Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Matthew Broderick a Danny DeVito září v rolích sousedů, kteří mezi sebou soupeří o nejhezčí vánoční výzdobu! Buddy Hall (DeVito) je pevně rozhodnut, že tenhle rok přebere Stevu Finchovi (Broderick) místo vánočního krále. Svůj dům chce ozdobit tolika žárovkami, že budou vidět až z vesmíru! Nikdo nedokáže odhadnout, jaký budou mít tyhle prázdniny konec. Vy si však tuhle divokou a sněhovou slavnost smíchu jistě užijete a zamilujete si ji společně s celou rodinou! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (138)

ClayGirl 

všechny recenze uživatele

Pro tento film mám slabost. Když jsem byla ještě blond, představovala jsem si, že se jednou taky vdám za takového mužného obtloustlého trpaslíka a budu jeho sexy vyfintěná ženuška... Obě rodinky jsou vtipné a roztomilé a já jsem navíc až moc vyměknutá a otupělá všudypřítomným kouzlem Vánoc a gaučinkem, takže se mi nechce do ničeho rýpat a nemám si na co stěžovat. Další talíř cukroví, prosím! ()

zdenny 

všechny recenze uživatele

Tato vánoční komedie není žádná bomba. O zábavu se ale stará Danny DeVito s kvalitně sekundujícím M. Broderickem. A nutno uznat, že lepšího herce si na tento charakter role vybrat nemohli. Maličký pán, který chce, aby byl jeho vánoční dům vidět z vesmíru. A udělá pro to úplně všechno. Takže o komediální situace zde nouze není. Jak už jsem řekl - žádný zázrak, ale před Vánoci je toto určitě dobrá volba. PS: "Neodcházej, co budu jíst?" DODATEK (17. 12.2011): Upravuji hodnocení na čtyři hvězdy. Na tento film jsem se díval celkem třikrát a vždy se mi líbil víc a víc. Stane se z něj má vánoční tradice. A řekněte, jestli mé původní hodnocení bylo tři, proč bych je neměl zvýšit, když se mi tato vánoční komedie tolik a stále líbí? ()

Reklama

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Vcelku tupá vánoční komedie pro nenáročné diváky, kteří mají rádi nějaké zvukové pozadí k žehlení kapesníků nebo vrtání do zdi. Možná by to nebylo ani tak moc stupidní, kdyby v tom nehráli Broderick s DeVitem. Nějak mi k sobě neseděli a vůbec mi nepasovali do téhle zasněžené tragédie. Pokud si chcete zmrvit vánoce nebo jakýkoli všední den, směle do toho! 30% ()

Miloško 

všechny recenze uživatele

Ajajaj...Toto je až príliš americké. Točí sa to o tom ako nový sused v kludnej štvrti neustále kupuje rozne žiarovky,aby dokázal svoj rozsvietiť tak,aby bol vidno z vesmíru na PC. Hm, ok..je to len komédia. Ale všetko v nej je tak trápne. Takéto problémy američanov by som chcel mať. A ďalšie veci,ako napr. viditeľne umelý sneh, neustále trikové miniatúry takisto bijú do očí... ()

dopita 

všechny recenze uživatele

Už mě lezou krkem tyhle trapný vánoční srágory, který se v americe pořád točej. Ten film je tak strašně předvídatelnej, že po deseti minutách musí bejt každýmu jasný jak to dopadne. Což by nevadilo, průser je to, že je film nepovedenej a až neskutečně trapnej. Dokonalá americká rodinka jíž vládne Steve (Matthew Broderick), kterej má na celej prosinec plán jak slavit vánoce a to den po dni (…normální debil) s manželkou která je tak dokonalá, obětavá, chápající … ach bóóóže, mě z toho trefí. Do baráku naproti se přistěhuje Buddy (Danny DeVito) a začne sousedům ze života dělat peklo. Zbytek je nasnadě. To si asi v americe řekli, že když se barák ověsí všelijakejma světýlkama, udělá to vánoční atmosféru a lidem se to bude líbit, i když to náhodou ve finále bude sračka. Je to sračka. Hlavní postavy jsou debilové, Danny DeVito hraje pěknýho ksindla, kterýho bych za souseda rozhodně mít nechtěl, ale i tak je mi mnohem sympatičtější než dokonalej Steve a „fandil“ jsem mu mnohem víc. Závěr doporučuju sledovat s belikem, je blbý si pozvracet koberec. Jedna hvězdička za Danny DeVita kterej je pořád sympaťák od kosti (mám tohohle skřeta prostě rád), ale jinak rude pryč! ()

Galerie (29)

Zajímavosti (2)

  • Kvôli scéne, v ktorej Steve (Matthew Broderick) a Buddy (Danny DeVito) majú rýchlokorčuliarsky závod, musel Broderick trénovať s profesionálnym rýchlokorčuliarom už niekoľko mesiacov vopred. (misterz)
  • Pôvodný názov filmu bol All Lit Up. (misterz)

Reklama

Reklama