Reklama

Reklama

Neporazitelný II: Poslední zůstává

  • USA Undisputed II: Last Man Standing (více)
Trailer 2

VOD (1)

Pokračování filmu z roku 2002. Tentokrát je šampion těžké váhy George „Iceman“ Chambers poslán do ruského vězení na základě vykonstruovaného obvinění z pašování drog. (Filmbox)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (381)

kitano 

všechny recenze uživatele

Bez výborného Whitea (ojedinelá kombinácia slušných hereckých schopností a zdatnosti v bojových umeniach) a Adkinsa, by to bol veľmí zlý film aj v merítku béćkových kvalít. Adkinsove eskapády a celkovo vinikajúce súboje z toho však robia najlepšiu béčkovú mlátičku od dob Van Dammeho The Quest. (7/10) ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Agresivní ruský mukl proti zdravě sebevědomému americkému vězni. Kdo najde pokoru, přijde soupeři na kloub (kolenní).. Ucítíte ten závan ze slavných časů belgické boule či inženýra ze Stockholmu, kdy zápletka sice stojí na vratkých nohou, ale její hybatelé je mají svalnaté a velmi mrštné. Florentine dostal mezi provazy potřebnou energii a drajv a ten zbytek se dá v rámci zvyklostí nějak přetrpět, včetně křečovité snahy dostat tam nějaké emoce. Bylo tu ovšem elegantnější řešení, než prolévat krev v aréně. Ti dva mohli položit pinďoury na stůl vězeňské jídelny a pan ředitel by je rozsoudil třiceti centimetrovým pravítkem. Dá se předpokládat, že vítěz by byl totožný.. ()

Reklama

Bauer 

všechny recenze uživatele

Volné pokračování celkem přijatelného snímku Undisputed s Wesley Snipesem se vydřilo perfektně. Trošku mi to přípomínalo mix s Undisputed (bitky ve vězění) a Peklem (bitky ve vězení + prostředí ruského vězení), jenže tento film je o mnohem lepší než výše zmiňované filmy. Ano, něco podobného jsme měli možnost vidět několikrát, ale ne v tak cool provedení. Úplně famózní bitky. Ve filmu Ong-Bak byli velice dobré souboje, ale souboje v tomto filmu jsou mnohem lepší a při jejich sledování jen kroutíte hlavou, zda-li je něco takového vůbec možné. Hlavní role se ujal docela i dobrý herec Michael Jai White a jeho oponentem se stal Scott Adkins. Tito dva borci jsou neuvěřitelní, ale samozřejmně, že Adkins předvání více stylovější bojové umění. Nejenže mají postavu lepší než nějací kulturisti, protože takovéto proporce se jen tak nevidí, ale jsou i mrštní a velmi rychlí. Takže tímto bych se určitě podepsal pod komentař uživatele Lateefa. S hudbou nebyl také žádný problém a dokonce v titulcích se vyskytl můj oblíbený hip hop. Režisér Isaac Florentine natočil skvělou zábavu s parádními souboji, které mají tvrdé rány a určitě vnesl do tohoto žánru něco nového! ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Akční bojovka jak vyšitá, ale abych pravdu řek, tak až tak mega stupidní děj sem nečekal ani já, to byla fakt síla, hlavně ke konci filmu každá další scéna překonává tu poslední, ale o to tady fakt vůbec nejde, tady jde jen o souboje a to je fakt řež největší a neskutečná bojová podívaná s výbornou kamerou a naprosto ultimátníma bojovníkama, v čele s naprostým ultramastrem a bijcem Scottem Adkinsem, co ten tam předvádí v tom ringu, to se jen tak nevidí a ještě mu zdatně sekunduje Michael Jai White. Nicméně trošku zamrzí slabší závěrečnej souboj, kterej postrádá nějaký větší vyvrcholení a je jen slabým odvarem toho, co se děje ve zbytku filmu ()

H34D 

všechny recenze uživatele

Scenárista se asi zapomněl v 80. letech a tak se dočkáme klasického příběhu s křivě obviněným klaďasem a extrémním záporákem bez kousku srdce. Co však i v takovém ději funguje překvapivě dobře je atmosféra studeného a bezútěšného vězení, o kousek horší je to s emocionálními scénámi, v momentě nástupu vězňů na dvůr jsem jen s úsměvem čekal, kdy někdo zařve "I am Spartacus!" Ale budiž. Ještě horší je to s patetickým závěrem a vůbec tím, jak je každý až směšně drsný, charaktery jsou ploché. Teď ale to hlavní - akce, kontaktní souboje jsou naprosto famózní, z každého úderu je cítit ladnost, přesnost a síla, bojovníci předvádějí vskutku neuvěřitelné kreace... Po této stránce špičková lahůdka. 7/10 ()

Galerie (20)

Zajímavosti (19)

  • George Chambers (Michael Jai White) nemá na zádech tetování "Iceman", které měl v prvním snímku. (Jihočech)
  • Bojovú choreografiu mal na starosti J.J. 'Loco' Perry. Zároveň bol aj režisérom druhého štábu. (m.a.t.o.)
  • Natáčalo sa vo februári 2005. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama