Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Čtyři kamarádky, Carson, Melania, Pudge a Luanne, si před svatbou jedné z nich jedou naposled společně užít svobodného života. (Jenda)

Videa (1)

Trailer

Recenze (7)

aLPaC 

všechny recenze uživatele

Příjemná letní atmosféra v typické 80s teenage komedii (i když herečky teenage věku svých postav rozhodně nedosahují). Párkrát jsem se docela zasmál, hlavně Bridget Fodně a její honbě do Hollywoodu a Pudge tomu jejímu klukovi. Mimochodem oba ti kluci mi byli docela povědomí a když jsem si dlouho nemohl vzpomenout z čeho, musel jsem si to vyhledat a ejhle (Noční můra z Elm Street 2, resp. Křik). Největším kladem filmu je ale bezpochyby krásná Phoebe Cates, která už možná není tak přitažlivá jako v Ridgemont High, ale pro mě je to prostě pořád jedna z nejpřitažlivějších a nejsympatičtějších hereček 80. let. ()

Reklama

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Klasická osemdesiatková pohodička. Humoru je tentokrát pomenej, no ona pohodová atmosféra sprevádza film od začiatku do konca a spolu s perfektným soundtrackom a sympatickými hercami (herečkami), z neho robí naozaj milú oddychovú komédiu, ktorá nepozná trápnosť, ani morálne ponaučenia. Komédiu inú, ako by bola natočená dnes, ale o to viac zábavnú. Na tie štyri to možno nie je, ale na 52 percent tiež nie, takže tentokrát zaokrúhľujem hore. PS: Phoebe Cates a tie jej čelenky ❤️. Prečo nikdy nehrala snehulienku, to nech mi niekto vysvetlí. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Pane ?? Mohu se vás na něco zeptat ?? Podle mé teorie, když žena zjistí, že ji milujete, začne s vámi jednat jako s kusem bláta.. Stalo se vám to už někdy také ??" - "Pokaždé, synu !! Pokaždé !!" ;) ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama