Reklama

Reklama

Kiefer Sutherland (TV seriál 24 hodin) stojí tváří v tvář mohutným silám zla v tomto šokujícím thrilleru od režiséra filmu Hory mají oči. Zdiskreditovaný bývalý policista (Sutherland) se pokouší znovu postavit na vlastní nohy a bere rutinní práci ostrahy vyhořelých trosek kdysi oblíbeného newyorského obchodního domu Mayflower. Ale děsivé obrazy, které spatří v ozdobných zrcadlech uvnitř budovy, ho odvedou na vzrušující cestu, během které musí odhalit dávná tajemství obchodu… dřív než ho připraví o rodinu! (Magic Box)

(více)

Diskuze

Stallone

Stallone (hodnocení, recenze)

Film byl pro mě zklamáním. Jako zdejší hororový guru jsem čekal spojením AJA-SUTHERLAND solidnější snímek. Celé je to bez hlubší atmosféry a působí to lacině. Hodnotím 2* a ani komentář k tomu psát nebudu. Proč jako?

BloodyBeast

BloodyBeast (hodnocení, recenze)

Rozhodně to bylo lepší než Noc s tou né úplně dobře nabroušenou břitvou, pro mě určitě milé překvapení že po super snímku Hory mají oči Aja znovu dokazuje že umí.

Indy21

Indy21 (hodnocení, recenze)

Mohl by sem někdo hodit alternativní konec. dík jinak super film.

Skautka

Skautka (hodnocení, recenze)

Já to ani nedokoukala stačilo mi, když si ta ženská vlezla do vany a zbytek už jsem nechtěla ani vidět. :D Sem srab.

majo25

majo25 (hodnocení, recenze)

No máloktorý film (a už vobec nie horor) je podhodnotený. A tento medzi ne patrí. Logický dej, Kiefer, ktorý sadol, jeho filmová manželka s odhaleným krásnym dekoltom, (takmer) nepremožitelné a VŠADEČÍHAJÚCE zlo, scény v tme výborné, velmi dobrá kamera, výborná atmosféra. Mínusom sú kecy o schize, alkoholové problémy hl. hrdinu, manželské problémy hl. hrdinu, ktoé američania pchajú do každého 3 filmu. No a nakoniec musím uviest jeden moment filmu, ktorý si u mna zaslúžil zdvihnutie filmu aspon o pol hviezdičky. Je to scéna roztrhnutia čeluste jeho sestry vo vane. Tak tá bola famózna, to som ešte vo filme nevidel, a musel som zatieskat režisérovi a scenáristovi aj cez obrazovku počítača. To, že tú scénu tam dali, a že ju zmákli bravúrné, to je bezpochyby. Moje hodnotenie: 81%

alambert

alambert (hodnocení, recenze)

ahoj. nemohl byste mi to někdo, kdo pochopil o co šlo a jak to skončilo, vysvětlit? byl bych mu vděčen. dík :-D

PavuK_cz

PavuK_cz (hodnocení, recenze)

KDO SE CHCE NA FILM KOUKNOUT, NEMĚL BY ČÍST DISKUZI.
 
*** SPOILER ALERT ***
Nevím jak moc to vychází z nějakého japonského originálu, ale bylo to mrazivě pěkné až do té části, kdy odvlekl nebohou jeptišku zpět do pekla aniž by věděl jestli nevypustí na svět nějakého mr. Diabla. Scéna s klukem pod podlahou se logicky vymykala zbytku filmu. Na druhou stranu, ten úplný závěr s existencí za zrcadlem byl moc pěkný.
 
*** /SPOILER ALERT ***
 
Až na pár chyb dobrý mrazivý horůrek. 75%, myslím že za zkouknutí to stojí.

bradaty

bradaty (hodnocení, recenze)

nevie niekto kde by som nasiel poslednych cca 10 minut filmu? hlavne ked sa znici ta zrkadlova miestnost, lebo v tych miestach mi zacne film sekat a nejde..

A.C.C.B

A.C.C.B (hodnocení, recenze)

nenávidim nelogičnosť vo filmoch... hrdinovia tam prežívali jednoduché emócie a city... Kiefer pravidelne vidí duchov v zrkadle a on má tu drzosť normálne zostať dušenve vyrovnaný.. a ten koniec nepochopil...

Axineya

Axineya (hodnocení, recenze)

Jeden z lepších hororů u kterých jsem se výjimečně bála. Scéna ve vaně si zaslouží pátou hvězdičku... na tu se nemůžu dívat ani napopátý.

Woighta

Woighta (hodnocení, recenze)

Výborný film, výborný lekačky, výborná scéna se sestrou v koupelně, výborný konec...Dávám 5*

aallff

aallff (hodnocení, recenze)

jelikož mám rád herce Kiefera Sutherlandera tak jsem byl s filmem spokojený a opravdu mě zaujal

xhc

xhc (hodnocení, recenze)

film som videl pred nejakym casom takze sa nan musim rozpamatat a tak teraz uz viem ze ma celkom zaujal a bol som spokojny:) 4*

uiu

uiu (hodnocení, recenze)

Nejlepší scéna je sestra v koupelně... chudinka... Jinak mě film moc nechytl a nepřišel mi moc strašidelný. Asi už mám laťku vnímání strachu hodně vysoko :) GIK: Já konec pochopila tak, že se ocitl ve světě za zrcadlem, v jiné dimenzi, která je jen zrcadlově otočená od té naší.

GIK

GIK (hodnocení, recenze)

Nepochopil jsem konec, z Bena se stal duch se zrcadlovým viděním a další nositel prokletí??

Rogue

Rogue (hodnocení, recenze)

zhukove, ja na svem profilu mam preci seznam starych dobrych hororu odjakziva. A kdyz mluvim o starych a poctivych, nemluvim o smesnych universalovych tricatych letech, ale o osmdesatkove neopakovatelne atmosfere. Kruh je novy pochopitelne, aby se toho zhukov zas nechytil :o)

Rogue

Rogue (hodnocení, recenze)

Nebo radeji jakykoliv starsi a poctivy horor a ne novy USA remake style

Čarli....

Čarli.... (hodnocení, recenze)

Asi takhle.Tento horor mě naprosto vyděsil a doted sem bez sebe hrůzou.Dokonce jsem ho chvílema musel zastavit aby sem ustálil srdce a zpomalil tep.Příště na něj kouknu jedině s někým.Je to děsivé a je tam mnoho skvělých lekaček.Prostě doporučuji jestli chcete zažít něco prvotřídního....

Sakalik

Sakalik (hodnocení, recenze)

Než jsem se na film podíval, měl jsem doopravdy rozporuplné vize o tom, jaký doopravdy bude. Originální nápad z dílny Vycházejícího Slunce jsem neviděl, tudíž mohu říci, že jak děj, tak zpracování (efekty, hubda, ...) mě ihned zaujaly a film celkově mne nadchl, obvzláště netypický americký konec. Samozřejmě nad některými (americkými) nelogickými scénami zůstává rozum stát, ale to nebudu, vzhledem k tomu, že se jedná o horor, řešit. Co se týče ostatních hodnocení, spíše mi z toho přijde, že ten, kdo viděl originál. nemůže tento film všeobecně ohodnotit. Pro ty ostatní vřele doporučuji.

nimueee

nimueee (hodnocení, recenze)

Po dluhé době jsem viděla horor bez lezoucí černovlasé holky po zdech.Už jsem ani nedoufala,že někdo natočí něco jiného.I když scenář mohl být o něco lepší,byla jsem spokojená.Do poloviny filmů vás obklopuje strach, nenechá vas vydechnout.Konec je slabší.ale i přesto dávám slabší 4 hvězdičky.

Rogue

Rogue (hodnocení, recenze)

hlavne neni duvod to delat, zeano, maloco se da hodit do jedne skatule

Satan

Satan (hodnocení, recenze)

No ono žánrově vymezit Shyamalanův téměř jakýkoliv film dá pěkně zabrat.

Pedestrian

Pedestrian (hodnocení, recenze)

Já se spíš tázal. A proč je? Hororvé prvky samozřejmě má, ale jako celek na mě působí víc jako thriller.

Pedestrian

Pedestrian (hodnocení, recenze)

Pak je horor i Znamení. Když to budeme brát z hlediska "nadpřirozenosti". (?)

Rogue

Rogue (hodnocení, recenze)

gen.Zhukov: normalni lide spolehaji na imdb napriklad... Nicmene od toho, co popisujes tu mame hororove zanry, zeano. Z toho ci rikas mi vychazi, ze horory jsou jen slashery a hounted house jsou horory. Coz mi prijde prinejmensim divne. Samozrejme to beru extremisticky a nemam chut se hadat, jen se nad tim mozna trochu zamysli.

Satan

Satan (hodnocení, recenze)

gen.Zhukov: Spoléhat se v těchto věcech na ČSFD je krajně nespolehlivé. Sedmička i Šestý smysl jsou thrillery.

Pedestrian

Pedestrian (hodnocení, recenze)

gen.Zhukov: Já na něj neútočím, jen mi jeho příspěvk prostě připadal "blbý". Stejně jako ten tvůj. :) No offense. A Sedm spolu se Šestým smyslem jsou thrillery. btw: jakou pointu mají Hranice smrti?

Rogue

Rogue (hodnocení, recenze)

smarja, co je to tu zase za blaboly? " Pakliže člověk poždauje "jen" hutnou atmosféru, sáhne po thrilleru", to se mi snad zda...

Pedestrian

Pedestrian (hodnocení, recenze)

Blboušek: zvláštní, vyjmenoval si zrovna to nejlepší na celém filmu. Drsnou úvodní krvavou scénu a skvělou závěrečnou pointu.

 (hodnocení, recenze)

Nebýt na začátku tolik zbytečné krve a klišovitého zakončení dal bych i čtyři :-)

2-Xtreme

2-Xtreme (hodnocení, recenze)

Takže už je vonku Unrated verzia, ktorá je dlhšie než kino verzia cca o 5minút. A chystané dvd v USA vyjde ako 2Disk s plno bonusmy.. dúfam, že sa aj mi toho dočkáme.

 (hodnocení, recenze)

Kiefer Sutherland je můj velmi oblíbený herec především ze seriálu 24 hodin, zde se opět předvedl jako velmi kvalitní. Režisér Alexandre Aja horory skutečně umí, důkazem je tohle i Hory mají oči :-) Musím dát plný počet bodů, protože oproti Saw 5, od které jsem čekal více, tohle mé očekávání naplnilo a rád si koupím i jeho DVD verzi až to bude možné, v kině to bylo výborné :-)

kluzo

kluzo (hodnocení, recenze)

5*- mně se ten horror velice líbil, plno lekaček i ponurá, strašidelná atmosféra. Líbily se mi i Hory mají oči, ale Zrcadla jsou víc můj šálek kávy. Je to typ strašení jako u Pokoje 1408, tzn. bez nestvůr a to se mi líbí víc.

honajz

honajz (hodnocení, recenze)

Poslyšte, k tomu konci - ty děcka byly mrtvý, nebo ne? Když tam s něma mamina celou noc seděla a brečela a děcka se nehýbou?

neuro23

neuro23 (hodnocení, recenze)

pecka film,lidi neřešte to tolik,jednou se z toho zblázníte :) ..ale jinak film má hodně hutnou atmošku,krásně jsem se bál

Rogue

Rogue (hodnocení, recenze)

SPOILER pro mě je důležité, že zrcadla explodují velmi efektně a za hezké hudby (nebýt tam ty pitomé prostřihy na zachraňování toho děcka, byla bych nadšená). Pro mě za mě kvůli tomu může spadnout celý blok, když bude padat hezky :o)

Reklama

Reklama