Reklama

Reklama

Neporazitelný II: Poslední zůstává

  • USA Undisputed II: Last Man Standing (více)
Trailer 2

VOD (1)

Pokračování filmu z roku 2002. Tentokrát je šampion těžké váhy George „Iceman“ Chambers poslán do ruského vězení na základě vykonstruovaného obvinění z pašování drog. (Filmbox)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (381)

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Změna režiséra, změnila i celkový styl filmu a z béčkové "osmdesátky" se stal moderní akčňák. Ještě se nejedná o takovou nabušenou jízdu, jakou přinesl třetí díl, ale v rámci akčních bojovek se jedná o velice slušné dílo se směšným příběhem a ještě směšnějšími hereckými výkony, ale zato povedenou akcí. ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Dámy (snad) prominou, pánové (určitě) pochopí, ale tohle je kurevský nářez. Už ze začátku mi bylo jasné, že po stránce příběhové od toho nelze moc čekat, stejně jako po scenáristické stránce je to jasná linie, která nikde nevybočuje, a vy bezpečně víte, co se stane. Ale koho to zajímá, když je tady (téměř) dokonalá bojová choreografie! Dělal jsem bojová umění pět let, a proto jsem ocenil, že zas tak moc "chyb" tam nebylo (např. že lze kop chytit či vykrýt rukou). Ano, občas jsem to tam zahlédl, ale naštěstí tohle bylo v únosné míře. Ale zbytek choreografie - smekám. A smekám i před herci. Scott Adkins je neskutečný "bad ass motherfucker", který je rozhodně důstojným soupeřem pro Michaela Jaie Whitea, na kterém je vidět, že umí. Líbilo se mi, jak zpočátku byl boxer, ale pak si uvědomil, že jen pěsti na Boyku nebudou stačit… Upřímně jsem žasl, co (speciálně) Adkins dokáže, protože některé ty kopy, to jsem ještě neviděl. S ním bych se rozhodně nechtěl dostat do konfliktu, natož do ringu… :-) Zkrátka a jednoduše, pokud chcete film, kde si parádně odpočinete, tak Undisputed II: Last Man Standing je skvělá volba. A zaručuju vám, že po zhlédnutí vám hladina testosteronu v krvi stoupne minimálně dvojnásob. 90 %. ()

Reklama

Ouwen 

všechny recenze uživatele

Arénovka snů! V promrzlém vězení se odehrávaj nelegální zápasy, ze kterejch tečou obrovský prachy. Námět je sám o sobě úžasnej a do úplnosti ho využil každej člen štábu. Co na tom, že vizuální stránka je odpudivá. Ta nese zodpovědnost za nekompromisní atmosféru, ze které proudí mráz po těle a ta špína kolem se divákovi zažere pod kůži. Bude trpět s hlavní postavou, bude se domáhat spravedlnosti, jakožto Ledoborec v hlavní roli. A bude se těšit na každej další souboj, jež na sebe nenechá dlouho čekat. Je vskutku nadlidské, co zde předvádí Scott Adkins.. takovej řetězec salt, kopů z otoček, kopů z nemožnej pozic.. fakt mazec!!! Všechna ta tetování co má na těle, sestřih, a ať si každý říká co chce, Boyka není tak povrchní arogantní šmejd.. už zde má určitý morální kodex, je vlastně férovej, pouze vůči ostatním vězňům zneužívá svojí dominanci. Ta se samozřejmě přenese do ringu a tam řádí jako neutichající smršť. Bojovej arsenál pestrej a pokaždé překvapí s něčim jiným. Na druhé straně Jai White, jehož postava se precizně a přesto přirozeně profiluje. Z egoisticky tvrdohlavého blbečeka se stane muž, kterej si pustí vězně k tělu, přijme věci tak jak jsou a začne i místním pomáhat. Jeho svalstvo mu pomalu ani neumožňuje se minout s ramenem Boyky - disponuje zajímavým boxérským stylem. Přesto jsem si nejvíce oblíbil armádní boj z blízka, kterej použil ve finále.. mix pák, loktů a zvedáků v jeho podání impozantní. Bitky jsou perfektně sestříhané, režie je špičková a souboje maj kurevskou razanci, cítil jsem každý úder na těle a choreografie se nedá s ničim srovnávat. Nathaniel Dawkins zase stojí za nadupanou hudbou. A dojde i na pořádné emocionální scény. Gaga je geniální postava.. nemám co vytknout, všecko je takové, jak má být. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $5miliónovTržby za predaj DVD v USA $8,317,189 //počet predaných kusov 702,857║ Taký Americký sen/ rozprávka tipu Rocky 4 ale prečo nie občas si treba zaspomínať na klasické akčné "báchorky" ako z 80.rokov, veď má to spád, slušnú akciu, či trošku napätia a fajn bijca Michaela Jai Whitea. Akčná oddychovka čo ponúkne prehľadné súboje a to mám ja moc rád. /55%/ ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Agresivní ruský mukl proti zdravě sebevědomému americkému vězni. Kdo najde pokoru, přijde soupeři na kloub (kolenní).. Ucítíte ten závan ze slavných časů belgické boule či inženýra ze Stockholmu, kdy zápletka sice stojí na vratkých nohou, ale její hybatelé je mají svalnaté a velmi mrštné. Florentine dostal mezi provazy potřebnou energii a drajv a ten zbytek se dá v rámci zvyklostí nějak přetrpět, včetně křečovité snahy dostat tam nějaké emoce. Bylo tu ovšem elegantnější řešení, než prolévat krev v aréně. Ti dva mohli položit pinďoury na stůl vězeňské jídelny a pan ředitel by je rozsoudil třiceti centimetrovým pravítkem. Dá se předpokládat, že vítěz by byl totožný.. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (19)

  • Do úlohy Boyku nemal byť obsadený Scott Adkins. Štúdio Nu Image pôvodne požadovalo vyššieho a ťažšieho herca, než je Scott. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama