Reklama

Reklama

Bravo Girls: Všechno nebo nic

  • USA Bring It On: All or Nothing (více)
Trailer

Obsahy(1)

Britney Allen je nejoblíbenější dívkou prestižní školy a také kapitánkou místních roztleskávaček a dívkou quarterbacka Brada Warnera. Nejvíc jí závidí ambiciózní Winnie Harperová, která se ji po celé roky marně snaží porazit a nahradit v čele týmu i po Bradově boku. Pak přijde těžká rána. Otec Britney přijde o práci a rodina je nucena přestěhovat se do dělnické čtvrti Crenshaw Heights. Britneyin život se změní z pohádky v noční můru. Musí předat vedení týmu Winnie, která ji rafinovaně vmanipuluje do situace, kdy musí přísahat, že než by byla roztleskávačkou jinde, raději jí nebude vůbec. V nové škole se hned první den dostane do ostrého sporu s Camille, kapitánkou místních roztleskávaček týmu Válečníků. Jenže pak se ukáže, že Britney je skvělá roztleskávačka, a Camille nutně potřebuje zaplnit místo v týmu někým zkušeným. Změna školy a snaha přizpůsobit se novému prostředí dívku pomalu odcizuje bývalým kamarádkám. Opět se dostává do sporu s Camille, když se pokusí do sestavy prosadit nové prvky. To nejtěžší však Britney čeká ve chvíli, kdy se musí rozhodnout, na kterou stranu se přidá. (TV Nova)

(více)

Zajímavosti (7)

  • Danielle Savre a mladší sestra Beyoncé Knowles Solange Knowles, které ve snímku tvárnily roztleskávačky, přispěly k soundtracku svými skladbami. (zajda404)
  • Britneyina nová střední je Crenshaw Heights. Ve filmu s podobnou tématikou Love & Basketball (2000) Quincy a Monica navštěvují také Crenshaw. (HappySmile)
  • Hayden Panettiere (Britney) a Marcy Rylan (Winnie) obě ztvárnily Lizzie Spaulding v nejstarší telenovele CBS The Guiding Light. (HappySmile)
  • Hayden Panettiere (Britney) a Danielle Savre (Brianna) si zahrály roztleskávačky i v seriálu Hrdinové. (HappySmile)
  • Původní název byl “Bring It On Yet Again”. (HappySmile)
  • Ve filmu se dívky dorozumívají pomocí zkrazek: BFF znamená Best Friend Forever (navždy nejlepší přátelé), BFH je Bitch from Hell (zpropadená mrcha), MYOB je Mind Your Own Buisness (hleď si svého), WTF je What the Fuck (co sakra), BMA je Bite My Ass (polib mi prdel), IMYA je I´m Missing You Already (už mi chybíš), MYSM je Miss You So Much (moc mi chybíš), OMG je Oh My God (proboha), NFW je No Fucking Way (v žádném případě) a FYI je For Your Information (pro tvou informaci). (HappySmile)

Reklama

Reklama