Reklama

Reklama

Wrestlingový šampión John Cena se představuje v hlavní roli mariňáka Johna Tritona. Tritona naleznete vždycky tam, kde hrozí nebezpečí a věřte, že rozhodně nebude hrát podle pravidel! Teď byl ale proti své vůli odeslán pryč z irácké mise a jeho překrásná manželka Kate (Kelly CarlsonPlastická chirurgie s.r.o.) byla navíc unesena nemilosrdnými zloději šperků, v jejichž čele stojí zvrácený zabiják (Robert Patrick)! A tak Tritonovi nezbývá než se vrhnout znovu do boje. Aby se mu podařilo jeho ženu zachránit, musí použít svou nejnebezpečnější zbraň – totiž sebe samotného! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (295)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Celkem zábavné ultrabéčko plné bouchání, střílení a nejsem si tak úplně jistý, jestli chtěných komediálních vložek. Ale třeba hláška s Terminátorem mě docela uzemnila a ta určitě chtěná byla. Postava k pláči či k zasmání je ukecaný černoch, který místy působí tak trapně, až je vtipný. Pobaví i hlavní hrdina, nejspíš příbuzný Chaninga Tatuma, který naprosto a zcela postrádá mimiku a ze všech těch wrestlerů učinkujících ve filmech je jednoznačně nejlegračnější. Typický film na vypnutí mozku, ale cením si toho, že jsem i přes silnou ospalost (nezpůsobil jí film) vydržel až do konce. 50% ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Trošku jsem byl navnazen tím, že se vlastně jedná o jakési Komando 21. století. Můj dojem je že tomu tak není ani náhodou. Podobnost Johna Ceny s božským Arniem jsem po po určitě době začal v obličeji trošku pozorovat. Hlášky v jeho podání jsem ovšem nenašel. Za zmínku stojí geniální záporák Robert Patrick. PS: Než Komando mi film spíše připoměl Kurýra. A kdyby ještě jednou John Cena vyskočil z vybuchující budovy asi bych si raději vydloubnul oči. 35% ()

Reklama

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Tak já nevím, byl to pokus o komedii a nebo o akční film. To nebylo "béčko", ale "ÉČKO". Hrozný scénář, děsný výběr herců.... jednu hvězdičku dávám za speciální efekty - výbuchy. Jeden výbuch, druhý výbuch, třetí výbuch.... Jako odpad ovšem označuji to DEJAVU, 1) vybuchující benzínka, oheň a pohled plakající ženy, zda to voják přežil. 2) vybuchující chajda, oheň a pohled plakající ženy, zda to voják přežil. No prostě KOMEDIE! ()

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

V nepřímém, uměle vytvořeném souboji Voják vs. Komando u mě na celé čáře vítězí právě tento novější film. John Cena sice nemá takové charisma jako guvernátor Arnie, avšak v celkovém dojmu za ním nezaostává. Já nikdy nebyl velkým fanouškem Komanda, a rozhodně pro mě není kultem. Voják je i bez Arnieho hlášek a rychlodabingu perfektní zábava. Ano, sice zde šíleně explodují i jen dešťové kapky, dopadající na rozpálený asfalt, ale Cena to svými akčními scénami bohatě vynahrazuje. Duši wrestlera nezapře a jeho fatality jsou výbornou podívanou. Kdyby tam byly jen ony (a Robert Patrick), tak by se na hodnocení nic nezměnilo. Byl jsem naprosto spokojen. ()

Lateef 

všechny recenze uživatele

Žeru všechny akce, pod kterými je podepsán Vince McMahon jako producent. Borec, jenž ovládá celé wrestlingové impérium, jednou večer popíjel s Johnem Bonitem, z hecu před něj narovnal pár balíčku stodolarovek a půjčil mu rabiáta s bicepsem velikosti zralého grapefruitu - Johna Cenu. V produkci WWE tedy vzniknul tento film, který měl být poctou akčňákům 80. a 90. let. Upozornění: Před stisknutím tlačítka Play si vyndejte mozek a hoďte ho do horní palice mrazáku. Jednoduchý až primitivní scénář má dost děr na to, aby jím prolezl i takový medvěd, jako showman Cena. Já vím, že se říká, že v jednoduchosti je krása, ale tady to platí pouze v případech, kdy je na scéně dvoumetrový hromotluk a vytahuje ze svého zásobníku wrestlingové chvaty s puncem brutální kvality. Když neúřaduje Cena, nechává režisér všechno, co je na place, sice efektně, ale mnohdy zbytečně explodovat. Sem tam padne dobrá hláška, Robert Patrick hraje slušně, ale celé to působí více než odkazově a stylově spíše úsměvně. Ale John Cena se uvedl parádně a ačkoliv jeho role silně zaváněla typickým wrestlerským herectvím, s čistou hlavou říkám, že bych si ho dovedl představit jako nového Terminátora. Ostatně - "He is like a...Terminator!" 20 miliónů dolarů(výdělek celosvětově) ()

Galerie (12)

Zajímavosti (15)

  • John Cena, zápasník WWF, se na svou první roli připravoval důsledně. Absolvoval i trénink se zvláštními jednotkami U.S. Marine. (ČSFD)
  • Natáčení probíhalo v Austrálii. (ČSFD)

Reklama

Reklama