Reklama

Reklama

Bob a Bobek na cestách

(seriál)
Animovaný / Komedie / Rodinný
Česko, (2003–2005), 6 h 4 min (Minutáž: 7 min)

Série(4) / Epizody(52)

Obsahy(1)

Klobouk kouzelníka Pokustona není obyčejný klobouk. Bydlí v něm totiž dva králíci – Bob a Bobek. Bob je sice velmi chytrý a přičinlivý, ale zdaleka není tak šikovný a nápaditý jako menší Bobek. Oba se každé ráno vydávají z kouzelníkova klobouku prožit komická dobrodružství a veselé příhody. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Recenze (53)

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Tohleto se vážení vážně nepovedlo:-( Původní kouzlo a kouzelné příbehy zcela pryč, ještě že ten Pepa alespoň zůstal:-) Dnešní děti z toho možná mají radost, nicméně já, odkojený starým klasickým Bobem a Bobkem, jen nevěřícně zírám nad všemi těmi technickými vymoženostmi, které se mohli tvůrci tohoto večerníčku klidně odmyslet..Jasně nová doba si žádá nové věci...Radši ani nedomýšlet jak bude vypadat chudák Bob a Bobek třeba za padesát let... ()

Mertax 

všechny recenze uživatele

Moji milovaní králíci Bob a Bobek to u mě v Las Vegas teda totálné prohráli. Fňuk. To opravdu bolí, když vám zničí idoly dětství... ()

castor 

všechny recenze uživatele

To, co začalo vznikat v roce 1979, se nemělo v roce 2003 dostat ani do myšlenek animátorů, natož pak na televizní obrazovku. Viděl jsem díl, kdy naši dva kamarádi z klobouku vyrazili do Indie a nepěkně se mi z toho motala hlava. Tohle už skutečně není ono.. Necitelný útok na hrdiny leckterého dětství!! Nebýt hlasu Josefa Dvořáka, tak se mi stihne udělat z každého (sic jen osmiminutového) dílu nevolno.. Reinkarnace starých poctivých večerníčkových klasik je přešlapem, který z podstaty věci nemůže vyjít – a taky, že krutě nevychází. ()

Adam Bernau 

všechny recenze uživatele

Někdejší bombarďáci, co šli do práce, po letech už nemají na víc než si pořád dokola přihřátě říkat, že se mají rádi. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Být maldší ,asi by se mě to i líbilo, ale takle se to jen snaží navázat na dřívější díly, které jsou úplně někde jinde. ()

Crawler-D 

všechny recenze uživatele

Když jsem byl opravdu malý, jak mě něco takovéhleho mohlo bavit? Má to sice jen sedm minut, ale nudné je to až přespříliš. Proč ničit klasiku? ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Z původní ideje nezbylo vůbec nic (kromě Dvořáka a králíků samotných) a Bob a Bobek teď létají po světě a učí děti zeměpisu a kultuře. Což o to, nápad to je zajímavý a dobrý, ale proč se k němu museli obětovat králíci z klobouku fakt nevím. To je jako kdyby Krteček učil děti dějepis. Proč do prdele? 25% ()

MJMilan 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je hodně nepovedené. Z původních králíků zůstal snad jen Josef Dvořák, za kterého dávám jednu hvězdičku. Příběhy zde nově vymyšlené nemají dětem co dát. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Vůbec nechápu, čím to je, ale tyto nové příběhy zcela ztratily své původní kouzlo. Malého to sice k televizi připoutalo, ale mně to vůbec nezaujalo. Animace je trošku jiná a hlavně výrazně barevnější, příběhy jsou tak nějak o ničem a i hlas Pepy Dvořáka už je jiný. A i to původní Bobkovo lenošení v klobouku je zcela fuč. Prostě špatné. ()

Reklama

Reklama