Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Přičinlivý pokladní v supermarketu Vince Downey byl již sedmnáctkrát vyhlášen zaměstnancem měsíce. Kdyby se mu opět podařilo zvítězit, byl by povýšen do managementu a získal by auto. Doplňovač zboží Zack Bradley je naopak neambiciózní, chodí pozdě a s kamarády se snaží přežít pracovní dobu v co největším klidu. Vedoucí Glenn Gary zaměstnancům jednou oznámí, že nastoupí nová pokladní Amy. Líbí se jak Vinceovi, tak Zackovi. Zack se dozví, že má slabost pro zaměstnance měsíce. Rozhodne se, že tentokrát vyhraje. Snaží se získat místo pokladního. Dostane první hvězdičku a začíná bodovat. Když jedna z pokladních zemře, vedoucí ho pošle na její místo. Vince se ho různými podrazy snaží shodit. Zack pomalu dělá kariéru, ale ztratí kamarády i Amy, která se dozví, že vše dělá jen proto, že se dozvěděl o její náklonnosti k zaměstnancům měsíce… (TV Prima)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (179)

Guzo 

všechny recenze uživatele

Employee of the Month není nějak extra vtipná komedie, ale rozhodně to není ani propadák. Zapadá do takových těch "když to běží zrovna v telce, tak na to kouknu". Zápletka je tu poměrně jednoduchá - nová pokladní chodí jen se zaměstnanci měsíce, ale zatímco flákač Zack se vyhýbá práci, jak může, jeho sok už vyhrál 17x za sebou. Toť vše, nic víc, nic míň, ale za podívání to určitě stojí.. ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Strašná slabota ,přiznám se, že konec mě nezajímal tak moc, že jsem přepnula na jiný film .Naprosto nesympatické obsazení, trapné vtípky - strašně mi vadila usměvavá a herecky plochá Jessica s těmi jejími odrosty, Dax Shephard s nevím-co-to-měl-na-té-hlavě hrál taky hrozně a hlavní postava Zacka je až děsivě nevýrazná.. Tohle vážně není film měsíce. ()

Reklama

TheSame 

všechny recenze uživatele

Řekl bych, že pitomější "komedii" jsem už zas dłouho neviděl... Dětskost, špatné vtipy a celková infantilnost téhle "pohádky" mě nakonec donutila začit fandit hlavnímu záporákovi(což určitě nebyl režisérův původní plán) a naopak nenávidět hlavního hrdinu - rádobyvtipného nafoukaného kreténa Zacka... Ta jedinná hvězda je za to, že jsem si alespoň díky tomu vzpomněl na svojí dávnou historii brigádníka v podobném kolektivu supermarketu a na pár blbečků, kteří byli některým hereckým charakterům až nápadně podobni ()

AndreyCSFD 

všechny recenze uživatele

Docela nezáživný film z prostředí hypermarketu, který je na komedii málo vtipný a na romanci zase málo romantický. Celou stopáž se tak nějak plácá v podprůměrných vodách obou žánrů až se dostane k předvídatelnému konci. Prostředí hypermarketu je tradičně plné více či méně divných týpků, zkrachovalých existencí, přistěhovalců, atd., kteří tvoří jakési vnitropodnikové kasty, které se vzájemně nesnáší a dělají si naschvály. Mezi tím vším poletuje Jessica Simpson, o kterou svedou lítý boj na pokladnách flákač Zack a snaživka Vince. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Taková obyčejná vyprávěnka o snaze získat v jistém velkoobchodě titul ´Zaměstnanec roku´ a to jenom proto, že nastoupila jako nová pokladní žena, která je ochotna jít na rande pouze s nositelem tohoto titulu.. Zkrátka a dobře, mužská rivalita v zájmu náklonnosti ženy, která si vybírá jen toho nejlepšího. Atmosféra snímku je zvláštní. Tváří se to jako zábavná etuda s kapkou romantismu ve snaze o ztřeštěnosti všeho druhu, ale nic z toho není dotaženo do konce. Zábava nebaví, romantika pokulhává, podivné dialogy a smysl příběhu už vůbec žádný. Snímek je značně bolestivý a v jádru věci nesmyslný. Jsou tu vtípky, které jako by jsme už někde viděli. Ano. Filmoví znalci poznají ´Rivalové´ z roku 1996, ´Vesmírná tělesa´ z roku 1987 či ´Volný den Ferrise Buellera´ z roku 1986. Ale to se děje běžně, takže vlastně nic proti ničemu. Jenže, když se takový snímek ztrácí ve své předvídatelnosti a nedostatku originálnosti, je velkou marností snaha povzbudit divácký zájem, aby při sledování snímku vydržel až do konce. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (7)

  • Obchod, v ktorom je film natočený, je Costco v Albuquerque v Novom Mexiku. (Raccoon.city)
  • Dax Shepard (Vince) tvrdí, že vlastní vzácnu Hondu 1981, ale v skutočnosti išlo o Hondu Civic 1300 FE [SL] z roku 1982. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama