Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Britney Allen je nejoblíbenější dívkou prestižní školy a také kapitánkou místních roztleskávaček a dívkou quarterbacka Brada Warnera. Nejvíc jí závidí ambiciózní Winnie Harperová, která se ji po celé roky marně snaží porazit a nahradit v čele týmu i po Bradově boku. Pak přijde těžká rána. Otec Britney přijde o práci a rodina je nucena přestěhovat se do dělnické čtvrti Crenshaw Heights. Britneyin život se změní z pohádky v noční můru. Musí předat vedení týmu Winnie, která ji rafinovaně vmanipuluje do situace, kdy musí přísahat, že než by byla roztleskávačkou jinde, raději jí nebude vůbec. V nové škole se hned první den dostane do ostrého sporu s Camille, kapitánkou místních roztleskávaček týmu Válečníků. Jenže pak se ukáže, že Britney je skvělá roztleskávačka, a Camille nutně potřebuje zaplnit místo v týmu někým zkušeným. Změna školy a snaha přizpůsobit se novému prostředí dívku pomalu odcizuje bývalým kamarádkám. Opět se dostává do sporu s Camille, když se pokusí do sestavy prosadit nové prvky. To nejtěžší však Britney čeká ve chvíli, kdy se musí rozhodnout, na kterou stranu se přidá. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (107)

nash. 

všechny recenze uživatele

Ta nejtuctovější teen historka jakou se jen unavený hollywoodský scénárista třetí cenové skupiny mohl pokusit recyklovat prázdnou šablonu dávno zcela vytěženého motivu. Pár mouder do dívčích deníčků, několik typických krásek pohybujících se výkonem a pojetím svých postav na hranici parodie, poněkud chudě obsazená soutěž, a občas slušný spartakiádní prvek v poněkud chaoticky snímaných scénách jednotlivých vystopení. Zkrátka nic nezbytně nutného k vidění. ()

MRPitivier 

všechny recenze uživatele

Jediné pozitivum je sympatická a krásná Hayden Panettiere, jinak úděs! Klasika ve všech směrech, spíše ohranost! Tyto komedie jsou založené na středoškolském příběhu, plný hloupých dialogů a ještě stupidnějším scénáři! Proč pořád dokola omílat to samé, chtělo by to něco nového, originálního a především vtipného?! Nedoporučuji! ()

Reklama

dj_pepino 

všechny recenze uživatele

Jednu hvězdičku dávám jen kvůli Hayden, která je prostě sexy, jinak je to film, který můžete pustit, vypnout zvuk a v klidu dělat něco jiného. Tímhle bych možná netrápil ani 15ti letou neteř v pubertě... Nicméně pokud jste z USA a milujete roztleskávačky, americký fotbal a je Vám + - 15 let - asi nutnost. Jinak to nestojí ani za nelegální stažení. ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

V prvom rade chcem poďakovať Bohu, za to, že stvoril takého anjela na zemi akou je Hayden Panettiere. Ten film sa mi spája s ňou a točí sa okolo nej. Ona to podľa mňa skvele zvláda, je to komédia, je to pre mládež s dávkou športu a pohybu s poučením a priateľstvom. Je to trocha jednoduchšie a je už toho možno veľa, kedže o roztlieskavačkách natáčajú komerčné filmy často, keď sa objaví nejaký nápad a pekná herečka, ale zabavil som sa. Lezie mi trocha na nervy to handrkovanie černošiek a belošiek, to bolo trápne, ale inak milé a úsmevné. Že na to majú ľudia iný názor ma netrápi, lebo to bolo tak roztomilé, že od priemeru sa to u mňa zdvihlo na štyri hviezdy ku koncu, najmä, kedže mám rád tanec a Rihanna sem tiež dobre zapadla. ()

T2 odpad!

všechny recenze uživatele

Tržby za predaj DVD v USA $18,727,950 //počet predaných kusov 1,366,404║ No umelý tuctový vývar, nič viac, nič tu nefunguje ani z ďaleka tak aby to mohlo byť aspoň trochu príjemne na pozeranie, aj čo sa týka tých akrobatických vystúpení to moc nedá o príbehu ani nehovoriac, bleé. /10%/ ()

Galerie (21)

Zajímavosti (7)

  • Hayden Panettiere (Britney) a Danielle Savre (Brianna) si zahrály roztleskávačky i v seriálu Hrdinové. (HappySmile)
  • Původní název byl “Bring It On Yet Again”. (HappySmile)
  • Britneyina nová střední je Crenshaw Heights. Ve filmu s podobnou tématikou Love & Basketball (2000) Quincy a Monica navštěvují také Crenshaw. (HappySmile)

Reklama

Reklama