Reklama

Reklama

Prci, prci, prcičky: Nahá míle

  • USA American Pie Presents: The Naked Mile (více)
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Erik Stifler je možná jediným Stiflerem, který ukončí střední školu a bude stále panic. Sice má přes dva roky přítelkyni Tracy, ta se ale ještě na sex necítí připravená. Jednoho dne se Tracy rozhodne, že se s Erikem pomiluje, sejdou se v suterénu jejich domu, ale téměř v nejlepším je překvapí Tracyin otec. Eric zase o panictví nepřišel a Tracy se vrátí ke svému názoru o nepřipravenosti na sex. Eric usoudí, že už to takhle dál nejde, a proto se s kamarády Ryanem a Grahamen zúčastní nechvalně známého závodu Nahá míle, při kterém musí přeběhnout školní dvůr bez oblečení. Každý z kamarádů si najde přítelkyni a také Eric se začne bavit s půvabnou blondýnkou Brandy. Přesto ale stále myslí na Tracy, a dokonce jí zavolá. Ona mu však opakuje, že tenhle víkend si může dělat, co chce... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (301)

wipeout 

všechny recenze uživatele

Ako vôbec hodnotiť takéto niečo? Už len samotné číslo 5 napovie, že už ideme len ryžovať na značke "American Pie". Ale čuduj sa svete zaznamenal som posun či skôr návrat späť k starším dielom, lebo ten predchádzajúci bol naozaj hrozný. Nebudem tu opisovať chyby, pretože to vzhľadom na žánrové zaradenie do teenegerských komédii made by USA musí byť každému jasné. Tak prejdem k pozitívam hneď a tými sú očakávateľne sporo odeté ak ich tak možno vôbec nazvať "dámy" a ešte aj príjemné prekvapenie v podobe trpasličích mužíkov a ženičiek. Je mi ľúto toto sa proste ani žánrovo nedá hodnotiť, ale možno som naozaj zaujatý voči podobným sprostostiam, ale svedomie mi proste nedovolí ísť na viac ako 1,5*, keď si predstavím koľko super filmov u mňa podostávalo dve či tri hviezdy. ()

hansel97 odpad!

všechny recenze uživatele

Normálně bych tomu da aspoň jednu hvězdičku, ale s touhle sérií jsem opravdu už ztratil nervy. "Band Camp" se dal ještě přežít, ale vidět po páté skoro to samé? Ne, díky! Protože tohle je zápletka ze 4 s minimální změnou okolností. Nevkusná oplzlá komedie, která tenhle žánr kloubí s neuvěřitelnou plytkou romantikou teenagerů. Fuj! ()

Reklama

merigieren 

všechny recenze uživatele

Zase zoufalé pokusy hledání propojení se slavnou trojicí. Tentokrát se snažili ztrapňovat trpaslíky. Také zde platí heslo, čím více nahých holek, tím lepší film. Happy end na konci není špatný, hezká holka :-) tentokrát se na to už dalo i koukat, ale o vtipnosti se moc mluvit nedá. Alespoň to vypadá na začátek nové éry, možná příště budou 3*. ()

Autogram 

všechny recenze uživatele

Pri prcičkovskej sérii samozrejme netreba očakávať žiadnu hlbokú psychologickú sondu do mysle dospievajúcej americkej mládeže. Jednoducho ide o to, ako čo najskôr a najefektnejšie zasunúť, a s tým som si film pustil. Po prvotnom šoku ma prekvapil celkom normálny úvod s jednou serióznou erotickou scénou, ktorá ale nemohla byť zakončená inak ako šialene. Ďalšie dianie neprináša veľa zaujimavého, klasické klišé a vylomeniny. Celkovo tento diel neuráža fekálnym humorom ani prehnaným množstvom silikónu, a necenzurovaný beh nahých študentiek snáď málokoho urazí. –––– Pozerajte! Bože, to je kôz! Topím sa v mori prsnatiek a gule vláčim po chodníku. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

No a nejhorší díl je tady, tohle není nijak moc vtipné spíše jen nechutné, vulgární a prostě takové špatné, už od začátku mi bylo jasné kam se tenhle film povede a dopadlo to snad ještě hůř, hlavní "hrdina" je asi nejhorší z celé série, takovýhle nesympatický fracek je k uzoufaní(Stiflerovy ho musely adoptovat:-)). je neuvěřitelné kolik má tahle serie dílů, ale do toho 4 dílu se držela ted už ale jen padá. ()

Galerie (31)

Zajímavosti (6)

  • Natáčení probíhalo v kanadských městech Toronto a Hamilton. (Sufferer)
  • Když je Stifler (John White) v nemocnici a vypráví klukům o Nahé míli, tak drží v jednotlivých záběrech puding střídavě v levé a pravé ruce. (SONY_)
  • Michiganská univerzita každý rok pořádá akci „Naked Mile Run“, tedy „Běh Nahé Míle“. Obvykle se koná poslední den jarního semestru. 21. dubna roku 1998 na ní přišel rekordní počet lidí. Místní policie odhaduje počet účastníků na 1 500. (Wade)

Reklama

Reklama