Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Humorná sonda do manželského života, která s nadsázkou popisuje obraz „unaveného“ sexuálního života dvojice ve středním věku. Hledání příčin nezájmu pracovně vytížené partnerky o manželský sex vyústí v přesvědčení partnera, že ji sex s ním neuspokojuje, a to z jednoho jediného důvodu: údajně má malý penis. (Letní filmová škola)

Recenze (40)

brooklyn73 

všechny recenze uživatele

Velice netradicne,rekl bych az ortodoxne natoceno. Vlado Stancel natocil film,ktery muze hodne hnout zluci vetsine lidem v nasi spolectnosti prave tim,ze ukazuje nas s nasimi nejzakladnejsimi problemy. V tomto pripade se jednalo o problemy sexualniho a karieristickeho razu. Celkovy dojem ze snimku ziskava daleko vetsi silu a pusobivost , tim ze hlavnich roli se "bez urazky" ujmuli talentem neobdareni protagoniste. Tomuto koncertu nehereckych vykonu bezkonkurencne kraluje svym opravdovym herectvim Jaromír Dulava. " Prosim te o zadnym revansovani nemuze byt rec! Mas hrozne pekny kozicky..." ()

patrikus 

všechny recenze uživatele

Znám publikum, které tento film ocenilo a smálo se :-) není to film do kin, není to film do televize... je to prostě film jen tak "mezi námi přáteli"... V naší zemi žijí i tací, kteří se rádi podívají na takovýto film... odpad to však podle mého rozhodně není... ()

Teabag odpad!

všechny recenze uživatele

S tímhle jsem měl "tu čest" před lety na LFŠ, ale nepodařilo se mi to dokoukat. Tak toporné dialogy a nekonečně hloupé hraní... Bylo mi autora vcelku líto, ale ještě víc mi bylo líto času, který jsem u toho strávil. ()

Tochal odpad!

všechny recenze uživatele

Fantastická, bezchybná a k smrti zábavná prvotina zrzavého génia, vousatého čechoslováka, českého Eda Wooda. České herecké nebe v čele s výborným Daliborem Gondíkem pod precizním režijním vedením pana Štancela září, dokonale sedící mozaika vět, scén a vtipů svědčí o velkém scénáristickém umu, nezapomenutelně a pod kůži se zarývajícně působí hudební složka bezpochyby nejlepšího filmu roku 2006. Škoda, že zabedněnost samozvanců z české filmové akademie pohřbívá takto povedené snímky! Ložených pět hvězd pro postmodernistickou smršť. ()

zapalik 

všechny recenze uživatele

Souhlas s Enšpíglem, pseudointelektuální zoufalí uživatelé ČSFD jsou často hluboce trapní. Není to nejlepší komedie ve vesmíru, scénáristicky to často pokulhává, není to dohrané, domyšlené, ale docela jsem se bavil. Bez Štancla by to nemělo smysl, měl velmi zvláštní smysl pro humor, který byl někdy vtipný i svou naivitou. Kdejaká kravina tu dostává přes osmdesát procent, tohle si podle mě fakt jen 29 procent nezaslouží ani náhodou, ()

Alden_Larson odpad!

všechny recenze uživatele

Nevím, jak tuto recenzi začít, takže to prostě řeknu narovinu, tohle je nejhorší film, který jsem kdy viděl. Každý aspekt tohoto filmu je úplně převrácený naruby. Děj není zajímavý, není dobře napsaný, není vtipný a dokonce bych řekl, že ani nemá pořádné rozuzlení. Vedlejší děje nejsou zajímavé a s hlavním dějem nijak nesouvisí. Postavy nebyly zajímavé a jejich konflikty byly založené na úplných pitomostech. Dialogy byly nejhorší, jaké jsem kdy slyšel, ani jeden pokus o vtip mi nepřišel vtipný. Herecké výkony byly slabé a v některých případech vyloženě otřesné. Prezentace byla ošklivá a hudba se vůbec nehodila. Tento film je úplné selhání, dal by se použít leda při mučení. 0/10 ()

joxerveliky 

všechny recenze uživatele

Točeno úchylákama pro úchyláky... Nicméně jsem se kolikrát i docala dobře zasmál. Ať už si to muži přiznáme nebo ne, tak některé myšlenky hlavního představitele se nám kolikrát proženou hlavou taky :-). Jinak mě film nikterak nezasáhl, hlavně ty umělé dialogy a nepřesvědčivé herecké výkony. ()

allegria 

všechny recenze uživatele

Neodradí mě ani tolik vyhození do odpadu, co tu mnozí předvádějí, ani kritika. Mám dojem, že tahle komedie je trochu nadsázka a jako takovou je třeba ji brát. Vlado Štancel (dej mu pánbůh nebe) je náhodou originální ve svém hereckém projevu a film měl navíc i myšlenku, která rozhodně převyšovala významem zdánlivě "hlavní" problém s malým penisem. Film jsem viděla po letech podruhé a líbil se mi víc než napoprvé. ()

Šumař odpad!

všechny recenze uživatele

Měl jsem to "štěstí" a film viděl na předpremiéře na LFS (vážně by mě zajímalo, zda toto svěží dilko skutečně prošlo promítačkami českých kin). Autor byl přítomen, ale zastavil se pouze před projekcí a věděl proč. Peklo na zemi a na plátně. Větší trapnost jsem nikdy neviděl a doufám, že to tak zůstane. Zdá se, že Vojtěch Trapl si našel důstojného nástupce (Vlado totiž chystá další kousek. Předpremiéru bych viděl tak na Stupenské pivní slavnosti, přesto ale doporučuju až v neděli). ()

SoHai 

všechny recenze uživatele

Film, který i přes nízký rozpočet předčí mnohé americké komedie jako například Absurdistán, Scarry Movie ad. Mimochodem, když tu ti "kritici" píšou, že litují času, který nad tím strávili, rád bych se jich zeptal, proč to nevypli a nešli dělat něco užitečnějšího, když je film tak nudil? Já to například podobně dělám. ()

nihiliste 

všechny recenze uživatele

Perfektní post-moderní komedie se značnou dávkou přiblblého, ale právě tímto způsobem brutálního humoru. Ivanu Bukovou jako sexy kariéristku skvěle doplňuje úchylně intelektuální nemakačenko Štancel, který jako režisér vybral skvělou ústřední dvojici. K tomu vyčůranej Gondík, vypatlanej Dulava a excelentní sexuolog Přeučil - úžasná podívaná. ()

mfanta odpad!

všechny recenze uživatele

10% - Tak tohle byla tak nehorazna blbost, ze jsem na to fascinovane vydrzel koukat az do konce. Mysleli to autori vazne nebo si byli vedomi, jak trapny cely film je? ()

andy60 

všechny recenze uživatele

Nejvíc oceňuji odvahu, že do toho vůbec Vlado Štancl šel. Nekonečné omýlání průpovídek o malém penisu začalo být po deseti minutách otravné, po hodině k nevydržení. Sem tam probleskla i nějaká humorná scéna, ale jako celek bída. ()

Reklama

Reklama