací :)

Jánošík

Jánošík (hodnocení, recenze)

No tak toto bude asi druha najvecsia hovadina tohto roku hned po Da vinci code..... Ved uz jednotka nebola dobra.......

petero

petero (hodnocení, recenze)

Luki.V: No vidíš, takému Hellblazerovi to došlo. A dať filmu Constantine odpad od teba nie je pekné.

Luki.V

Luki.V (hodnocení, recenze)

petero@ no nějak na mne tvoje příspěvyky takhle působí, ale pokud jsem nprávem nařknul tak se omlouvám :)

Luki.V

Luki.V (hodnocení, recenze)

Petero@ nikde nikdy nikdo. Hororové filmy nejsou automaticky nelogické/hloupé/špatné filmy.

Související novinky

Titáni soupeří dál

Titáni soupeří dál

13.06.2010

Nezáleží na tom, co si o novém Souboji titánů myslíte. Je jedno, jestli se vám líbilo jeho konvertované 3D. Film už v kinech vydělal bezmála půl miliardy dolarů a pokračování přijde brzy. Natáčení… (více)

Smrtonosný Odysseus?

Smrtonosný Odysseus?

28.04.2009

Starořecká mánie v Hollywoodu nabírá na obrátkách. Studiu Warner Bros. nestačí právě natáčená nová verze Souboje titánů, teď ještě dalo zelenou projektu nazvanému prostě Odysseus. Pokud čekáte epos o… (více)

Děkujeme, že válčíte

Děkujeme, že válčíte

19.11.2008

To není pokračování nekorektní komedie Jasona Reitmana, jen pokus neohrabaně vám naznačit, že dnes si povíme o novém filmu s Aaronem Eckhartem v hlavní roli. Po Temném rytíři určitě přehazuje nabídky… (více)

Nešťastný Pátek třináctého

Nešťastný Pátek třináctého

22.09.2007

A jaký jiný by měl být, že? Jenomže to velké P tam samozřejmě není náhodou. Dávno jsme tu neměli nic hororového, tak proč si nevpálit nějakou zlou zprávu? ;-) Fanoušci žánru jsou na zlé zvěsti zvyklí… (více)

Reklama

Reklama