Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kdo by chtěl trávit život sám bez někoho, kdo by ho měl rád? Nikdo. I Gilbert Noble, pracovník v útulku v městečku Shelbyvill, čeká, až se najde ta pravá. A zdá se, že čekání se mu vyplatilo. Do Shelbyvillu se totiž přistěhovala půvabná mladá kadeřnice Joe Wingfieldová a Gilbert se do ni okamžitě zamiloval. Joeina matka ale tomuto vztahu příliš nepřeje. A nepřeje mu ani osud. Městečkem se přežene zpráva, že oba zamilovaní jsou sourozenci. Joe uteče pryč, po uši zaláskovaný Gilbert věří, že vše se nakonec vysvětlí. Začíná bláznivá, potřeštěná honička plná černého a hrubozrnného humoru, která rozhodně nemusí skončit vítězstvím lásky. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (55)

Radyo 

všechny recenze uživatele

Chvílemi celkem milé, místy zábavné, celkově ale spíše podprůměrné dílko se stále mladou Heather Grahamovou. Z mužských postav stojí za zmínku snad jen Orlando Jones a Richard Jenkins, ostatní jsou jen ploší a nevýrazní panáci. Nebýt některých trapných fekálních vtipů, mohlo být hodnocení i o něco lepší, ale tvůrci se místy snažili až příliš okatě "jít s dobou". ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Další do cenné sbírky superšílených námětů. Vždyť kdo normální by se odvážil natočit sice ztřeštěnou, ale zato ve výsledku poměrně seriózně romanticky se tvářící komedii, kde se polovina vtipů týká incestního sexu? Lhal bych, kdybych tu psal, že jsem se celou dobu tvářil pohoršeně, naopak, při scénách s Joeiným otcem jsem se usmíval skoro pořád. Jenže třeba taková herečka jako je Sally Field tu působí jako pěst na oko a její převulgárnělá postava všechno strhává do silného podprůměru, odkud mu nepomůže ani uchvacující Heather. ()

Reklama

Gabra 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je zářný příklad komedie, jak já říkám, odpadní! Na podobné filmy se dívám jen proto, abych mé nadšení pro film trochu vykompenzovala (kdybych sledovala jen ty dobré, byla bych pro svou posedlost sevřená kazajkou). A musím je sledovat sama, protože mi je za tvůrce velmi trapně a když je poblíž mne někdo jiný, stydím se za ně a červenám se... Vlastně je mi jich líto, i když... můžou si za to snad sami, ne? Asi třikrát jsem se usmála (možná i zasmála), nevím už čemu, každopádně mě na závěr potěšila Suzanne Somers vystupující z limuzíny. Nečekala jsem, že se tam vážně objeví. I když: bylo to dobře nebo špatně? Proč se do tohohle má oblíbená máma z Krok za krokem pouštěla? A vůbec: o ostatních ani nemluvě. Chrise Kleine jsem neměla ráda nikdy a nejen, že je mi velmi nesympatický, navíc jsou všechny jeho role přiblble stejné! Heather Graham? Neříkám, že jde o vynikající herečku, ale sakra, ta holka už něco předvedla a možná by byla bývala předvedla i víc, kdyby se neukazovala v podobných ptákovinách! A Sally Field, která zářila např. ve Forrestovi? Ta sice byla v roli dobrá, ale stejně: za tohle bych jí zaškrtila. Copak oni nečtou předem scénář či co? No, stejně za tu Suzanne Somersovou dávám 10 %. ()

Tomislav 

všechny recenze uživatele

Blbé jak trenky na psovi, ale kupodivu jsem se občas i zasmál... Záblesky smíchu byly však vrchovatě vyváženy pocity trapnosti a marnosti... prostě přiblblá komedie - zabiják mozkových buňek, kterou lze doporučit jen v případě, že selhaly všechny ostatní formy zábavy, v dostřelu 20 kilometrů nikdo není a vy už jste tu zatracenou televizi zapli. ()

cure 

všechny recenze uživatele

Na začiatku to vyzeralo na zábavnú komédiu aspoň za tri hviezdy, ale to čo nasledovalo išlo strmo dole. Zlomovým momentom bolo solenie toastu podpažím a vrchol prišiel so stádom kráv, z ktorých mala jedna ruku v zadku. Námet bol na bláznivú komédiu v celku zaujmavý a vtipy s pribúdajúcou minutážou boli stále viac primitívnejšie. Takto za slabé dve hviezdy 30%. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (1)

  • Město Beaver opravdu existuje. Leží 20 mil jižně od Tillamook v Oregonu, a 20 mil východně od Tichého oceánu. Nicméně, tento film se točil na místě, které se mu ani vzdáleně nepodobalo. (c.tucker)

Reklama

Reklama