Reklama

Reklama

Zamoření

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Deset let ležely všechny děti světa v bezvědomí, zasaženy záhadnou nákazou. Nyní se konečně probudily, aby naplnily společné poslání: úplné vyhlazení generace dospělých. Děti podobné zombie nemilosrdně vraždí všechny lidi, kterým je přes dvacet, a nešetří nikoho, včetně rodičů. A těch několik dospělých, kterým se zatím daří přežívat, si na útěku stále kladou otázku: kdo – nebo co – je za tímto ZAMOŘENÍM? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (50)

Malarkey odpad!

všechny recenze uživatele

Miluju ten typ filmů, který začíná na bodu A a končí na uplně stejném bodě, na kterém začal. A to nemluvim o příběhu. Jakoby se zničehonic objevila zkáza, začala hubit a skupinka lidí se rozhodla proti tomu bránit. No prostě blbost na entou, k tomu naprosto tupě natočená s fádními herci a nepovedenou snahou o akci. Když to nebudu brát tak negativně občas jsem se na úkor tvůrců docela nasmál, ale to je asi tak všechno. Pokud možno vyhnout se tomuto filmu obloukem, škoda, že jsem to taky tak neudělal. --- Co chceš pomstít se? Jestli zaslouží smrt tak i já. Taky jsem zastřelil bratra, zastřel nejdřív mě - Nemám zbraň ()

igi B. odpad!

všechny recenze uživatele

Impotentní sračka zamořených mezimozků... Pro našince zase jednou umocněno debilním šašskočudlím dablingem a ořezem obrazu k umoření... Howgh. - - - - - (Nahlédnuto a nedohleděno 23.3.2012 na k/anále >tvblablandoff< , hovnocení 446., nekomentář zde jako čtyřisrátý - 23.3.2012) ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

"Zamorenie" je horror, ktorý by chcel byť dramatický, originálny a zaujímavý. Ani jedno z toho sa mu však vôbec nedarí. Scenár je hlúpou kombináciou "Mestečka prekliatych" so sci-fi zombie verziou "Kukuričných detí". Herecké výkony veľmi slabé, nízky rozpočet, hlúpe dialógy... Tento režisérsky debut Hala Masonberga nedopadol dobre. Ak bude ďalej točiť podobné horrorové nepodarky, môže si potriasť rukou s Uwe Bollom. * ()

playboxguest odpad!

všechny recenze uživatele

Zase jsem jednou naletěla na zápletku, která měla být podle informací někde mezi zombie filmy a stepford style filmy a zase jsem se děsně spálila... Ze začátku jsem se ještě několikrát zasmála tomu, jak je to špatný, až trapný, ale z hruba v polovině už jsem jenom trpěla a cítila, jak mi odumírají buňky v hlavě rychlejším tempem, než rádoby zombie-mládeži v tomhle skvostu. ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Jednoduché a nedopadlo to tak špatně, jak hodnocení napovídá. Dialogy občas lezly krkem a chyby ve scénáři se také najdou. Příběh originální také není, ale děj byl od začátku slušný. Jde o průměrnou hororovou tvorbu, která nepřekvapí. Jedna scéna mi vrtala hlavou maximálně. Jde o scénu, kde hlavní hrdinové jdou na policejní stanici pro zbraně a je jich tam opravdu dost. Nakonec odcházejí v polovičním počtu bez zbraní pryč. Jaký to tedy mělo smysl? Závěr měl docela logiku a nebyl z nejhorších. Plague má své klady a bohužel i zápory, takže jako jednohubka stravitelné... 5/10 = 50% ()

korbitch22 odpad!

všechny recenze uživatele

Dósn vole běhá ve vydlákově vole,kde parta puberťáků vole killuje dospělý vole,protože prej vole se k dětem chováme blbě vole,tak vyšší moc zasáhla vole,z dětí udělala killing machines vole a scénárista vole napsal hercům tak debilní dialogy vole,že si na policejní stanici plný bouchaček vole,nevemou ani jeden gun vole,když tam pro ně přišli vole a ještě k tomu tam dva ze čtyř chcíply vole! :-D Debilní sráčovina,která je filmařsky na piču,od herců,přes scénář,kameru až po kluka,co jim všem dělal kafe... :-) 0%. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Zajímavé pouze tím, že tam hraje předstaitel Dawsona z Dawsonova světa. Jinak - absolutně jsem nepochopil, co chtěli autoři říct? Že máme být na děti hodní, jinak na nás vezmou kalašnikov? A když budeme hodní, tak si z našich baráků udělají sirotčinec po vzoru Steinbeckových Hroznů hněvu? ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Co se týká děje, tak ten mě celkem mile překvapil. Teda hlavně prostředek filmu. Zombie byly celkem pěkně zpracované a stupňující vychytralost a postupné ovládání zbraní bylo příjemným zpestřením. Jenže je tu i několik (ale). Za celý film jsme se moc nedozvěděli o původu epidemie a tvůrci se to chtěli pokusit vysvětlit pár zmínkami o mimozemšťanech, ale to jsem jim moc nežral. I to zpestření o inteligenci a rychlém učení zombie je trochu divné, protože jak známe z jiných filmů (teda až na pár vyjímek) jde o tupé tvory, kteří zabíjí všechny, kdo se jim dostanou pod ruku. Konec filmu jsem jaksi nepochopil a asi nebudu jediný. Při závěrečných titulkách jsem jen nevěřícně hleděl na to, jak to skončilo a ptal se sám sebe, jestli jsem něco nepřehlédl. Takže mi zůstává v hlavě pár otazníků.Co se týká hereckých výkonů zůstávám taky při zemi. Sice se zde objevilo pár známých herců, ale jejich herecké umění zde moc nerozvinuli. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Plusy: zajímavá zápletka a příběh; dobrá hudba, Ivana Milicevic. Mínusy: naprosté nevyužití zápletky a příběhu, sterilní televizní zpracování bez drsnějších scén. Z trojice podobných snímků o vraždících dětech (spolu s tímto ještě Toxické děti a Carpiho – Městečko prokletých) jsou v Zamoření ty děti co se týče provedení, charakteru a chování jasně nejslabší. Je nepochopitelné, že potenciál příběhu byl tak slabě využit, i přesto, že má ve filmu prsty Clive Barker. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Děti jdou do akce ke zničení světa blbost a nuda a hlavně když už tohle napadne tak to dotáhněte do konce. ()

Nick Tow 

všechny recenze uživatele

Demented má pravdu. Ten film zúfalo nevie, čím chce vlastne byť. Ako klasická zombáreň je to slabé, mátoživí teenageri vyzerajú ako účastníci gotickej Bat Cave Party, po prvom dotyku s tvrdším alkoholom. Akčné scény pôsobia tiež tak akosi "opilecky". Filozofická nadstavba /metafora generačného konfliktu/ vyznieva v celkovom , "béčkarskom" kontexte akosi nenáležite, okázalo explicitne, skrátka ako pomôcka pre menej chápavých. Pochváľme však tvorcov aspoň za kvalitný hudobný a ruchový sprievod, chvíľami príjemne "seventísovú" atmosféru a vôbec za snahu, skúsiť to trochu inak. Nabudúce to možno dopadne lepšie. ()

Ridick 

všechny recenze uživatele

vsetky deti upadnu do komy a o desat rokov sa prebudzaju ako vrazdiace masiny, kt. sa rychlo ucia, napr. ako strielat alebo nicit druhym ludom auta. no co vy na to? ano, demencia z toho srsi, aj ked sa herci snazia, je temer nemozne dosiahnut lakacieho ucinku a vam akurat ostava usmev na perach. ()

balba 

všechny recenze uživatele

Bláznivá vyvražďovačka s podivným koncem.Tento film by mohli pouštět v Americe ve školách.Hlavně mi to připomíná horory - Kukuřičné děti a Městečko prokletých. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Poměrně originální horor. Všechny děti na světě upadnou do jakéhosi kómatu ve stejnou dobu. Je třeba podotknout, že neupadli do kómatu všechny děti , ale jen od 8 let níž i pozdější narození. Za celou tu dobu to jest 10 let ty děti jen leží a nejeví žádné známky vědomí jediné co je ukazuje jako živé, je 2x denně v 10 hod několika minutové škubání a házení sebou. Pak se najednou všichni probudí a začnou vraždit a chovat se jako zombie. Do té doby by to vše bylo v pohodě. Jenže berou vždy náký vlastnosti od svých obětí přiloží jim ruce na obličej. Dospělý se snaží nákým způsobem chránit, ale moc se jim to nedaří. Jenže se za celý film nedozvíme proč se to stalo a ani se to nijak nezpravilo, jen že děti už nevraždili, aspoň ne tam kde se odehrával děj. Ale svět byl stejně totálně rozvrácen. Nápad vynikající, ale pak jim nák nešlo z toho dobře vyklouznout a nabídnout smysluplný konec a pointu. ()

Mefistofelle 

všechny recenze uživatele

Je až komické, jak se tenhle horor snaží být originální, atmosférický a po všech směrech zajímavý... a vůbec se mu to nedaří. Film na mě působil jako kdyby tvůrci sami nevěděli, co si s ním chtějí počít, a tak ho nechají tak nějak neřízeně plynout. Jako zombíkárna to nefunguje a jako cokoliv jiného taky moc ne. Pár momentů není špatných a na znuděné zívání to taky tak úplně není, ale přesto to působí tak zmateně a rozpačitě, že jsem hodně váhala i nad těmi 2*. ()

demented 

všechny recenze uživatele

Variácia na Midwichské kukučky, tentokrát made in zombie. Ako nápad je to zaujímavý, ale výsledok je bez chuti. Neviem čo bolo zámerom tvorcov, ale tento zlepenec, zabŕdajúci do rôznych žánrov (pričom si z nich samozrejme to najlepšie neberie), asi nedopadol ani podľa ich predstáv. Síce je pekné, že film má spád a ubehne pomerne rýchlo (veď má len necelých 80 min), ale už ťažšie možno obhájiť absenciu deja, ťažkopádny scénar či smiešné herecké výkony. Ani deti nevyzerajú ako zombíci a o nejakých šťavnatých krvavých scénach si môžme tiež nechať len zdať :) Tých pár vrážď je natočených buď veľmi decentne, alebo sa odohrávajú mimo záber (ako veľmi nefér mi prišla hlavne druhá polovica filmu, kedy sa deti vyzbrojili strelnými zbraňami). Slabý priemer. ()

Blue.Poison 

všechny recenze uživatele

Dawsonova odvrácená strana světa aneb bývalý snílek jako nabušený postapokalyptický hrdina. Tahle hra na horor se moc nepovedla. Ovšem jakýsi malinkatý záblesk námětu tam byl, a dokonce mohl být i dobrý, kdyby jej někdo dotáhl do konce. ()

davidek 

všechny recenze uživatele

Dobrej nápad, ale tak blbě dodělanej, že se na to nedalo pořádně koukat. Každou chvilku nějaká blbost. Dokonce i má manželka, která se na filmy moc nekouká a uchází jí souvislosti, řekla, že je to blbina. ()

xaver odpad!

všechny recenze uživatele

Režisér asi taky ležel deset let v bezvědomí a pak se probral s mozkem desetiletého dítěte. Jinak by nemohl tento blábol natočit. Je neuvěřitelné, co všechno dokže někdo natočit a ještě neuvěřitelnější je co všechno komerční televize uvedou. ()

Reklama

Reklama