Reklama

Reklama

Rinda Rinda Rinda!

  • Japonsko リンダ リンダ リンダ (více)
Trailer

Obsahy(1)

Prostředí japonské střední školy. Dívčí kapela ztratí zpěvačku a kytaristku, ale přesto se zbylé tři dívky rozhodnou, vystoupit na blížícím se školním festivalu. Jako zpěvačku přiberou jihokorejskou studentku a rozhodnou se zahrát písně, legendární japonské pankrockové skupiny The Blue Hearts. Do festivalu zbývá týden... (5150)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (35)

Martinibaby 

všechny recenze uživatele

Rinda Rinda Rinda! Nečekejte ovšem žádné závratné tempo ani strhující příběh nebo zápletku, Linda je totiž tak trochu o něčem jiném, nicméně nepostrádá jakýsi odkaz a to se mi na "Lindě" moc líbilo. Je plná kouzelně hořkosladkých momentů, které vám dokážou nenásilně vehnat slzu do oka nebo vás srazit ze židle. Je opravdová. ()

Rudovous 

všechny recenze uživatele

Tak tenhle film je cista radost. Je to o teenagerkach, ale nejen pro ne. Jeste ted se mi rozbusi srdce kdyz si na to vzpomenu. Na Febiu sel tenhle film rano v junior sekci pro skoly a to byl taky celkem zazitek. Publikum ve veku konce zakladky, zacatku stredni, jen sem tam nejakej filmofil. A bylo to znat.To vite, ze vetsina deti behem filmu hlucela, blbla a urcite jim ty ctyri asiatky prisli docela divny. Presto kdyz jsem odchazel tak jsem si nemohl nevsimnout zvlastniho pohledu dobre ctvrtiny z nich. Film se jich dotkl. Me se moc libila kamera a hudba(James Iha-kytarista the smashing pumkins). Ale nad obojim cni energie samotneho filmu, jeho humor i romantika.Du-na Bae znama take ze Sympathy for Mr. Vengeance hraje pokornou korejskou studentku, na vymennem pobyte,primo uzasne a i kdyz na zacatku jeji postave zpev nejde a rychle nacvicuje v karoake na konci ji to zpiva fakt dobre, skoro jak Nene Hagen. Super film! Rinda Rinda Rinda! ()

Reklama

Sysel_CZ 

všechny recenze uživatele

Určitě to není "špatný film", ale k vyloženě "dobrému" to má u mě poměrně daleko. Co se musí uznat, je, že i když Linda skoro totálně postrádá děj, tak jsem u ní vydržel od začátku do konce bez toho, abych koukal po hodinách. To je koneckonců jeden z hlavních kladů filmu, i když zpracovává velké nic, nějak dokáže nenudit. Velké čekání na něco nás ke konci odmění velkým finále, které mě opravdu rozehřálo, ale přecijen, 2 hodiny čekání na velký závěr si nezaslouží knedlíků pět. Čtyři budou stačit. ()

Dragoni 

všechny recenze uživatele

Linda Linda Linda (リンダ リンダ リンダ) je filmem, který napsal i natočil pan Nobuhiro Yamashita a je pojmenován po songu "Linda Linda " od Japonské Punckové bandy z 90.let "The Blue Hearts". Samotný film je celkem zdlouhavý a více méně postavený pouze na jedné již zmiňované písničce, která film díky horším hereckým výkonům a hluchým místům ve filmu nezachrání, na druhou stranu mě některé scény pořádně rozesmály a zvučný soundtrack se k filmu hodil. O trošku slabší než Swing girls. Malé zklamání. 65 % ()

Nathalie 

všechny recenze uživatele

I asijská srdce bijí v rockovém rytmu. Co slečny středoškolačky postrádají v hlasovém rejstříku a čistotě tónů, hravě dožene přirozená rozvernost a energie, která v osvěžujících gejzírech prýští na diváka ze všech stran. V hudebním snímku o slastech a strastech dospívání září podivně introvertní Korejka Bae Du-Na. To jméno si musím zapamatovat. A doufám, že ji uvidím ve filmu Woodyho Allena, Akiho Kaurismakiho nebo Jima Jarmusche. ()

Galerie (39)

Zajímavosti (2)

  • Po uvedení filmu vydala dívčí skupina Paran Maum v Koreji a Japonsku CD pojmenované "We Are Paran Maum". (Raztubyl)

Reklama

Reklama