Reklama

Reklama

Obsahy(1)

A jsme zpátky v novém pokračování úspěšného filmu "Medvědí bratři". Doprovázet Vás budou stří známí - losi Říja a Kukich, velký medvěd Kenai, jeho malý bráška Koda a holčička Nita. Nita poznala Velkého medvěda, když ještě nebyl zvířecím chlupáčem. To bylo v prvním dílu - vzpomínáte si? No, v každém případě si tenkrát mysleli, že zůstanou nejlepšími přáteli navěky, i když... jen tak mezi námi... spolu vycházeli jako dva tvrdohlaví bobři, kteří se chtějí zakousnout do stejné dřeviny. OK, nyní je Velký duch vyzval, aby se vydali na dobrodružnou cestu divokou přírodou a zrušili jeho kouzlo. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (36)

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Moc pěkně to navázalo na první díl. Příběh moc hezký, animace pořád stejně dobrá. Malinko to za 1kou skomírá, ale ne tolik, abych snížil více své hodnocení. Líbilo se mi to a dokonce i 2letá sestřička mlčky koukala až do konce. Spokojenost! Jen tomu už chyběla ta síla, která mě v prvním díle málem rozplakala :) ()

Koda 

všechny recenze uživatele

Medvědí bratři 2 už bohužel nemají takové to nostalgické kouzlo, jako u jedničky, které si zapečetil Phil Collins. Ta duchovní stránka vymizela, ale láska k medvědím bratrům zůstala i ve druhém díle. Koda se zdá být trochu ''mladší''? Spíše takový jiný než v jedničce. Kenai se spíše věnuje své dětské kamarádce a na Kodu totálně peče. Písničky jsou celkem fajn i chytlavé. ()

Reklama

jafuska 

všechny recenze uživatele

další pokračování této animované pohádky, tentokrát pojednávající o dívce, která vzpomíná na dětství, které ještě prožila s Kenai, než se stal medvědem, a její putování za ním aby společně zničily amulet, ktrý ji kdysi dal, i tento druhý díl se vyrovná prvnímu, tohle určitě není jen pro děti, ale s klidem se na to mohou podívat i dospělí, a určitě se jim to bude líbit, vřele doporučuji ()

Wyrdas 

všechny recenze uživatele

Oproti slabému příběhu z prvního dílu jsme se dočkali ještě slabšího pokračování. A zase ta typicky ořezaná animace, která se mě osobně moc nelíbí. Malé děti, které ohromí mluvící zvířátka to asi nadchne, ale moc bych na to nevsadil. Za mě animační propadák. V dnešním přesyceném trhu tohoto žánru to chce větší kalibr. ()

Khalia 

všechny recenze uživatele

Tu sílu a poselství jedničky zde jistě mnoho lidí postrádá, animace horší, hudba se snaží ve stopách Collinse (tomu se nevyrovnávají, ale přesto jsou ty písně skvělé), děj originální a kouzelný svým způsobem, pakliže to lehce oddělím od prvního dílu a pohlídnu na to jako na samostatný film, 4 hvězdy to má rozhodně zasloužené. Nadprůměrná podívaná to stále je, ale jedničce se nevyrovná :) ()

Galerie (25)

Zajímavosti (1)

  • V prvním traileru k filmu daboval Kenaie Jason Marsden. Nakonec však postavu namluvil Patrick Demplesy. (Terva)

Reklama

Reklama