Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nastal čas krmení. I noc má své choutky. Lucy Lawless se v nervy drásajícím strašidelném thrilleru představuje v roli vědkyně, která se zapletla do vyšetřování vraždy studenta, jehož tělo bylo tajemně zbaveno krve. S pomocí svého manžela odkrývá šokující tajemství: zabijáky jsou ve skutečnosti masožraví zmutovaní upíři. S přibývajícími mrtvými těly vzrůstá všeobecné napětí. Dokáží společně zastavit tuhle strašlivou nákazu dřív, než okřídlené přízraky zahubí úplně vše? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (20)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Upír rudý sice žije ve Střední a Jižní Americe, ale protože změna je život, vydal se na sever do Louisiany. Zde pak poctivě pil jelení krev. Jeleni ovšem pili kontaminovanou vodu, a tak upíři zmutovali. Místo čtyř tesáků jich získali osm a jeleny vyměnili za lidi. Naštěstí je zde udatná profesorka Maddy Rierdonová, která si ve stejném roce poradila se sarančaty v Kobylkách: Dnu zkázy, jak sama připomíná svému filmovému manželovi. K ruce má neohrožené studenty, z nichž jich sice pár zařve, ale zbytek pomáhá, co může. A samozřejmě je kromě upírů třeba zatočit i s korupcí v městečku, kde se doposud dobře žilo. Vizuál by byl fajn, kdyby ovšem kameraman nebyl po většinu času na tripu jako študáci na zakázané párty. Upíři naprosto otřesní - buď legrační plyšáci, mizerní z počítače a nebo rovnou nakreslení. Z hlediska útoků pak toho na divákovu fantazii zůstává tolik, že by mu bývalo stačilo si o filmu jen přečíst. Největší devizou tak zůstává Lucy Lawlessová. A pak ještě pár záběrů na hřbitov, kostel a místní bažinu, což tedy není mnoho. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Naprosto nenapínavě natočený horor, jak netopýři baští studenty střední americké školy. Škoda, že to jde netopýrům tak pomalu, mohlo to skončit po pár minutách a byl klid. Naštěstí je tady aspoň dobrá kamera. http://www.dvdextra.cz/dvd-kratke-recenze/upiri.html V Bontonfilmu zapomněli, že distribuční název Upíři už dali jedné carpenterovce :-) Typický rádoby „animal horor“ z céčkových vod s Lucy Lawless... Louisiana se začne zmítat pod náporem okřídlených myší, které zabíjejí mladé zdrogované teenagery, ale problém namísto expertů řeší profesorka biologie se svými studenty. A na závěr zloducha málem umlátí koštětem. ()

Reklama

Lateef 

všechny recenze uživatele

Typický rádoby "animal horor" z céčkových vod...Louisiana se začne zmítat pod náporem okřídlených myší, které zabíjejí mladé zdrogované teenagery...problém namísto expertů řeší profesorka biologie se svými studenty!!...v lecčems podobné jako Silent Predator, ale celkově ještě horší...odpad nedám jenom kvůli tomu, že jsem byl ušetřen u hororů tolik oblíbeného otevřeného konce... ()

Beky 

všechny recenze uživatele

Klasická šablonovitá TV produkce!!! Po technické stránce poměrně slušně ( normálně koukatelně ) natočená, ale smozřejmě bez nápadu!!..Takže brutálně nudný film, obsahující všechny klišé, které znáte!! ...takže 30%!! P.S. ..vůbec nechápu proč tohle někdo točí, je to asi něco jako trénink, nebo pořádně velkej tunel!!!:)) ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Taky to nebylo tak špatné. Podobných B-hororů jsem viděl už hrozně moc. L. Lawless se mně nikdy neokouká. Děj celkem neoriginální, nic nového, opět. Zase se našli ochránci přírody, zase se našli lidé, kteří jdou i přes mrtvoly, protože někdo tu vinu, za to nést musí. Prostě nic nového. Díky, víc už ne... a upřímně... jakou silou a jakým množstvím by museli netopýři (i upíři) útočit, aby složili člověka??? ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama