Reklama

Reklama

Cidade Baixa

  • Velká Británie Lower City
Trailer

Obsahy(1)

Brazilský snímek popisuje příběh dvou dlouholetých kamarádů Deca (Lázaro Ramos) a Naldinha (Wagner Moura), jejichž přátelství projde těžkou zkouškou v momentě, kdy potkají striptérku Karinhu (Alice Braga). Z počátku má jít jen o jednu jízdu na jejich lodi, za kterou jim Karinha má zaplatit sexem, jenže věci se zkomplikují, když je Naldinho zraněn. Osudy tří postav se začínají více proplétat a zdánlivě pevné pouto mezi Naldinhem a Decem jako by přestalo existovat. Oba muži jsou po uši zamilovaní do Karinhy a ona si nemůže vybrat, kterého chce... (Candice)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (7)

edie sedgwic 

všechny recenze uživatele

Mam rada mentalitu, ktoru Brazilci vkladaju do vsetkych filmov a ktora aj teme, co na prvy pohlad posobi lacne a jalovo, doda tu spravnu stavu a odoberie veskery gyc. Obidvoch hlavnych muzskych hercov som videla v mnohych filmoch, a vo vsetkych by dali do laty cely Hollywood. Film urcite nedosahuje kvality filmov ako Cidade de Deus, Carandiru alebo Central do Brasil, napriek tomu je vyborny . ()

Gore 

všechny recenze uživatele

Alice Braga jako děvka, která rozdělí přátelství dvou chlapů. Všude se o tomhle filmu píše, že je to otevřené a provokativní drama plné sexuálních scén. Opak je pravdou. Takoví SNÍLCI od Bertolucciho jsou otevřenější a provokativnější a navíc lépe zpracované a natočené. Tvůrci se báli experimentovat a natočili to vlažným obyčejným způsobem, kde párkrát ukážou Alici do půl těla a tímto končí. Vyprávění se vleče a nějaké smysluplné nebo tragické finále chybí. ()

Reklama

cab 

všechny recenze uživatele

Nadhodnocene brazilske drama o milostnem trojuhelniku, ktere se za kazdou cenu snazi byt otevrenym, drsnym a uspesnym sberatelem festivalovych cen. Hlavnim kamenem urazu je pribeh, daleko lepe prevypraveny v podobne strukturovane Mexicke jizde, ktery zaujme jedine velkou porci necenzurovanych erotickych scen a hrubozrnym slovnikem akteru mluvicich slangem ze Salvador da Bahia, kde se snimek prevazne odehrava. 45% ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Alice Braga jako prostitutka, která rozklíží dlouholeté přátelství dvou kámošů z nichž jeden je mladý Wagner Moura. Syrové drama se sociálním feelingem, který sází sice na brazilské poměry odvážně a otevřeně nejen sex, drugs and rockendroll, ale ve výsledku to působí spíš pozérsky. Nicméně brazilské reálie, atmosféra chudinských čtvrtí a životní styl působí věrohodně a autenticky. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama