Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Matthew Broderick a Danny DeVito září v rolích sousedů, kteří mezi sebou soupeří o nejhezčí vánoční výzdobu! Buddy Hall (DeVito) je pevně rozhodnut, že tenhle rok přebere Stevu Finchovi (Broderick) místo vánočního krále. Svůj dům chce ozdobit tolika žárovkami, že budou vidět až z vesmíru! Nikdo nedokáže odhadnout, jaký budou mít tyhle prázdniny konec. Vy si však tuhle divokou a sněhovou slavnost smíchu jistě užijete a zamilujete si ji společně s celou rodinou! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (138)

genetique 

všechny recenze uživatele

Každoročná dávka vianočného klišé prichádza tentokrát v celkom sympatickom podaní dvoch hlavných protagonistov. Nič viac. Príbeh je skutočnou stávkou na istotu, nenájdeme tu nič inovatívne, všetko dej je predvídavý a drží sa žánrových konvencií, no a ani humorom to nijak zvlášť neprekypuje. Mohlo by sa zdať, že Danny DeVito a Matthew Broderick sa ako susedia posadnutí žiarovkami budú cítiť vo svojej koži, no ani tu chémia a vtip akosi absentovali. Zaujímavé je, že pokiaľ ide o film s vianočnou tématikou, viem byť k hodnoteniu trošku tolerantnejší. Napriek tomu, že som bol značne sklamaný, ide o celkom roztomilý vianočný film. 55%. ()

Miloško 

všechny recenze uživatele

Ajajaj...Toto je až príliš americké. Točí sa to o tom ako nový sused v kludnej štvrti neustále kupuje rozne žiarovky,aby dokázal svoj rozsvietiť tak,aby bol vidno z vesmíru na PC. Hm, ok..je to len komédia. Ale všetko v nej je tak trápne. Takéto problémy američanov by som chcel mať. A ďalšie veci,ako napr. viditeľne umelý sneh, neustále trikové miniatúry takisto bijú do očí... ()

Reklama

soukyd33 

všechny recenze uživatele

Poznámka: Jediné co vás tu zaručeně zaujme je ta hudba a co s ní bude následovat. Více neprozradím. Tak začínáme. Je možné vidět váš dům z vesmíru? V tomto filmu to zjistíte. A také zjistíte, že máte vlastně i dobré sousedy. Šílená jízda začíná. Vánoční šílená jízda začíná. Noc už nebude co bývala. Soundtrack dobrý. Poznámka: Dámská společnost je také zajímavá. Takové zpestření. Poznámka: Člověk si jen říká, kolik ta blbost vždycky stojí. Hvězdiček 2 ()

Bauer 

všechny recenze uživatele

Protože máme za sebou už půlku března, a protože padá neustále ten svinský sníh, tak jsem dostal chuť na nějakou vánoční komedii. A tato mně velmi potěšila! Při natáčení musela panovat vynikající a pohodová atmosféra, jelikož tento film na mně celkově působí pohodářsky a hlavně jsem si u něj neobvykle dobře odpočinul. Samozřejmně komedie o sousedech, kteří spolu v něčem soupeří jsme měli možnost vidět několik. Dokonce jsem se několikrát pousmál a asi tak 3 krát jsem se smál dlouze a nahlas. Našlo se pár povedených hlášek. Matthew Broderick je sympaťák, který má možná nějaké ty herecké vlohy. V tomto filmu má krásnou manželku v podobě Kristin Davis. Ovšem jeho nově přistěhovaný soused v podání Danny DeVita je teda eso. Tenhle trpajzlík mně teda dostával! Nejenže ukradl svému sousedovi kafe i noviny, koupil mu auto, které si pak musel zaplatit, rušil ho při spaní a tak dále. Z takovéhoto souseda bych se zbláznil, i když možná ne, díky těm dcerám. Vydařená komedie, kterou si rád a s chutí připomenu o Vánocích. A proč? Je tam ta atmosféra Vánoc! ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Rozumím nominacím na Zlaté maliny, určitě by všichni filmoví fanoušci mohli klidně spát, pokud by tento snímek nevznikl. Nominace pro Dannyho být ale nemusela, myslím, že zrovna jeho postava bavila nejvíce - nebo lépe řečeno vůbec nějak bavila. Vánoční atmosféra na nás dýchne, ale s rukou na srdci - dívat se na film, jehož celá zápletka spočívá v soupeření o vánoční výzdobu?! ()

Galerie (29)

Zajímavosti (2)

  • Kvôli scéne, v ktorej Steve (Matthew Broderick) a Buddy (Danny DeVito) majú rýchlokorčuliarsky závod, musel Broderick trénovať s profesionálnym rýchlokorčuliarom už niekoľko mesiacov vopred. (misterz)
  • Pôvodný názov filmu bol All Lit Up. (misterz)

Reklama

Reklama