Reklama

Reklama

Prci, prci, prcičky: Nahá míle

  • USA American Pie Presents: The Naked Mile (více)
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Erik Stifler je možná jediným Stiflerem, který ukončí střední školu a bude stále panic. Sice má přes dva roky přítelkyni Tracy, ta se ale ještě na sex necítí připravená. Jednoho dne se Tracy rozhodne, že se s Erikem pomiluje, sejdou se v suterénu jejich domu, ale téměř v nejlepším je překvapí Tracyin otec. Eric zase o panictví nepřišel a Tracy se vrátí ke svému názoru o nepřipravenosti na sex. Eric usoudí, že už to takhle dál nejde, a proto se s kamarády Ryanem a Grahamen zúčastní nechvalně známého závodu Nahá míle, při kterém musí přeběhnout školní dvůr bez oblečení. Každý z kamarádů si najde přítelkyni a také Eric se začne bavit s půvabnou blondýnkou Brandy. Přesto ale stále myslí na Tracy, a dokonce jí zavolá. Ona mu však opakuje, že tenhle víkend si může dělat, co chce... (TV Nova)

(více)

Recenze (301)

T2 odpad!

všechny recenze uživatele

Tržby za predaj DVD v USA $27,082,785 //počet predaných kusov 1,508,814║ samoúčelná otrasnoť ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Jeff Cardoni: 1. We're At The Top Of The World 2. Stuck In America 3. Let's Get Def 4. Absolutely Wasted 5. Down Down Down 6. Let's Get It On 7. News International - Sting 2Say Goodbye 8. FreedomIt's All About The Rock 9. GoI Wish 10. Freak-A-Leek ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Ze zacatku dost opruz. Kozy zadny, kalby zadny, nezajimavy debilove v hlavnich rolich. A navic i pres tech par vtipu se to celkem tahne. Nastesti hodne zachranuje druha pulka, kdy dojde konecne na Nahou mily, z ktery by se ale dalo vytezit vic, sice paradni prehlidka koz a zadku, bohuzel obcas i chlapskejch, ale cely sfoukly trosku rychle, s minimem spomalovacek na kozy. Nastesti ale od tyhle chvile zacne slusna jizda a do konce uz to je jen jedna velka kalba. Nema to sice tak super nechutny momenty jak nasledujici dily, ale oproti nim taky minimum odhalenejch zenskejch a min vtipku. Slabsi 3*. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Já si prostě nemůžu pomoci, ale tady ten díl mi přišel naprosto špičkovej. Okamžitej nájezd střídá jedna akce a fór za druhým, pořád se něco děje, nápady jsou docela neotřelý, myšlenka filmu docela v pohodě. Našel jsem v tom filmu jak sebe v "postpubertě", tak spoustu kámošů a kámošek z té doby mé minulosti ... Akorát konec byl nereálnej, ve skutečnosti by to dopadlo tradičně ("vyspala by se s nějakým otrapem ..."). Ale o reálnosti tady ty šílený "sexuálně-fekální" komedie nejsou ... prostě to byla paráda, řezal jsem se smíchy od začátku do konce ... ()

Boss321 

všechny recenze uživatele

Po naprosto trapné čtyřce přichází lepší pětka a doufám, že už taky poslední. Pro mě prcičky skončily třetím dílem a čtyřku a pětku beru jako filmy, které těží z jejich slávy. ()

Kulmon 

všechny recenze uživatele

Daleko nejhorší ze série prciček. Film, který hraničil s trapností. Stupidní až kýčovitý scénář, přesně vypočítaný na efekt. Kufr se mi zvedal z těch liliputánů, to už byla silná káva. Film byl jedna velká nuda. Děj = jedna velká blbost. Na šestku se už fakt dívat nebudu. Jediné na co se dalo koukat, byly kozy :-) ()

H34D odpad!

všechny recenze uživatele

Suveréně nejhorší z celé série, děj který se točí kolem jednoho nesmyslného běhu bez oblečení... Poměrně chabý námět. Cucání z prstu tentokrát selhalo na celé čáře, ve zkratce řečeno - není to vtipné, je to trapné. Samoúčelná nechutnost se nevydařila, film mě místo svěžím teen dojmem ubíjel nudou devastujícím způsobem a já měl problém ho vůbec dokoukat. Dejte mi pár tisíc dolarů a natočím vám tohle taky, přesněji zvládl by to kde kdo, možná i ty, zbloudilý čtenáři, mého komentáře! 1/10 ()

Dragoni 

všechny recenze uživatele

Takže . . . už tu byl Stifler, Stiflerův brácha a teď Stiflerův bratránek, kterej je naprostej looser. Rozhodně mi The Naked Mile nepřišla lepší než Band Camp. Pomalu to přechází na fekální humor. Amíci si pro tentokrát vsadili na vlastní blbost a ubohost. Stifler je pro mě jen jeden a to Steve. Body jen za baby, protože už ani ten soundtrack není to, co u Prciček býval. The End - 30 % ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Kozy, nudistický běh, soutěž v tvrdosti erekce, liliputi a kozy liliputek.. K leštění ebonitové tyče lépe poslouží pornostránky na netu a k zasmání tísícovky jiných filmů - jednoduše řečeno, zbytečné jak apendix. Tvůrci Nahé míle by si měli projít míli zelenou a s jen decentně navlhčenou houbičkou na hlavě udělat hačí do svítícího křesílka.. ()

StarsFan 

všechny recenze uživatele

Ještě pořád nemám teen komedie ráda, ano, bylo to sice zdlouhavý a nudný, na druhou stranu tam byly taky asi dva momenty, kdy jsem se zasmála (oba dva těsně po úvodních titulcích). Na film podobnýho stylu mnohem víc, než bych kdy čekala :-)) ()

Eliott odpad!

všechny recenze uživatele

Zaručenej postup. Když už to není vtipný, přimíchejte nahotu, aby se na to nadržený puberťáci koukali. Kozy dobrý, jinak je to nekoukatelný. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Ve své době jsem všechny Prcičky viděl hodněkrát, ale díly se Stiflerem-outsiderem mi vždycky přišly nejslabší. Alespoň se nebály nahoty a Christopher McDonald je prostě dokonalý ve všem, škoda, že je tu celkem málo...6/10 ()

Falko 

všechny recenze uživatele

Nemozem tuto piatu cast porovnat so stvrtou: (Na tabore), ktoru som nevidel, takze z mojho pohladu je tato piata cast samozrejme blbost v porovnani s prvymi troma castami Prciciek. Avsak bolo tu par scen, na ktorych som sa nasmial. Trebars navsteva v nemocnici a pomylenie si zraneneho Stifflera, ktoreho zbili trpazlici s inym pacientom alebo prichod na koni, ale strasne vela scen tu bolo nechutnych a trapnych. Preto iba 2 hviezdicky....... 25.03.2008 ()

Jezinka.Jezinka 

všechny recenze uživatele

Až po zadání názvu zjišťuji, že "Prciček" je vícero. Jako nebudeme si lhát do kapsy, je to hloupoučká pubertální komedie, ale ve finále láska a romantika vítězí a to potěší i takovou starou brusli, jako jsem já. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Kdysi populární a proklatě „inovační“ série Prciček se proměnila ve velice nehezký tvar, kterému tempo udávají páry umělých prsou. Zbytek je rána doslova morová, která nemá s příběhem pranic společného, což je minimálně škoda. Z tohohle tématu/žánru se dá totiž stále výživně těžit, ale tvůrci se rozhodli pro nesympatické hrdiny a spoustu ubohého humoru, který hodně cucá z prstu. Prcičky s pořadovým číslem 4 byly průšvih, šestka šla „kvalitativně“ kapánek nahoru, a pro pětku je to něco mezi tím.. ()

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Pubertálnej sérii "American Pie" som sa doteraz úspešne vyhýbal. Zhodou okolností som si však včera pozrel túto piatu časť s podtitulom "Nahá míľa". Je to snímok, ktorý vo mne vyvolal celý rad otázok. Predovšetkým som musel stále premýšľať nad tým, čo za človeka má na svedomí tak otrasne primitívny scenár. Napísal ho nejaký tridsať ročný, zakomplexovaný panic či voľajaký starý, slizký, úchylný zvrhlík alebo poplašený adolescent, ktorý myslí jedine penisom? Film je takmer úplne bez deja, plný úžastne idiotských dialógov, nadržaných mladíkov, odporných nahých trpaslíkov a rozjarených kozatých školáčok. To sa vážne najdú ľudia, ktorým sa to páči? Ja už to nikdy viac nechcem vidieť. Je to odpad! ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Jak dlouho nás budou ještě producenti zásobovat dalšími pokračováními této již dlouho nezajímavé série? Který další z rodiny Stiflerů bude příště hlavní hrdina? Že by dědeček? A kdy si Eugene Levy uvědomí, že ani už on není vtipný?....No prostě tenhle film je prostě příšerný a od odpadu ho zachraňuje pár hezkejch bab a občas docela vtipní liliputi. No prostě je to shit ()

Real Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Pred odpadom zachraňuje len fakt, že najhorší diel série má najlepšiu scénu z celej série a viac priestoru dostáva Eugene Levy vždy prepájajúci aktuálny dej príbehu s pôvodnou trilógiou. Sledovať Naked Mile nie je ani nikdy nebol pôžitok, len obligácia skalného fanúšika ságy American Pie, ktorý musí najskôr pretrpieť sračky, aby sa mohol následne odmeniť návratom do minulosti-budúcnosti v podobe American Reunion. A viac už, našťastie, nemám čo dodať... (x / x / x / x / x / x / x / x) (9.9.2017) (16.2.2021) (23.9.2021) (18.5.2022) ()

Reklama

Reklama