Reklama

Reklama

Kevin Sorbo (TV seriál “Herkules”) se představuje v hlavní roli pokračování veleúspěšného akčního filmu Kráčející skála o hrdinovi, který ve svém rodném městě bere spravedlnost do svých rukou. Nick (Sorbo) se vrací do svého rodiště poté, co jeho otec a místní šerif v jedné osobě za nevyjasněných okolností zahynul při automobilové nehodě. Brzy odhaluje, že přívětivé místo, které si pamatuje z dob svého dětství, je teď ovládáno násilnickým gangem. Gangsteři zastrašují místní obyvatele a nevybíravými metodami je nutí k odprodeji jejich majetku. S pomocí agenta FBI a několika starých přátel se Nick stává novým šerifem, který udělá vše pro to, aby gang a jeho brutálního šéfa zničil a ve městě znovu nastolil pořádek. (Bontonfilm)

(více)

Recenze (59)

Phietros 

všechny recenze uživatele

No tak to né! Kevine tohle mělo být pokráčování úspěšné jedničky?! Vždyt to nesahalo ani po kotníky! J epravda že po hodině se konečně něco začlo odehrávat, ale i tak veliké zklamání a ani nevím zda koukat na trojku?! Možná bych nebyl tak zklamanej, kdyby se nejednalo o pokračování, ale neslo to jinej název, to by pak možná stálo i za 3* ale takhle prostě ne! ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

The Rocka nemůže jen tak někdo nahradit. Kevin Sorbo hrál opravdu dobře, je zde dost soubojů a i přestřelek. Příběh je ale staršně základný až někdy nudný, což je chyba, ale byla ve filmu nuda, když už má film celkem krátkou stopáž. Místama je fakt nuda. A i záporáci nejsou nejlepší. Na jedno podívání to bohatě stačí. Hodnotím na 43% = ** ()

Reklama

matestlust 

všechny recenze uživatele

pro mě až milé překvapení.Už jen hereckého obsazení sem se vylekal a tak nějak sem tušil,že film bude jen marná snaha napodobit,pro mě velice vydařený,první díl.Avšak podoba zde není až tak okopírovaná,vubec neurazí,navíc Sorbo jako hlavní hrdina bavil vic než sem čekal.Rozhodně to pro mě nebylo zklamání. ()

sniper18 

všechny recenze uživatele

Je to priemerný akčný thriller, ktorý je nepriamym pokračovaním vydarenej jednotky. Má veľmi dobrý príbeh o bývalom príslušníkovi ozbrojených síl, ktorý sa vráti do svojho rodného mestečka na pohreb svojho otca, šerifa, ale zistí, že v meste vládne vplyvný gang podporovaný najvyššími miestami, ktorým ide o získanie pozemkov, čo sa mužovi samozrejme nepáči a tak prijme úlohu šerifa, aby spolu s priateľmi dal všetko do poriadku a urobil z mestečka opäť príjemné miesto pre život. Spracovanie nie je najhoršie, ale nie som s ním až tak moc spokojný. Na film sa síce dá bez problémov pozerať, za čo môže aj krátka dĺžka, ale problém je, že sa tu väčšinu času nič dôležité nedeje a tým dôležitým prvkom je venovaný len malý priestor. Film sa rozbehne až v záverečnej dvadsaťminútovke, ktorá je aj najlepšou časťou filmu, ale tiež to nie je nič, čo by stálo za pochvalu. Akcie je tu veľmi málo a aj tá je iba pozerateľná. Za celú prvú hodinu sa tu nájde prakticky len jeden súboj, ktorý je navyše aj krátky a nudný, až záver je akčnejší a pár ľudí v ňom aj umrie, ale stále to nie je nič, čo by mohlo akčného fanúšika zaujať. Herecké obsadenie ma moc nezaujalo, Kevin Sorbo síce nie je najhorší, ale chýba mu potrebná charizma a v akcii mu to vôbec nejde, čo je pre tento typ filmu dosť problém, jedine medzi záporákmi sa nájdu aspoň asi dve postavy, ktoré trochu zaujmú. Réžia je veľmi slabá a podobne je na tom aj technická stránka, je tu zlá kamera, nepáči sa mi strih, lacný vizuál, aj medzi videofilmami výrazný podpriemer. Mám slabosť pre tento typ príbehov v akčnom žánri, preto aj Kráčajúca skala 2 na ten priemer stačí, ale inak už nemá čo ponúknuť. Objektívna kvalita filmu- 42%, film sa páči mne na 54%. ()

WolfR odpad!

všechny recenze uživatele

Jak si můžou tvůrci vůbec dovolit, titulovat tento film názvem Kráčející skála?! Bože to je výsměch! Po relativně solidní jedničce, přichází obrovský propad až na to nejhlubší dno! Jednoduchý příběh jedničky nahradila zhovadilost, která je dějově strašně hloupá, ale snaží si hrát na něco víc. Akčních scén je tu navíc pramálo, a když už nějaká, tak stojí za velké kulové. Kevin Sorbo se také zrovna moc do takovéto role nehodí, jinými slovy, byl ubohý! Na hlavní roli, jako akční řízek prostě nemá! Zlatý The Rock, to byl stylový mlátička! Odpad! ()

Galerie (10)

Zajímavosti (7)

  • Dej sa odohráva vo Fergusone, fiktívnom meste Kitsap County vo Washington Cascades. (Zeker)
  • Kevin Sorbo (Nick Prescott) je iba o necelých 10 rokov mladší než Gail Cronauer, ktorá vo filme hrá jeho matku. (m.a.t.o.)

Související novinky

Pohrobci Mumie a X-Menů se blíží

Pohrobci Mumie a X-Menů se blíží

20.10.2007

Dnes tu máme dva hrdiny, kterým se neradno stavět do cesty, protože by vás nejspíš naporcovali na malé kousíčky. Ten první svými vysouvacími adamantiovými drápy, druhý pečlivě nabroušeným mečem. U… (více)

Hudba dostane na zadek...

Hudba dostane na zadek...

09.07.2006

Nezničitelný vicekrál béčkových akčňáků Steven Seagal je zpátky v úplně jiném řemesle, než jsme u něj zvyklí. Pistoli a pěsti zaměnil za kytaru a mikrofon. Z bijce Seagala se stal bluesman Seagal.… (více)

Reklama

Reklama