Reklama

Reklama

Neporazitelný II: Poslední zůstává

  • USA Undisputed II: Last Man Standing (více)
Trailer 1

VOD (1)

Pokračování filmu z roku 2002. Tentokrát je šampion těžké váhy George „Iceman“ Chambers poslán do ruského vězení na základě vykonstruovaného obvinění z pašování drog. (Filmbox)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (381)

Adrian 

všechny recenze uživatele

Príbehovo zabudnuté v zlatej dobe prostunko mlátičkových filmov 80´s, avšak s veľmi slušnými bojovými scenámi a choreografiou (za ne sa nehanbím ísť aj k celkovému hodnoteniu snímky na 70%, pretoze co tu predvadza Scott Adkins je famozne). Michael Jai White "umí" a mať ho v jednom filme s Jason Stathamom + Scottom Adkinsom versus Donnie+Tony+Jet....mohli by sme si gratulovať k pravdepodobne najlepšiemu combat dream teamu súčasnosti... . ()

Ouwen 

všechny recenze uživatele

Arénovka snů! V promrzlém vězení se odehrávaj nelegální zápasy, ze kterejch tečou obrovský prachy. Námět je sám o sobě úžasnej a do úplnosti ho využil každej člen štábu. Co na tom, že vizuální stránka je odpudivá. Ta nese zodpovědnost za nekompromisní atmosféru, ze které proudí mráz po těle a ta špína kolem se divákovi zažere pod kůži. Bude trpět s hlavní postavou, bude se domáhat spravedlnosti, jakožto Ledoborec v hlavní roli. A bude se těšit na každej další souboj, jež na sebe nenechá dlouho čekat. Je vskutku nadlidské, co zde předvádí Scott Adkins.. takovej řetězec salt, kopů z otoček, kopů z nemožnej pozic.. fakt mazec!!! Všechna ta tetování co má na těle, sestřih, a ať si každý říká co chce, Boyka není tak povrchní arogantní šmejd.. už zde má určitý morální kodex, je vlastně férovej, pouze vůči ostatním vězňům zneužívá svojí dominanci. Ta se samozřejmě přenese do ringu a tam řádí jako neutichající smršť. Bojovej arsenál pestrej a pokaždé překvapí s něčim jiným. Na druhé straně Jai White, jehož postava se precizně a přesto přirozeně profiluje. Z egoisticky tvrdohlavého blbečeka se stane muž, kterej si pustí vězně k tělu, přijme věci tak jak jsou a začne i místním pomáhat. Jeho svalstvo mu pomalu ani neumožňuje se minout s ramenem Boyky - disponuje zajímavým boxérským stylem. Přesto jsem si nejvíce oblíbil armádní boj z blízka, kterej použil ve finále.. mix pák, loktů a zvedáků v jeho podání impozantní. Bitky jsou perfektně sestříhané, režie je špičková a souboje maj kurevskou razanci, cítil jsem každý úder na těle a choreografie se nedá s ničim srovnávat. Nathaniel Dawkins zase stojí za nadupanou hudbou. A dojde i na pořádné emocionální scény. Gaga je geniální postava.. nemám co vytknout, všecko je takové, jak má být. ()

Reklama

GigaPudding 

všechny recenze uživatele

Bývalý boxerský světový šampion Black Dynamite jede do ruska natáčet reklamy na vodku, jenže mafiáni mu nacpou do věcí drogy, aby ho mohli zavřít do vězení, kde je šampionem Jurij Bojka a tihle dva jeden druhému mají mocně namlátit. Vězeňsky "dramatická" zápletka je tu dost jednoduchá a taková obyčejná a ničím zvláštním ani moc neupoutá, což ale vynahrazují některé tvrďácké scény, protože Black Dynamite je tu permanentně naštvanej, nadává a pořád někoho mlátí a jedinej kdo mlátí, nadává a je naštvanej víc je Jurij Bojka, ale nejvíc to vynahrazují tréninkové a zápasové scény. Ty zápasové jsou teda jenom dvě podstatné, to co dělá totiž Bojka v ringu s jinými zápasníky je obvykle otázkou pár sekund. Jsou ale pěkně natočené a hodně kontaktní, protože by asi nikdo nečekal od boxera, že tam bude dělat nějaké přemety a kopačky a i Bojka je zas tolik oproti undisputed3 nedělá. Samé páky a háky a zábavně sestavená choreografie boxerských úderů ve zpomalených záběrech. Na Undisputed3 se to ale zdaleka nechytá zvlášť kvůli té laciné zápletce okolo, kterou ale zachraňují aspoň Black Dynamite a Jurij Bojka. Black dynamite sice herecky nepředvádí extra výkon, ale ujde to, i když to chvílema vypadá jak kdyby to opravdu byl Black Dynamite jen se bral vážně :) a Jurij Bojka je tu celej vzteklej a myslí si, že je velkej borec a nehraje fér, ale přinejmenším ještě nějakého sportovního ducha nejspíš má, ale ve trojce byl lepší, takže to bude sice **** ale slabší než u undisputed3. A ten vtip s trenkama na finální zápas byl dobrej :). ()

petero 

všechny recenze uživatele

Tak takto nejak som si predstavoval, že mala vyzerať už jednotka. Bohužiaľ. Nijak zvlášť avizované pokračovanie je na prekvapenie okrem zvučnejšieho hereckého ansámblu vo všetkom lepšia. Bojová choreografia, dej, herci v hlavných úlohách predvádzajú ozaj peknú kondičku. Zábery sa spomaľujú, zrýchľujú a nič nepokazí ani finále kde sa bývalí boxerský šampión musí prispôsobiť pravidlám väzenského boja, ktorý oficiálne pravidlá boxu ignoruje a naviac miestny šampión je vlastne obratný kickboxer. ()

Hwaelos 

všechny recenze uživatele

Poctivá akční podívaná s jednoduchým příběhem "kterak Saruman naučil amerického boxera pokoře, aby porazil svého šampiona a udělal z něj lepšího člověka." :) V tomto klišé je navíc jen ten Saruman, což je ale jen důsledek vizáže představitele vedlejší role. Nicméně, co se týče zápasů, jejich jedinou chybou bylo, že jich zkrátka bylo málo. Jinak velmi dobrý kompromis mezi pouliční rvačkou, kickboxem a capoeirou. Srdce mi nad tím plesalo. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (19)

  • Bojovou choreografii filmu vymysleli Scott Adkins (Yuri Boyka) a Michael Jai White (George Chambers). Typický kop, který ve filmu předvádí Yuri Boyka, se nazývá Guyver kick a vymyslel ho sám Adkins. (Sufferer)
  • Herec Scott Adkins během natáčení akrobatických scén nepoužíval jistíci provazy. (karloskiller)

Reklama

Reklama