Bob a Bobek na cestách (TV seriál)
Animovaný
48. Řecká svatba
49. Karneval v Benátkách
50. V rytmu valčíku
51. Odvážní skokani
52. Konečně doma (oficiální text distributora)
Karlos80
Tohleto se vážení vážně nepovedlo:-( Původní kouzlo a kouzelné příbehy zcela pryč, ještě že ten Pepa alespoň zůstal:-) Dnešní děti z toho možná mají radost, nicméně já, odkojený starým klasickým Bobem a Bobkem, jen nevěřícně zírám nad všemi těmi technickými vymoženostmi, které se mohli tvůrci tohoto večerníčku klidně odmyslet..Jasně nová doba si žádá nové věci...Radši ani nedomýšlet jak bude vypadat chudák Bob a Bobek třeba za padesát let...(12.6.2007)
Mertax
Moji milovaní králíci Bob a Bobek to u mě v Las Vegas teda totálné prohráli. Fňuk. To opravdu bolí, když vám zničí idoly dětství...(31.12.2007)
castor
To, co začalo vznikat v roce 1979, se nemělo v roce 2003 dostat ani do myšlenek animátorů, natož pak na televizní obrazovku. Viděl jsem díl, kdy naši dva kamarádi z klobouku vyrazili do Indie a nepěkně se mi z toho motala hlava. Tohle už skutečně není ono.. Necitelný útok na hrdiny leckterého dětství!!(4.2.2012)
Stegr
50%(9.1.2008)
Sašenka165
Existují i horší večerníčky.(18.11.2007)
Cubinho
Ale vždyť to byla celkem sranda!(16.1.2010)
kikuka
Dieter Bohlen moje oči!(27.5.2008)
Fanucci
Nové dílo postrádají kouzlo a vtip starších dílů...50%(10.3.2009)
honajz
zajici s kloboku na cestach napsal honzík(11.8.2009)
Crawler-D
Když jsem byl opravdu malý, jak mě něco takovéhleho mohlo bavit? Má to sice jen sedm minut, ale nudné je to až přespříliš. Proč ničit klasiku?(17.1.2007)
cariada
Být maldší ,asi by se mě to i líbilo, ale takle se to jen snaží navázat na dřívější díly, které jsou úplně někde jinde.(30.1.2010)
MJMilan
Tak tohle je hodně nepovedené. Z původních králíků zůstal snad jen Josef Dvořák, za kterého dávám jednu hvězdičku. Příběhy zde nově vymyšlené nemají dětem co dát.(25.4.2008)
mirec88
K pôvodnému Bobu a Bobekovi sa to nemôže ani rovnať. Rapídny pokles kvality smerom nadol.(17.6.2011)
Adam Bernau
Někdejší bombarďáci, co šli do práce, po letech už nemají na víc než si pořád dokola přihřátě říkat, že se mají rádi.(5.8.2011)
Mr.Floyd
Treba oceniť snahu o vzkriesenie tejto večerníčkovej legendy. Nič iné sa ani oceniť nedá, s pôvodným večerníčkom sa dajú tieto nové série porovnávať len ťažko, teda aspoň ja som mal pocit, že už to nie je ono. Dej a dialógy mi pripadajú až príliš jednoduché, čo môže byť snahou o zameranie na najmenších divákov alebo tiež dôsledkom nedostatku tvorivého talentu.(10.6.2008)
DinoRaptor
Bob a Bobek mí oblíbení králíci z klobouku a jejich cestovatelské příhody mě vždycky pobavily(22.3.2008)
Osanos
O hodně horší než původní večerníček(6.1.2009)
gombarix
Ne. Možná jsem konzerva, ale modernizace Bobu a Bobkovi podle mě neprospěla. A občas to bylo moralistické až hrůza.(26.3.2008)
TaanStari
odpad!Ekoteroristický útok na mozky mladší generace.(12.12.2009)
Lenka0064
Proč mají Bob a Bobek mobily? :´-((28.8.2006)