Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Matthew Broderick a Danny DeVito září v rolích sousedů, kteří mezi sebou soupeří o nejhezčí vánoční výzdobu! Buddy Hall (DeVito) je pevně rozhodnut, že tenhle rok přebere Stevu Finchovi (Broderick) místo vánočního krále. Svůj dům chce ozdobit tolika žárovkami, že budou vidět až z vesmíru! Nikdo nedokáže odhadnout, jaký budou mít tyhle prázdniny konec. Vy si však tuhle divokou a sněhovou slavnost smíchu jistě užijete a zamilujete si ji společně s celou rodinou! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (138)

lennyd 

všechny recenze uživatele

Ve měste má na Vánoce na starosti vždycky Steve Finch (Matthew Broderick). Vánoční strom musí být správně ozdobený, koledy musí být zpívány v ten správný den a i doma striktně vyžaduje dodržování vánočních tradic. Jenže letos to bude jiné - do města se přistěhuje nová rodina, a nový soused, Buddy Hall (Danny DeVito) je rozhodnutý, že letos to bude právě jeho dům, který bude nejsvítivější v celém městě... Rok co rok mne žena přesvědčuje, ať už konečně ozdobím dům světelným řetězem, který jsme si před lety koupili. Zatím se mi tomu daří úspěšně čelit - i když letos už jsem musel použít ten největší kalibr, a to tento filmeček. Ale zatím se nezdá, že by to pomohlo :) Jinak špičkování mezi Danny DeVitem a Matthewem Broderickem je vcelku zábavné - sice se nebudete popadat za břicho, ale úsměv vám film na tváři vykouzlí. Před velmi naivním (= vánočním) koncem je sice nutno vypnout zbytek mozkových buněk, které po vánocích zůstaly, ale i tak mám z této komedie docela dobrý dojem.. ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Téma sousedských sporů skloubené s tématem vánočním. Vznikla z toho zajímavá slátanina; obsazení mě vůbec nenadchlo, možná až na Kristin Davis, která sekundovala Broderickovi a DeVitovi docela dobře. Žeby z toho člověk umíral smíchy se bohužel říct nedá, některé scény byly dost vyhrocené a trapné .Ale zazněly tam pěkné koledy a docela příjemně vánočně to ke konci naladí..Takže s odřenýma ušima 3*. ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Standardní americká vánoční komedie, na které vlastně není vůbec nic opakování hodného. I proto jsem jí tedy vrazil dvě hvězdy. To, že tu Danny DeVito a Matthew Broderick (kteří jsou tu jediní dobří) proti sobě stojí naprosto standardním způsobem v příběhu, který si o vánoční atmosféru naprosto koleduje, to není bůhví jaký zázrak. Podle mě to mohlo být mnohem vtipnější. Potenciál by byl. Takhle je z filmu ale standardní rodinný odpolední kousek, u kterého uvaříte oběd a najíte se ne úplně v tichu. ()

Viktooorka 

všechny recenze uživatele

Nevtipné, nezábavné, nehumorné, nelegrační, neveselé. Už jsem se zmínila, že vůbec nebylo k smíchu? Upřímně přiznávám, že ty dvě hvězdy dávám z jediného důvodu, protože jsem uviděla budiž tmu (pro nechápavé, usnula jsem :o) Což jsem možná měla udělat před, ale nemám srdce dát odpad filmu, který jsem nedokoukala. A i když v normálních případech filmy, které nedokoukám, nehodnotím, tady to nemá stejně žádnou hodnotu. DeVito tragický, jako tedy všichni přítomní. Komedie absolutně nefunkční a jak už jsem naznačila absolutně nezábavná. ()

predators 

všechny recenze uživatele

Do Vánoc sice zbývají nějaké 2 měsíce, ale proč si neudělat pohodovou atmosféru dříve? A pohoda to fakt byla. Pár vtipných scének, pozitivní nálada a pohoda Svátků vánočních. Jo a zase ten sníh:-) Tak mi něco říká..."Už máte vánoční dárky?" ...tak já už mizím, Ježíšek volá:-) 70% ()

Galerie (29)

Zajímavosti (2)

  • Pôvodný názov filmu bol All Lit Up. (misterz)
  • Kvôli scéne, v ktorej Steve (Matthew Broderick) a Buddy (Danny DeVito) majú rýchlokorčuliarsky závod, musel Broderick trénovať s profesionálnym rýchlokorčuliarom už niekoľko mesiacov vopred. (misterz)

Reklama

Reklama