Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Plachý elektrikář Paul trpí sekýrovaní své ženy Beatrice do té doby, než je zavražděna při vloupaní do jejich domu gangem chuligánů. Ale ani její smrt nedá Paulovi pokoj, protože se Beatrice vrátí jako duch a naléhá, že neodejde, dokud se za ní nepomstí a nezabije celý gang zločinců... (oficiální text distributora)

Recenze (3)

Hanys_ odpad!

všechny recenze uživatele

Peklo. Nevtipné, bez nápadů a s mizernými herci. Carrie Fisher do téhle sračky údajně vlezla "diky" svému koksovému období, a tak si prý ani z natáčení zrovna moc nepamatuje. Štastná to žena. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Tak ty jsi Svatchi ?? Já netušil, že jsi takový odporný vyžraný prase !!" Tak nám gangsteři, podotýkám, že ti nejtrapnější v dějinách, zabili princeznu Leiu !! A Paul Roberta Joye nám nejen ovdověl, ale i zcvoknul, protože svoji ženu vídá i nadále, byť ona mu tvrdí, že je duch.. Jediné, po čem duch princezny Leii touží, je pomsta, a tak Paulovi nezbývá než vzít spravedlnost do svých rukou, byť měl být spíš vděčný, protože manželka se k němu chovala jako k hadru, prostě výstavní otravná megera a sekýrnice, a začít ty parchanty posílat na pravdu boží.. Tu méně, tu více bizarními způsoby.. tak a nějak takhle se svým koníčkem Gerald Demus začínal, než se rozhodl vraždit podle Jidáše.. Dexter by z něj mohl mít radost !! ;) Tedy v případě, že neviděl tenhle (ne)legrační kousek.. ()

Reklama

LCH 

všechny recenze uživatele

Celkem slušná zábava. Taková oddychová záležitost, ale nijak výjimečná. Průměrný film na který se dá podívat, ale to je tak vše. Dávám (50%), takže to je na 3 hvězdy. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama