Reklama

Reklama

Neporazitelný II: Poslední zůstává

  • USA Undisputed II: Last Man Standing (více)
Trailer 3

Pokračování filmu z roku 2002. Tentokrát je šampion těžké váhy George „Iceman“ Chambers poslán do ruského vězení na základě vykonstruovaného obvinění z pašování drog. (Filmbox)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (381)

maseer2 

všechny recenze uživatele

zatímco trojka je čistokrevné, upřímné a na nic si nehrající béčko, druhý díl se místy snaží působit zbytečně důležitě (rozhovory se staříkem), což mu při tom béčkovém námětu rozhodně nesvědčí.. dvojka rovněž nenabídne zdaleka takovou porci soubojů jako následující díl.. namísto toho je v ní příliš mnoho vaty a prázdného kecání, díky čemuž film působí i při tak krátké stopáži trochu nudným a zdlouhavým dojmem.. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Sorry pánové, ale já se z toho prostě odmítám udělat. Určitě je to o stupeň lepší než totálně nezáživná jednička, ale pořád nic extra. Jai White mi nevadí, ale ani nepatří k nějakým mým extra oblíbencům. Všechno tu stojí a padá na Adkinsovi ze kterýho teda jako ze záporáka jde fakt respekt jak hovado a na tom co předvede v soubojích. To všechno okolo je jenom neskutečně stupidní vata, jak už bývá u Florentinových filmů zvykem. A jako, že jasně člověk musí u podobných snímků s určitou dávkou stupidity počítat, ale tady je to místy už opravdu přes čáru a ten patetickej násilně našroubovanej odporně dojímavej konec to zabil úplně. Takže takhle bitky jsou ok i když občas do toho taky serou ty naprosto zbytečný zpomalovačky, ale jinak po této stránce, nemám co bych vytknul, ale to nestačí. Už dlouho jsem fakt neviděl film z takhle debilním příběhem jako je tenhle. Mějte mě třeba za hnidopicha mě je to fuck, ale jenom dobrá choreografie a zabijáckej Adkins to nevytrhnou. 45% ()

Reklama

GigaPudding 

všechny recenze uživatele

Bývalý boxerský světový šampion Black Dynamite jede do ruska natáčet reklamy na vodku, jenže mafiáni mu nacpou do věcí drogy, aby ho mohli zavřít do vězení, kde je šampionem Jurij Bojka a tihle dva jeden druhému mají mocně namlátit. Vězeňsky "dramatická" zápletka je tu dost jednoduchá a taková obyčejná a ničím zvláštním ani moc neupoutá, což ale vynahrazují některé tvrďácké scény, protože Black Dynamite je tu permanentně naštvanej, nadává a pořád někoho mlátí a jedinej kdo mlátí, nadává a je naštvanej víc je Jurij Bojka, ale nejvíc to vynahrazují tréninkové a zápasové scény. Ty zápasové jsou teda jenom dvě podstatné, to co dělá totiž Bojka v ringu s jinými zápasníky je obvykle otázkou pár sekund. Jsou ale pěkně natočené a hodně kontaktní, protože by asi nikdo nečekal od boxera, že tam bude dělat nějaké přemety a kopačky a i Bojka je zas tolik oproti undisputed3 nedělá. Samé páky a háky a zábavně sestavená choreografie boxerských úderů ve zpomalených záběrech. Na Undisputed3 se to ale zdaleka nechytá zvlášť kvůli té laciné zápletce okolo, kterou ale zachraňují aspoň Black Dynamite a Jurij Bojka. Black dynamite sice herecky nepředvádí extra výkon, ale ujde to, i když to chvílema vypadá jak kdyby to opravdu byl Black Dynamite jen se bral vážně :) a Jurij Bojka je tu celej vzteklej a myslí si, že je velkej borec a nehraje fér, ale přinejmenším ještě nějakého sportovního ducha nejspíš má, ale ve trojce byl lepší, takže to bude sice **** ale slabší než u undisputed3. A ten vtip s trenkama na finální zápas byl dobrej :). ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Tak George ,, The Iceman " Chambers zraje jako víno, a to myslím doslova. Od prvního dílu nám značně omládl a asi podstoupil plastickou operaci, ale teď k filmu samotnému. Já se velmi slušně bavil a přesně to jsem od tohoto filmu očekával. Výborná akce střída skvělou akci. Více než * * * jsem z toho však nevykoukal. ()

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Hodnocení celkem vysoké, ale já nebudu tak štědrý. Akční bojovka je to dobrá, od krvavého sportu a podobných od Van Damma snad první arénovka co jsem za posledních 5 let viděl. Dva hlavní bijci mají nabušíno jak ďábel a řež je to ukrutná. Ale děj je v koncích a poslední bitka mohla mít taky lepší závěr. Rozhodně oproti prvnímu dílu se Snipesem je to výš, ale i tak to na mě působí spíš průměrně. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (19)

  • Michael Jai White stvárnil v životopisnom filme Tyson (1995) známeho amerického boxera Mikea Tysona, ktorý bol inšpiráciou pre vytvorenie postavy Georgea Chambersa. (m.a.t.o.)
  • Natáčalo sa vo februári 2005. (m.a.t.o.)
  • Scott Adkins (Boyka) musel nabrať značné množstvo svalovej hmoty, aby oproti Michaelovi Jai Whiteovi (George Chambers) nepôsobil príliš vychudnuto. Jeho hmotnosť počas natáčania bola 90 kg, pričom bežne váži cca 82 kg. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama