Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Přičinlivý pokladní v supermarketu Vince Downey byl již sedmnáctkrát vyhlášen zaměstnancem měsíce. Kdyby se mu opět podařilo zvítězit, byl by povýšen do managementu a získal by auto. Doplňovač zboží Zack Bradley je naopak neambiciózní, chodí pozdě a s kamarády se snaží přežít pracovní dobu v co největším klidu. Vedoucí Glenn Gary zaměstnancům jednou oznámí, že nastoupí nová pokladní Amy. Líbí se jak Vinceovi, tak Zackovi. Zack se dozví, že má slabost pro zaměstnance měsíce. Rozhodne se, že tentokrát vyhraje. Snaží se získat místo pokladního. Dostane první hvězdičku a začíná bodovat. Když jedna z pokladních zemře, vedoucí ho pošle na její místo. Vince se ho různými podrazy snaží shodit. Zack pomalu dělá kariéru, ale ztratí kamarády i Amy, která se dozví, že vše dělá jen proto, že se dozvěděl o její náklonnosti k zaměstnancům měsíce… (TV Prima)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (179)

PogoJoe 

všechny recenze uživatele

Romantická komedie plná klišé, šablonovitých, černobílých postav a minimem neotřelých, alespoň trochu originálních vtipů. Zcela originální nápad jsem zde totiž snad nespatřil. Jessica Simpson je krásná, na naivní blondýnu jako vyšitá. Největší nevýhodu spatřuji v tom, že jsou zde všichni tak čitelní, jednoznační, ničím nepřekvapí. Všichni víme, jak to skončí (nechvalné pravidlo většiny romantických komedií) a tak nezbývá, než se s tím smířit... ()

merigieren 

všechny recenze uživatele

Když to vypnete v 1h 17 min tak si užijete zábavnou komedii s mnoha nápady. Jako třeba útulné hnízdo mezi paletami, romantický večer v hypermarketu nebo zlámané tyčky řešící všechny problémy. Prostě zábava. Po již uvedeném okamžiku dojde k závěru prahnoucímu po vítězství a porážce (nesmyslně zběsilá honička a zas morální návrat k přátelům aniž bychom opustily vyšší cíle :-)). Proč ? Sice jde jen o 15 minut, ale dokázalo mě to přesvědčit o pádu na 3*. ()

Reklama

dopita 

všechny recenze uživatele

Hodně nenáročná romantická komedie u které je od začátku jasný jak to dopadne. Přihlouplá zápletka a jedno klišé za druhým, ale občas mi film aspoň vyloudil úsměv na rtech. Zajímavej je film snad jen tím, že se téměř celej odehrává v ňákým megaobchoďáku – tím veškerá originalita končí. Zklamanej sem nebyl, protože sem od filmu nic nečekal. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack John Swihart: 1. Cobrastyle - Teddybears/Mad Cobra ,2. Do It Alone - Sugarcult ,3. Face Down - Red Jumpsuit Apparatus ,4. Surrender - Camp Freddy ,5. Coming Out Wild - The Sammies ,6. Hard to Beat - Hard-Fi ,7. Can't Fight This Feeling - REO Speedwagon ,8. Wasted Days - Highwater Rising/Aidan Hawken ,9. Kiss You All Over - Santino ,10. Twentieth Century Boy - Camp Freddy ,11. Disco Boy/Anal/Covered in Chocolate/Taking a Dump - John Swihart ,12. Pocket Rocket - John Swihart , ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Pracovníci obchodního domu pravidelně soupeří o titul Zaměstnanec měsíce. Odměnou pro vítěze je jeho fotografie pověšená v síni slávy. Nejlepším je doposud Vince Downey a naopak Zack Bradley je největší flákač a z těchto dvou se stanou ještě větší rivalové, když do práce nastoupí nová a atraktivní pokladní Jessica Simpson. Zajímavou a nápaditou komedii režíroval Greg Coolidge. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (7)

  • Dax Shepard (Vince) sa musel prefarbiť na blond, pretože sa príliš podobal na Dana Cooka (Zack). (misterz)
  • Dane Cook (Zack) je skalným fanúšikom Bostonu Red Sox. Vo filme hrajú Super Club proti Maxi Martu bejzbal a Super Club má červené dresy (na počesť Sox) a Maxi Mart má šedé a modré (na počesť Yankees). Dvoch najtradičnejších rivalov. (Raccoon.city)
  • Dax Shepard (Vince) tvrdí, že vlastní vzácnu Hondu 1981, ale v skutočnosti išlo o Hondu Civic 1300 FE [SL] z roku 1982. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama