Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Humorná sonda do manželského života, která s nadsázkou popisuje obraz „unaveného“ sexuálního života dvojice ve středním věku. Hledání příčin nezájmu pracovně vytížené partnerky o manželský sex vyústí v přesvědčení partnera, že ji sex s ním neuspokojuje, a to z jednoho jediného důvodu: údajně má malý penis. (Letní filmová škola)

Recenze (40)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Jéééé koukám, že je tady zase dostaveníčko filmovejch českobijců. Jasně, chápu, že téma malejch penisů je pro některý zdejší filmový veleznalce velmi citlivý, protože ne každej má mezi nohama balistickou raketu jako já, ale to je vedlejší. Podstatný je, že jsem bavil, jak divoká svině, co spatří bahno. Třeba dějová linka z prorokem je celá výborná, zejména ta část, kdy se Jarda Dulava snaží po telefonu přesvědčit Vlada Štancela aby vstoupil k prorokovi. Netvrdím, že se jedná o scénaristický úchvatno, ale zábavných momentů je ve filmu víc než autobusů na Florenci a to se počítá. ()

dwi odpad!

všechny recenze uživatele

Vlado Štancel po x letech zjistil, že ho má malého a hned je z toho celovečerák. Až se panu režisérovi nepostaví, můžeme se těšit na pokračování. Upřímně, horší český film jsem (zatím) neviděl. ()

Smok 

všechny recenze uživatele

Neni toto trochu "mimo mísu"? Postaviť dej filmu na tom, že má hlavný hrdina malý penis? WTF? Ale predsa len 1* musím dať za Evžena, svedka Prorokovho. ()

Fingon 

všechny recenze uživatele

Půvabná a dokonce i vtipná komedie, pro jejíž ocenění je asi nutné mít "koule" a být ochotný smát se sobě samému (jo, ta velikost... taky jsem se bál, ale nakonec mi ani sexuolog pomáhat nemusel;-). Dulavův sektář je zahraný tak úžasně, že bych ho nejraději zkopal jen pro ten pocit, Gondíkův režisér je taky persóna a Štancl je ve svém projevu taky velmi sympatický. Nejlepší česká komedie roku 2006. Jo a ty sektáře bych hnal z bytu všechny:) ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Docela dost špatná komedie s hodně trapným Štancelem, on jako hlavní role neutáhne celovečerní film, ten jeho trapnej humor a kecy. Bože! Už jenom hlášky typu "Ty si myslíš že mám malý......Penis" Mě dost nutily jít po ovladači a film vypnout. on ale nebyl jedinou nevýhodou další jsou další herci, ale Godník je aspon sympaťák,. Moment.... Ona to byla komedie?? Sakra kde byl humor? Jo vlastně pan Štancel sázel na to že je vtipnej když mluví o penisu. Slabota. ()

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Přátelství je těžká věc. Každý účastník to ví. A tak za pokus ukázat divákovi přátelství si hvězdičku určitě zaslouží. (26.2.2011) ()

Wewik 

všechny recenze uživatele

Koukám, že hodně hodnotících očekává od Českého nezávislého filmu hned kasovní trhák! Dobrá ukázka toho, co se stane, když si někdo špatně udělá špatný úsudek z toho, co vidí. ()

Mulosz 

všechny recenze uživatele

Tento film je neuveritelnym zjevenim. Neco tak tupeho uz jsem dlouho nevidel. Jenze ono je to tak tupe, ze je to vlastne dobre. Strasny narez a hardcore. Vhodny kandidat na pulnocni projekce, Festival otrleho divaka a podobne akce:-) ()

dyfur odpad!

všechny recenze uživatele

Film o tom ako škaredý,nezamestnaný, bezperspektívny chlap s otravnými rečami si myslí,že nie tieto vlastnosti,ale jeho malý pohlavný úd môže zato,že ho manželka nechce.(To že ho má malého zistí po piatich rokoch manželstva) Scenár slabý,herecké vykony amaterske-no slovenský režisér Vlado Štancel asi veľa vody nenamúti a to nielen v Čechách. Odpad-menej sa nedá. i ()

maverick10 odpad!

všechny recenze uživatele

To je snad filipika ceskeho fimu jak se patri. Vlado Štancel jednoho dne čirou náhodou a soustavou několika zrcatek, zjistil, že pod jeho pupíkem mu trčí cosi co připomíná klitoris. Inu začal chvíli yahooovat a zjitil, že titulem penis honosi se ona vec. Byl z toho natolik nadsen, kdyz zjistil ucel a funkcionality této drobnosti, ze vzal do ruky ruční kameru, kterou si vzal loni na dovolenou do Bulharska a natocil tento .... tezko hledat slova co to je. Dokazal tak na stejnou rovinu postavit prirovnani - film o hovnu = film o penisu. Jediný klad filmu, bylo obsazení Jardy Dulavy, jedineho opravdoveho herce v teto nahrávce. Bohuzel ani postava Dulavy nestaci na zarazeni jedne hvezdicky na mou vysledkovou listinu. ()

boblig 

všechny recenze uživatele

Ten film je prostě taková "člověčinka" a Vlado Štancel je srdcař českého filmu! :-) Doufám, že tenhle nezmar natočí v budoucnu ještě několik podobně úchylných komedií! ()

agathon odpad!

všechny recenze uživatele

"Je to jasné, mám ho malého....!" "No, jen se přiznej, že Tě moje velikost neuspokojuje!" Brrr... ani vlastně nevím, co to mělo celé znamenat. Sledování Štancelových "Testovin" v Černých ovcích na ČT se však pro mě po shlédnutí tohohle opusu stalo zcela neuvěřitelnou záležitostí. Takže to možná i má nějaký efekt... ()

zette 

všechny recenze uživatele

Mozna jsem dnes v dobrem rozpolozeni, me ale tato kravina bavila od zacatku do konce. Vlado Stancel vypada, ze je sympaticky clovek, jako herec je katastrofalni a hodi se jen do podobnych filmu. V "normalnich" filmech vlastne ani nehraje... Bavil me Dulava a jeho sekta, stejna tak Preucil v roli sexuologa. Doslova lidovy film:-)! ()

tomtomtoma odpad!

všechny recenze uživatele

Pokud má mít český nezávislý film podobu Štancelova snímku Mezi námi přáteli, obejdeme se bez něj! Vlado Štancel byl zajisté ctižádostivou figurkou, ale kde není talent a schopnosti, tam se tráva nezazelená. Do hlavy se mu dostal vlastní penis a choulostivé pochybnosti o mužnosti. A z mozku stal se guláš bez chuti i bez nápadu. Věřím, že jediný, kdo se s potěšením zhostil své role, byl Dulava. Nelze to nazvat komedií, ani satirou, ale ani dramatem. Penis vládne a straší. Hlavní postavou přežívání je Leon Keiman (otravný režisér Vlado Štancel), líný pecivál. Když se někdo do práce nehrne a začne se u něj prohlubovat mentální demence, může být rád za setrvání ve hře. Nevíra ve schopnosti vlastního pyje lze řešit konstruktivněji a bezbolestně. Hlavní ženskou postavou je Vlaďka Keimanová (Ivana Buková), Leonova pracující manželka a nevyrovnaná osůbka s velkou partnerskou trpělivostí. Nudnou postavou je Boris (špatný Richard Medek), Leonův nejlepší kamarád a úspěšný podnikatel. Příliš nepotěší ani Tomáš (prcek s velkým pérem Dalibor Gondík), prospěchářský a sebestředný režisér televizního publicistického pořadu. Jedinou potěchou je Leonův švagr Evžen (jednooký král mezi slepými Jaromír Dulava), bytostně oddaný jedinému možnému způsobu spasení. Nezklame ani jízlivý sexuolog (Jan Přeučil). Z dalších rolí: Tomášova povrchní manželka Betty (Lucie Kožinová), Evženova unavená a oddaná manželka Irena (Kateřina Tschornová), soudce se škraloupem (Jan Kuželka), či anticharismatický Prorok (Vítězslav Fejlek). Rádoby humorný nadhled nemůže nikoho oslovit. Téma je nicotné, provedení mizerné a působnost znechucuje. Vlado Štancel je hrobníkem českého nezávislého filmu. Jediné uznání si zaslouží za sehnání finančních prostředků na výrobu něčeho, co se zdá být filmem, přitom se skládá pouze z poletujících a nicneříkajících kokotů všude, kam se podíváš. Štancel již nikdy více! ()

pytlik... 

všechny recenze uživatele

Hned v začátku filmu u mě proběhla dokonalá transsubstanciace - z obyčejného pytlíka se stal ten chechtací. Vlado je prostě úžasný, toho nemůže člověk nemilovat. Se divím jeho manželce, že jí vůbec přišlo na mysl, že by mohla dát přednost slizkému Gondíkovi před tímto ztělesněním ideálem muže. Celý film byl prošpikován hláškami, které jsem bohužel okamžitě zapomněl (jen tak mlhavě alespoň jedna v tom smyslu, že ke spokojené rodině patří velký pták). Ta scéna s večeří u švagrové neměla chybu (míč, klobása, citování veršů, angličtina). Fakt nechápu zdejší nízké hodnocení, copak to šlo natočit geniálněji? A co se týče Gondíka, celkem překvapil. Né že by se z něho stal přímo sympaťák, ale dokázal, že ten neustálý rádobyslaďoučký novácký úsměv nemá implantovaný nastálo, ale že se dokážě zatvářit i vážně. No vida, a to jsem chtěl dát odpad, jen co jsem jeho jméno uviděl v titulcích, neb jsem nepředpojatý a zásadně hodnotím jen pouze podle obsahu! Zajímavost: Právě výše zmíněný Gondík dlouho odmítal ve filmu hrát. Bránil se všem úplatkům od režiséra, ať již v podobě zvýšení gáže, nebo že mu dostaví barák, nebo že dostane sadu nádherných paruk. Nakonec ale přece jen neodolal nabídce nejskvělejší - tomu velkému péru. ()

Reklama

Reklama