Reklama

Reklama

Bravo Girls: Všechno nebo nic

  • USA Bring It On: All or Nothing (více)
Trailer

Obsahy(1)

Britney Allen je nejoblíbenější dívkou prestižní školy a také kapitánkou místních roztleskávaček a dívkou quarterbacka Brada Warnera. Nejvíc jí závidí ambiciózní Winnie Harperová, která se ji po celé roky marně snaží porazit a nahradit v čele týmu i po Bradově boku. Pak přijde těžká rána. Otec Britney přijde o práci a rodina je nucena přestěhovat se do dělnické čtvrti Crenshaw Heights. Britneyin život se změní z pohádky v noční můru. Musí předat vedení týmu Winnie, která ji rafinovaně vmanipuluje do situace, kdy musí přísahat, že než by byla roztleskávačkou jinde, raději jí nebude vůbec. V nové škole se hned první den dostane do ostrého sporu s Camille, kapitánkou místních roztleskávaček týmu Válečníků. Jenže pak se ukáže, že Britney je skvělá roztleskávačka, a Camille nutně potřebuje zaplnit místo v týmu někým zkušeným. Změna školy a snaha přizpůsobit se novému prostředí dívku pomalu odcizuje bývalým kamarádkám. Opět se dostává do sporu s Camille, když se pokusí do sestavy prosadit nové prvky. To nejtěžší však Britney čeká ve chvíli, kdy se musí rozhodnout, na kterou stranu se přidá. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (107)

Marina111 

všechny recenze uživatele

Júúúj, to zas bolo zábavy! Belošky vz. čierne baby z ulice... Áno, začína nám to sršať originalitou... A v takomto duchu pokračuje tento "milý" film aj ďalej... Jedna pravdepodobná situácia strieda druhú, intriguje sa, randí sa, bojuje sa, a nakoniec sa všetko na dobré obráti, len aby sa mohla správiť tá slávna americká bodka zvaná "happy end". A aby to nebola len taká tuctová priblblá zlátanina, tak sa to aj tancuje: ak teda tie umelé zostavy roztlieskavačiek možno považovať za tanec... Možno zachádzam priďaleko, ale pre mňa je to len taká americká verzia socialistickej spartakiády... Ale nech! Hlavná vec, že dievčence sa predvedú v minisukienkach. A aby bol úspech 100% zaistený, prichádza na scénu aj Rihanna... Fú, ešte šťastie, že do tejto vyslovene komerčnej záležitosti nezlánarila Solange aj sestričku Beyoncé... Skrátka; ďalší produkt vymývajúci mozgy mladým pubertiakom, na ktorom sa dá sice pousmiať, ale omnoho lepšie by ho bolo asi ignorovať. ()

MáŠa 

všechny recenze uživatele

Trošku naivní a kýčovitý snímek o rozstleskávačkách, ale i tak se mi celkem líbil. Není to sice ani tak komedie, jako spíš jen film o holkách, které chtějí vyhrát v jedné soutěži, postavy tu jsou opět jen bílé a černé, hlavní hrdina projde procitnutím, no prostě bla, bla, bla, však byste to vymysleli takhle dál sámi, zde bych snad jen zdůraznil ten fakt, že i na takovéhle filmy se dá občas úplně v pohodě koukat. Nesmí jich být samozřejmě moc. ()

Reklama

MRPitivier 

všechny recenze uživatele

Jediné pozitivum je sympatická a krásná Hayden Panettiere, jinak úděs! Klasika ve všech směrech, spíše ohranost! Tyto komedie jsou založené na středoškolském příběhu, plný hloupých dialogů a ještě stupidnějším scénáři! Proč pořád dokola omílat to samé, chtělo by to něco nového, originálního a především vtipného?! Nedoporučuji! ()

Pitryx 

všechny recenze uživatele

No, musím se přiznat, že k tomuto filmu jsem přistupoval se značnou dávkou skepticizmu. Prvních pět minut mne utvrdilo v tom, že budu dávat odpad. Otázka byla, za kolik minut použiji rychloposun a po jaké době to vypnu. Nu, kupodivu, posun jsem použil jen jednou a dodíval jsem se až do konce. Dokonce jsem se občas i zasmál. Když k tomu připočtu obdiv ke kaskadérským výkonům „tanečníků“ a vcelku svěží příběh, vychází i snímek velmi pozitivně. Navíc se mi trefil do nálady, když jsem na horor ani SF neměl nákladu. Myslím, že je to dobrá oddechovka na nedělní podvečer a to jsem si vědom, které divácké obci je film určen. A také jsem si vědom, že jde o naivní pitominku. Přesto má něco do sebe. 20130908 9019 bt ()

BMAJTZ 

všechny recenze uživatele

Na holky z americkych teen komedii se kouka vzdycky bajecne ale tady to vsechno konci. Pribehove zadne prekvapko a od prvni minuty neskutecne predvidatelne a zaver pruhledny jeste vice. Od dialogu a hereckych vykonu taky nelze cekat neco extra. Pokud nic neocekavate tak neocekavejte proste vypnete mozek a zkouknete k nicemu jinemu to neni 40% ()

Galerie (21)

Zajímavosti (7)

  • Danielle Savre a mladší sestra Beyoncé Knowles Solange Knowles, které ve snímku tvárnily roztleskávačky, přispěly k soundtracku svými skladbami. (zajda404)
  • Původní název byl “Bring It On Yet Again”. (HappySmile)
  • Hayden Panettiere (Britney) a Marcy Rylan (Winnie) obě ztvárnily Lizzie Spaulding v nejstarší telenovele CBS The Guiding Light. (HappySmile)

Reklama

Reklama