Reklama

Reklama

Kevin Sorbo (TV seriál “Herkules”) se představuje v hlavní roli pokračování veleúspěšného akčního filmu Kráčející skála o hrdinovi, který ve svém rodném městě bere spravedlnost do svých rukou. Nick (Sorbo) se vrací do svého rodiště poté, co jeho otec a místní šerif v jedné osobě za nevyjasněných okolností zahynul při automobilové nehodě. Brzy odhaluje, že přívětivé místo, které si pamatuje z dob svého dětství, je teď ovládáno násilnickým gangem. Gangsteři zastrašují místní obyvatele a nevybíravými metodami je nutí k odprodeji jejich majetku. S pomocí agenta FBI a několika starých přátel se Nick stává novým šerifem, který udělá vše pro to, aby gang a jeho brutálního šéfa zničil a ve městě znovu nastolil pořádek. (Bontonfilm)

(více)

Recenze (60)

Divočák 

všechny recenze uživatele

Největší chyba Kráčející skály 2 je jednoznačně v tom, že se snaží hrát si na akční film, i když jím očividně není. Sorbo je sice sympaťák, ale je to přece jen MODEL a ne akční hrdina!!! Za celou dobu taky rozbije držku jen asi třem lidem, plus další dva oddělá brokovkou, což je na akční film sakra málo a po téhle stránce ho strčí do kapsy kdejaká blbá neměcká detektivka. Sorbově "akční (ne)schopnosti" se bohužel musela podřídit i jinak velmi slušná režie, která v bitkách totálně padá na hubu a připomíná spíš videoklip Backstreet boys. Ve zbytku děje se toho zase až tak moc zádadního nestane, většinou jen někdo na někoho dělá ramena a i když je hlavní záporák docela slušný, nemusel by zrovna vypadat jako by včera vylezl ze střední školy. Kevin Sorbo si konečně našel nějaké to místo na život ve filmovém průmyslu a kdo ví, třeba se nám z něj stane nový král "direct to video" filmů. Jenom už prosím ne s žádnou další Kráčející skálou! ()

WolfR odpad!

všechny recenze uživatele

Jak si můžou tvůrci vůbec dovolit, titulovat tento film názvem Kráčející skála?! Bože to je výsměch! Po relativně solidní jedničce, přichází obrovský propad až na to nejhlubší dno! Jednoduchý příběh jedničky nahradila zhovadilost, která je dějově strašně hloupá, ale snaží si hrát na něco víc. Akčních scén je tu navíc pramálo, a když už nějaká, tak stojí za velké kulové. Kevin Sorbo se také zrovna moc do takovéto role nehodí, jinými slovy, byl ubohý! Na hlavní roli, jako akční řízek prostě nemá! Zlatý The Rock, to byl stylový mlátička! Odpad! ()

Reklama

c.tucker 

všechny recenze uživatele

Stupidní nic moc říkajíci, tak nějak nudné, ale jak bych podoktnul Kevin Sorbo se sem moc nehodí. "Tohle není Jim Beam!" Jedna věc, kterou nevím, je ta, co to má společnýho s předchozím dílem. Ale bez závěrečné jízdy na koni, která tam je nikdo neví proč, asi někdo ze štábu má hodně rád koně. Většina filmu je spíš film z venkovského městečka, než akční film. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

The Rocka nemůže jen tak někdo nahradit. Kevin Sorbo hrál opravdu dobře, je zde dost soubojů a i přestřelek. Příběh je ale staršně základný až někdy nudný, což je chyba, ale byla ve filmu nuda, když už má film celkem krátkou stopáž. Místama je fakt nuda. A i záporáci nejsou nejlepší. Na jedno podívání to bohatě stačí. Hodnotím na 43% = ** ()

Nivenx 

všechny recenze uživatele

Co dělá druhý díl horší jak díl první je skoro všechno. Kevin Sorbo nikdy tak špatný herec nebyl, takže to by šlo i skousnout, i když tak cool jako Johnson není, tak ten mi vadil na filmu nejméně, ale co je špatně je rozhodně změna režiséra a velice slabý scénář. Takže pro mě rozhodně slabší jak díl první. 40% ()

Galerie (10)

Zajímavosti (7)

  • V jednej z posledných scén postrelia hlavného hrdinu do nohy, no vôbec na ňom v nasledujúcich záberoch nebadať, že by na ňu kríval. (BoncheR)
  • Vo filme sa často objavujú scény pripomínajúce western a v pozadí je veľmi veľa krát počuť westernovú country hudbu. (Zeker)
  • Kevin Sorbo (Nick Prescott) je iba o necelých 10 rokov mladší než Gail Cronauer, ktorá vo filme hrá jeho matku. (m.a.t.o.)

Související novinky

Pohrobci Mumie a X-Menů se blíží

Pohrobci Mumie a X-Menů se blíží

20.10.2007

Dnes tu máme dva hrdiny, kterým se neradno stavět do cesty, protože by vás nejspíš naporcovali na malé kousíčky. Ten první svými vysouvacími adamantiovými drápy, druhý pečlivě nabroušeným mečem. U… (více)

Hudba dostane na zadek...

Hudba dostane na zadek...

09.07.2006

Nezničitelný vicekrál béčkových akčňáků Steven Seagal je zpátky v úplně jiném řemesle, než jsme u něj zvyklí. Pistoli a pěsti zaměnil za kytaru a mikrofon. Z bijce Seagala se stal bluesman Seagal.… (více)

Reklama

Reklama