Reklama

Reklama

Kevin Sorbo (TV seriál “Herkules”) se představuje v hlavní roli pokračování veleúspěšného akčního filmu Kráčející skála o hrdinovi, který ve svém rodném městě bere spravedlnost do svých rukou. Nick (Sorbo) se vrací do svého rodiště poté, co jeho otec a místní šerif v jedné osobě za nevyjasněných okolností zahynul při automobilové nehodě. Brzy odhaluje, že přívětivé místo, které si pamatuje z dob svého dětství, je teď ovládáno násilnickým gangem. Gangsteři zastrašují místní obyvatele a nevybíravými metodami je nutí k odprodeji jejich majetku. S pomocí agenta FBI a několika starých přátel se Nick stává novým šerifem, který udělá vše pro to, aby gang a jeho brutálního šéfa zničil a ve městě znovu nastolil pořádek. (Bontonfilm)

(více)

Recenze (60)

borohub 

všechny recenze uživatele

Smutné na tom je, že toto má opravdu s kráčející skálou 1 společné snad jenom jméno. I režisér je jiný, to se jde taky poznat na kvalitě filmu. Ale teda byl to hroznej průser, opravdu těžko hledám nějaké pozitivum na tomto filmu. Sorbo je rád že vůbec unese tu svojí brokovnici, otázkou je proč je to kráčející skála? Když tohodle chlapa bych se na ulici ani nezalekl. A kurva co měl znamenat ten konec? Ty ohnivé efekty, prostě kurva co to je? duel ve stylu western to ještě více pohřbil. co se dá dělat, bylo mi hned od začátku jasné že to bude pičovina na xtou, ale tak čekal jsem že budu hodnotit alespon 2 hvězdama, ale to nemůžu.. Uvažoval jsem mezi odpadem a 1 * pak jsem se rozhodl pro tu hvězdu jen proto, že filmy které jsem hodnotil odpadem jsou větší sračka.. No nic, pokud nemusíte nekoukejte na to :) ()

Psema 

všechny recenze uživatele

Ještě horší, než jsme čekali, chtělo by se říct. Kevin Sorbo se zas jednou vrátil na můj přehrávač, ale ani vzpomínky na Hercula tohohle borce nezachrání. Narozdíl od The Rocka totiž neuzvedne ani pitomou fošnu, takže musí dávat grázlům přes čenich pomocí brokovnice. To ale není ani z poloviny tak"cool", jak by mohlo být. Režisér navíc vyhodí tři čtvrtiny rozpočtu hned po pěti minutách blbě natočeným výbuchem, což zapříčiní brození se ve stupidních dialozích, které nejsou ani prokládány rozbitou hlavou a už vůbec ne zlomeninou. Trapné, nudné, zbytečné, pekelné. Trojka bude zřejmě totální "náser". ()

Reklama

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Ve srovnání s prvním dílem zde mám obrovský problém. The Rock měl určité charizma. Kevin Sorbo nemá nic. Je to prostě herec, který nemá co nabídnout. Něco podobného by se dalo říct o režisérovi, který moc talentu nepobral, a tak docela spolehlivě pohřbil slibně se rozvíjející projekt. Už tehdy jsem tomu dal odpad. Bojím se jen pomyslet, jak bych to hodnotil dnes. ()

m.a.t.o. 

všechny recenze uživatele

Spokojnosť. Kevin síce nie je Rock, ale charizmu na utiahnutie filmu má. Dosť sa mi páčila štylizácia snímky, čoby moderného westernu k čomu vo výraznej miere prispela aj vydarená country muzička (namä úvodný song je famózny). Akčné scény, povedal by som, že lepší štandard, sú natočené celkom prehľadne a i keď je ich dosť málo, film nenudí. Slušná akčná jednohubka, určite patrí k tomu lepšiemu čo možno na poli akčných direct-to-dvd béčiek nájsť. ()

WolfR odpad!

všechny recenze uživatele

Jak si můžou tvůrci vůbec dovolit, titulovat tento film názvem Kráčející skála?! Bože to je výsměch! Po relativně solidní jedničce, přichází obrovský propad až na to nejhlubší dno! Jednoduchý příběh jedničky nahradila zhovadilost, která je dějově strašně hloupá, ale snaží si hrát na něco víc. Akčních scén je tu navíc pramálo, a když už nějaká, tak stojí za velké kulové. Kevin Sorbo se také zrovna moc do takovéto role nehodí, jinými slovy, byl ubohý! Na hlavní roli, jako akční řízek prostě nemá! Zlatý The Rock, to byl stylový mlátička! Odpad! ()

Galerie (10)

Zajímavosti (7)

  • Na plagáte má Kevin Sorbo v ruke drevenú pálku, ale vo filme ju použije len jedenkrát, a to tiež len na 10 sekúnd... (Zeker)
  • Kevin Sorbo (Nick Prescott) je iba o necelých 10 rokov mladší než Gail Cronauer, ktorá vo filme hrá jeho matku. (m.a.t.o.)
  • Dej sa odohráva vo Fergusone, fiktívnom meste Kitsap County vo Washington Cascades. (Zeker)

Související novinky

Pohrobci Mumie a X-Menů se blíží

Pohrobci Mumie a X-Menů se blíží

20.10.2007

Dnes tu máme dva hrdiny, kterým se neradno stavět do cesty, protože by vás nejspíš naporcovali na malé kousíčky. Ten první svými vysouvacími adamantiovými drápy, druhý pečlivě nabroušeným mečem. U… (více)

Hudba dostane na zadek...

Hudba dostane na zadek...

09.07.2006

Nezničitelný vicekrál béčkových akčňáků Steven Seagal je zpátky v úplně jiném řemesle, než jsme u něj zvyklí. Pistoli a pěsti zaměnil za kytaru a mikrofon. Z bijce Seagala se stal bluesman Seagal.… (více)

Reklama

Reklama