Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Kevin Sorbo září v hlavní roli akcí nabitého pokračování úspěšného filmu Kráčející skála: Odplata. Poté, co zbavil zločinu své rodné město, odchází Nick (Sorbo) z funkce místního šerifa a míří do Dallasu, kde chce začít nový život po bokuagentky FBI a její dvanáctileté dcery. Zvyknout si na život v novém prostředí je pro Nicka těžké. Pak ale krutý drogový baron zaměří svou pozornost na několik klíčových svědků ve federálním soudním případu a Nick se rázem ocitá uprostřed války, ve které nemůže věřit nikomu. Tentokrát totiž stojí na půdě soupeře a má proti sobě bandu místních ranařů. Vypadá to, že Nickovy zkušenosti z malého města nebudou v nebezpečných ulicích velkoměsta stačit, ale on se nezastaví před ničím, jen aby chránil své nejbližší. (Bontonfilm)

(více)

Recenze (39)

Lateef 

všechny recenze uživatele

Nejvtipnější zbraní Kráčející skály ve filmu jsou balíčky chipsů. Nejnapínavější scéna se odehrává v chodbách nemocnice. Nejslabším článkem filmového řetežu jsou přestřelky. Nejpostiženější součástkou tvůrčího štábu je bezpochyby kameraman. Druhým nejslabším článkem filmového řetezu jsou osobní souboje. Nejlepším faktem pro Kráčející skálu je to, že takových dílů se můžou natočit desítky. Ale já už se na žádný další nepodívám. ()

Zíza 

všechny recenze uživatele

V rámci akčních kravin obstojné. Herkules si to vyřídí s drogovými dealery, že ani nestačí mrknout a prohlásit kchůl hlášku. ()

sniper18 

všechny recenze uživatele

Je to celkom dobrý akčný thriller, ktorý je pokračovaním dvojky s Kevinom Sorbom. Má dosť dobrý príbeh o mužovi, ktorý sa presťahuje do mesta, aby mohol svoj čas tráviť s agentkou a jej dcérou, ale agentka sa stane kľúčovou svedkyňou vo veľmi dôležitom súdnom procese s obávaným šéfom mexického kartelu, ktorý sa nezastaví pred ničím a nechá zlikvidovať každého, kto mu môže uškodiť. A keďže zákon nepomáha, muž musí urobiť všetko preto, aby svoju lásku ako aj životy svojich najbližších ochránil. Spracovanie sa mi páči, oproti pomalému predchádzajúcemu dielu, v ktorom sa takmer nič nedialo je tento film omnoho dynamickejší, zaujímavejší, stále sa tu niečo deje a aj to bez problémov zaujme. Ale spoločné majú, že aj tu je najvýraznejšia záverečná dvadsaťminútovka. Akcie je tu dosť a je o niečo lepšia ako minule, ale stále to má do ideálu dosť ďaleko. Súboje sú zle natočené a ani obsahovo moc nezaujmú, Kevin Sorbo nedokáže predviesť niečo lepšie ako tie najobyčajnejšie údery, lepšie sú na tom prestrelky, ktoré tiež vizuálne veľmi zaostávajú, ale aspoň už pri nich protivníci umierajú a občas sa v nich nájde aj nejaký vydarenejší moment. A najzaujímavešia je asi záverečná prestrelka. Herecké obsadenie nie je najhoršie, o Sorbovi tu platí presne to isté, nemá charizmu a ani schopnosti na to, aby akciu ozvláštnil a tak to opäť zachraňujú hlavne slušní záporáci. Réžia a technická stránka sú veľmi slabé a sú aj hlavným záporom celého filmu, všetko vyzerá príliš lacno, kamera sa trasie, je tu zlý strih, tu nie je vôbec o čo stáť. Škoda, nie je to zlý film, páči sa mi príbeh a stále sa niečo deje, takže sa na to dá celkom dobre pozerať, ale chcelo by to výrazne vylepšiť technickú stránku a aj akciu, potom by to mohlo byť ideálne. Objektívna kvalita filmu- 50%, film sa páči mne na 61%. ()

Divočák 

všechny recenze uživatele

Kupodivu vůbec ne špatné, dokonce možná i lepší než první díl. Příběh je sice jenom obyčejná vykrádačka každé blbosti, co byla zrovna po ruce, ale akční rádius naštěstí několikanásobně vzrostl (počet lidí zabitých hlavním hrdinou je tu vyšší než v obou předchozích dílech dohromady) a i slavná Rockova jednička se v tomhle ohledu může vedle trojky upřímně červenat. Buranský opar je (skoro) tatam, lokální geroje nahradili mexičtí mafiáni s pořádnýma bouchačkama a dokonce i na toho Sorba s brokovnicí už se dá docela dívat. Kdyby jen režisér nebyl takové šílené videoklipařské prase a polovina filmu nevypadala, jako by ji točil kameraman sedící na pračce, uvažoval bych klidně i o čtvrté hvězdičce. Ale toho koně si teda Kevin mohl odpustit. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Od druhého dílu nastal výrazný pokrok. Už se alespoň místy něco děje. Což si rozhodně zaslouží hvězdičkové ohodnocení. Nebude však příliš vysoké. Vlastně bych ho nechal na hvězdičce jediné. ()

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

Přišlo mi, že nad timhle skvostem sem strávil půlku dne přitom to má jen hodinu a půl. Přišlo mi to spíš jako komedie či sebeparodie. Zoufalost. ()

LaciLC 

všechny recenze uživatele

"Kevin Sorbo žiari v hlavnej úlohe akciou nabitého pokračovania úspešného filmu..." Ech, roztomilé béčko, BTW za normálnych okolností by som podobnému filmu pravdepodobne švihol to najslabšie možné hodnotenie, ale tu jednoducho nemôžem. Neskutočne som sa bavil, a to je myslím hlavné. Stačí sa len pozrieť na obsadenie, hlavný hrdina namachrovaný Herkules a hlavný záporák borec z telenovely... Samozrejme, že aj takmer všetky ostatné aspekty sú vo filme na značne mizivej úrovni, ale oceňujem najmä to, že sa Reedov film na nič nehrá a tak je to v podstate "ou kej". Záleží len na vás ako sa k filmu postavíte, ja v konečnom dôsledku bez výčitiek a s úsmevom na tvári dávam tri (ne)zaslúžené hviezdičky... ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Řekl bych že jste si mysleli že dvojka byla slušna a tak uděláme dělo trojku, ale pojebali jste to všude kde se dalo. Pojeb akce totálně nudný příběh a herci solidně posraly. ()

Dubro 

všechny recenze uživatele

Smrdím u kamoša v Belgicku, presnejšie v Gente, prechádzame pár plechových Jupilerov, keď z neho vypadne, že by si rád pozrel Kráčajúcu skalu 3. Hoci som nemal ani tucha, že nejakú dvojku či trojku vypoďkali, mu hovorím že dobre bratm, z netu ti to vysosám. Po dvadsiatich chvíľkach už kámoš lúskal titulky. Ja počas úvodných titles som zobral dutinkovač a do konca filmu mu zrobil 80 kusov Cameliek. Také, že originálky. Čo dodať? Nebyť kvalitného produktu z Coffee shopu z neďalekého Holandska, tak ani tie dve spotené hviezdy nedám. ()

Kwaichi 

všechny recenze uživatele

Pre mňa bolo jediným pozitívom meno Kevin Sorbo. Príbeh nepriniesol nič nové, najhoršie boli na tom vizuálne efekty a tá nemožná kamera a strih. Nemohol som sa na to pozerať. ()

c.tucker 

všechny recenze uživatele

Tak nějak mi to připomínalo jednoho německého boxera, který se rozhodl režírovat. Kevin byl trochu více akční než v předchozím díle, ale opět si nemohli odpustit vyjížďku na koni na závěr a tentokrát to tam opravdu nepatřilo. Rychlí střih, roztřesená kamera - no co to bylo, opět odkazuji na německého reřiséra. ()

WolfR 

všechny recenze uživatele

Kráčející skála byla celkem solidní akční film. Potom přišla dvojka, ovšem již s jiným tvůrčím a hereckým týmem a byla přímo katastrofální, naprosto ubohá. Trojka, ta je zase lepší než druhý díl, ale ne o moc. Příběh je opět dementní a chaotický. Charaktery jsou hloupé a nesympatické a Kevin Sorbo mi v hlavní roli opět nějak nesedl. Jen té akce přibylo oproti dvojce. Dokonce by se to dalo nazvat solidním pokusem o akci, o akční film! A to už je co říct, na to, že je to taková kravina! A ikdyž se kamera třese, jakoby kameraman dostal právě záchvat, tak na 1 hvězdu to tentokrát těsně stačí. Ikdyž je to v podstatě Déčkový film. ()

Nivenx 

všechny recenze uživatele

Stejná kvalita a zábavnost filmu jako ve druhém díle, kde jsem snad už řekl vše, tak i tohle má stejné vady na kráse. 40% ()

Související novinky

Hudba dostane na zadek...

Hudba dostane na zadek...

09.07.2006

Nezničitelný vicekrál béčkových akčňáků Steven Seagal je zpátky v úplně jiném řemesle, než jsme u něj zvyklí. Pistoli a pěsti zaměnil za kytaru a mikrofon. Z bijce Seagala se stal bluesman Seagal.… (více)

Reklama

Reklama