Reklama

Reklama

Wrestlingový šampión John Cena se představuje v hlavní roli mariňáka Johna Tritona. Tritona naleznete vždycky tam, kde hrozí nebezpečí a věřte, že rozhodně nebude hrát podle pravidel! Teď byl ale proti své vůli odeslán pryč z irácké mise a jeho překrásná manželka Kate (Kelly CarlsonPlastická chirurgie s.r.o.) byla navíc unesena nemilosrdnými zloději šperků, v jejichž čele stojí zvrácený zabiják (Robert Patrick)! A tak Tritonovi nezbývá než se vrhnout znovu do boje. Aby se mu podařilo jeho ženu zachránit, musí použít svou nejnebezpečnější zbraň – totiž sebe samotného! (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

Rychleji

Rychleji (hodnocení, recenze)

spiderakhero

Dá se předpokládat, že je tento film z produkce WWE. Tzn. reklama na wrestlery a WWE samotné. John Cena to má asi ve smlouvě a jakožto tehdejší face WWE to měl jako povinnost k "firmě".

Pokud do toho zahrneme fakt, že celý wrestling je defakto béčkové divadlo, tak zase až tak moc obor při natáčení béčkového filmu nezměnil.

Rychleji

Rychleji (hodnocení, recenze)

Komentáře, třetí shora

djkoma:
"...v které se Simír a Gerchán spojili do jedné osoby..."

Mindblow :D. Kdo ještě se umí takhle spojit? Tom a Cruise?

Patrick_VI.

Patrick_VI. (hodnocení, recenze)

No jo, klasická variace na nesmrtelné U.S. mariňáky, co přežijí vše od prdy železnou tyčí přes srážku s barákem po explozi benzinky a reklama na neprůstřelná a nerozbitná emerická auta, to celé s fakt extrémní spotřebou benzinu na efekty (:-))). Pro mne vyzněla kromě nudného prostředku v močálu vcelku zábavně. Ne, že bych se bavil tím, jak je to suprový film, ale spíš tím, jak sandovně někdy ty efekty vyzněly. Včetně některých asi chtěných parodujících momentek a hystericky nervních padouchů, ještě horších, než major Maixner. Chvilku mi můj mozek s mizerným vyhledávacím SW integroval, kam zařadit hlavního super lumpa, ale po té nápovědě "Ten chlap je jak Terminátor" se okamžitě rozsvítilo - vždyť je to T-1000 po 15 letech ... (:-))

Pokud dávám třeba Skále jednu *, tak tady těžko mohu upustit dvě.

skipercak

skipercak (hodnocení, recenze)

Snaha o vytvorenie noveho nastupcu Arnolda Schwarzeneggera opät nevyšla. To že je tam Robert Patrick je aj dobre ale aj zle. Vykon podava vyborny no jeho samotna pritomnost z filmu robi skor parodiu ako vazny film. Ustavicne Cenove skoky pre exploziami su po case  az otravne.

The Viper

The Viper (hodnocení, recenze)

Robert Patrik jednoznačně hvězda filmu....Johna Cenu hold musí WWE srát do každýho filmu...blé...to jak vybouchla třeba benzínka :D on to přežil bez ujmy na zdravý.... :D :D můžu se jen smááát.....

krumpy

krumpy (hodnocení, recenze)

Velice sem se na tento film těšil, a proto mě mrzí jak ten film dopad. Špatný příběh ve kterém se nedělo skoro nic zajímavého, špatní záporáci a špatné efekty. Třeba ty prostřelený pneu u pumpy...prostřelený pneumatiky skrz na skrz a Cena s tim autem v pohodě odjel...a ty idioti na to ještě braly kamerama, fakt nechápu. Proto doufám, že Cena natočí nějakej lepší film než byl toto. Jenom z úcty k Johnovi dávám ***

ELDI@BLO

ELDI@BLO (hodnocení, recenze)

no haluz pozeram to len par minut a zda sa ze polisom davaju v USA nepriestrelne sportaky ...WOW

SK_sprco

SK_sprco (hodnocení, recenze)

Co to co to, naozaj sa na to dalo divat a tie tony klisheeee mi vobec nevadilo!

Graviťák

Graviťák (hodnocení, recenze)

Kam se vytratili kvalitní akční filmy? Rok 2006 jich očividně příliš nepřinesl. Část mezi trapným začátkem a stejně trapným koncem tohoto snímku vyplnili směsicí ubohého humoru, nepochopitelných explozí a předvídatelným dějem, který se neliší od jiných akčních filmů. Hlavní hrdina by se měl naučit dávat první pomoc, protože škubáním hlavy a foukáním do pusy se toho moc vyřešit nedá. Zápornáci zase ukázali neschopnost se pořádně trefit s arzenálem automatických zbraní. Opět se ukázalo, že se dá z obyčejné pistole vystřelit i 50 nábojů bez dobití, když je to třeba. A 10ti metrovej skok do vody už ani není třeba komentovat. Aspon se pěkně dívá na holky, které snad pobrali z playboye. Před 20ti lety by to bylo asi lepší. Prostě rejža trošku zaspal dobu

Triple H

Triple H (hodnocení, recenze)

Hahá!!! Tak toto bude super! Škoda, že to k nám nepôjde do kín. :-( Uvidíme či bude Cena lepší pred kamerou ako v ringu...

petero

petero (hodnocení, recenze)

Tak tomu hovorím béčko ako lusk. Určite si to nenechám újsť.

choze

choze (hodnocení, recenze)

Trajler je opravdu explozívní, myslím že se můžem těšit na pořádnou porci eighties akce (viděli jste ten rambo nůž co drží v jednom záběru hlavní hrdina?). John Cena sice vypadá extrémně tupě, nicméně lidi mlátí velmi sympaticky :) Doufám, že nás WWE zahrne hromadou podobných akčních béček s wrestlery v hlavních rolích.

Reklama

Reklama