Reklama

Reklama

Kevin Sorbo (TV seriál “Herkules”) se představuje v hlavní roli pokračování veleúspěšného akčního filmu Kráčející skála o hrdinovi, který ve svém rodném městě bere spravedlnost do svých rukou. Nick (Sorbo) se vrací do svého rodiště poté, co jeho otec a místní šerif v jedné osobě za nevyjasněných okolností zahynul při automobilové nehodě. Brzy odhaluje, že přívětivé místo, které si pamatuje z dob svého dětství, je teď ovládáno násilnickým gangem. Gangsteři zastrašují místní obyvatele a nevybíravými metodami je nutí k odprodeji jejich majetku. S pomocí agenta FBI a několika starých přátel se Nick stává novým šerifem, který udělá vše pro to, aby gang a jeho brutálního šéfa zničil a ve městě znovu nastolil pořádek. (Bontonfilm)

(více)

Recenze (59)

genetique 

všechny recenze uživatele

Aj keď sa celý film len trefne zviezol na názve a teda aj úspechu jednotky, celkom sa to dopozerať dalo. Scenár je vyšablónovaný podobne ako Rockova verzia, no s podstatne slabším akčným rádiusom, pomalosťou, pointou a coolovosťou. Sorbo tiež nie je dokonalá náhrada, aj keď nejaká tá charizma a snaha sa podarila. No jednoducho tele spracovanie je vidno od prvého momentu. Ale myslím, odpad! je dosť krutý. 35%. ()

Nivenx 

všechny recenze uživatele

Co dělá druhý díl horší jak díl první je skoro všechno. Kevin Sorbo nikdy tak špatný herec nebyl, takže to by šlo i skousnout, i když tak cool jako Johnson není, tak ten mi vadil na filmu nejméně, ale co je špatně je rozhodně změna režiséra a velice slabý scénář. Takže pro mě rozhodně slabší jak díl první. 40% ()

Reklama

mzss1 

všechny recenze uživatele

The Rocka nemůže jen tak někdo nahradit. Kevin Sorbo hrál opravdu dobře, je zde dost soubojů a i přestřelek. Příběh je ale staršně základný až někdy nudný, což je chyba, ale byla ve filmu nuda, když už má film celkem krátkou stopáž. Místama je fakt nuda. A i záporáci nejsou nejlepší. Na jedno podívání to bohatě stačí. Hodnotím na 43% = ** ()

Ellmariachi 

všechny recenze uživatele

Znáte ten pocit, když, když si prostě chcete pustit něco totálně nenáročnýho? I tak ale určitě hledáte něco, co má potenciál zabavit. I když v tomto případě spíš pobavit. Je to totiž tak strašně pitomě idiotský, že budete nevěřícně kroutit hlavou, jak se může ta nebo ta postava zachovat. No jenže...je tam Kevin Sorbo. A můžete mě posílat kam chcete, ale Sorbo je pro mě prostě ta samá kategorie co Dudikoff. Všechno tak nějak špatně a přesto ho prostě beru. Respektive oba. Takže nakonec. Jedna za název, jedna za to, že se na to dalo koukat a jedna za Sorba. 60 procent. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Katastrofa na pohladanie. Kedze Dwayne Johnson z jednicky uz nemal zajem tocit dalsie zbytocne pokracovania, podarilo sa reziserovi splasit akusi hrozu, ktora sa vola Kevin Sorbo na tocenie Walking Tall 2. Pochopitelne, reziser Tripp Reed ani Sorbo nevideli talent ani z rychliku, tak fakt nechapem, ako sa im to vlastne podarilo natocit. Pre mna doteraz zahada. No nic to, dejova linia, to je tuna ciste sci-fi, a atmosfera sa nekona. No a kedze scenar musi niekto napisat, a najblizsie miestu tocenia bola pomocna osobitna skola, tak jeden jej absolvent s Downovym syndromom sa cinil. No a vysledkom bol tento film. 5 % ()

Galerie (10)

Zajímavosti (7)

  • V jednej z posledných scén postrelia hlavného hrdinu do nohy, no vôbec na ňom v nasledujúcich záberoch nebadať, že by na ňu kríval. (BoncheR)
  • Dej sa odohráva vo Fergusone, fiktívnom meste Kitsap County vo Washington Cascades. (Zeker)
  • Na plagáte má Kevin Sorbo v ruke drevenú pálku, ale vo filme ju použije len jedenkrát, a to tiež len na 10 sekúnd... (Zeker)

Související novinky

Pohrobci Mumie a X-Menů se blíží

Pohrobci Mumie a X-Menů se blíží

20.10.2007

Dnes tu máme dva hrdiny, kterým se neradno stavět do cesty, protože by vás nejspíš naporcovali na malé kousíčky. Ten první svými vysouvacími adamantiovými drápy, druhý pečlivě nabroušeným mečem. U… (více)

Hudba dostane na zadek...

Hudba dostane na zadek...

09.07.2006

Nezničitelný vicekrál béčkových akčňáků Steven Seagal je zpátky v úplně jiném řemesle, než jsme u něj zvyklí. Pistoli a pěsti zaměnil za kytaru a mikrofon. Z bijce Seagala se stal bluesman Seagal.… (více)

Reklama

Reklama