Reklama

Reklama

Wrestlingový šampión John Cena se představuje v hlavní roli mariňáka Johna Tritona. Tritona naleznete vždycky tam, kde hrozí nebezpečí a věřte, že rozhodně nebude hrát podle pravidel! Teď byl ale proti své vůli odeslán pryč z irácké mise a jeho překrásná manželka Kate (Kelly CarlsonPlastická chirurgie s.r.o.) byla navíc unesena nemilosrdnými zloději šperků, v jejichž čele stojí zvrácený zabiják (Robert Patrick)! A tak Tritonovi nezbývá než se vrhnout znovu do boje. Aby se mu podařilo jeho ženu zachránit, musí použít svou nejnebezpečnější zbraň – totiž sebe samotného! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (295)

Genero 

všechny recenze uživatele

Jedna pumpa v americkém zapadákově, odkud už koleje dál nevedou, pětice hašteřivých lupičů, vysloužilý kádr od mariny s postavou zhruba středně velkého sešláplého rýče a rukama jako palcáty a dvojka mladých, podezřívavých a ambiciózních policajtů. To je situace úplně na hovno a hádejte, jak to musí dopadnout. Půvabně zábavným, zběsilým a především tupým akčním béčkem, kde kulky sviští, natural 95 hoří, káry rozstřílené na atomy frčí lépe než fungl nový Fiat Panda a obludně vymakané předloktí poslouží jako spolehlivá clona i proti plamenometu. Na sobotní večer úplná pohoda. Podle mě ani ten drsný Honzík není tak zoufalý neherec, jak jsem se tady dozvěděl, a i když ho Zlatý Glóbus protentokrát o chlup minul, až se konečně prowrestuje až do penze, může si v Ordinaci klidně střihnout nějakého toho komatického domovníka s novotvarem na žaludu, nebo tak něco ... ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

"This guy is like the Terminator." Novodobé Komando? Ale kdeže, na to Mariňák postrádá málo nadhledu. Solidní béčko? Také ne. Solidní možná, ale spíše než-li béčko, tak některé z písmen mnohem dále v abecedě. Charismatický John Cena? Pokud je definicí charismatu šedivost, nudnost a nezajímavost, tak poté určitě. Jeho nejherečtější moment je, že v jedné tmavé scéně siluetou vzdáleně připomíná Matta Damona. V těch ostatních prostě svou přítomností jen irituje. Má to vůbec nějaký světlý moment? Ano, Roberta Patricka, který si asi jediný uvědomuje v čem hraje a své přehrávání tomu přizpůsobil. A krom toho je tu ještě jeden klad. Je to totiž od scény na benzínce místy docela i zábava. Mariňák je zajímavá zkušenost, kterou bych však s kvalitním zážitkem nespojoval ani náhodou. ()

Reklama

ladko 

všechny recenze uživatele

Akčné béčko od začiatku do konca. Je to veľká jazda z nezničiteľným Johnom Tritonom(narážka na Terminátora a pohľad Roberta Patricka ROCKS!!!). Jasné, 5 hviezd je prehnaných, ale je to guilty pleasure(aspoň moje) ako má byť, tak prečo filmu trošku neprilepšiť... ()

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Commando: Ressurection se nekoná ani omylem! Tři velké exploze spolkly většinu rozpočtu, takže zbytek stopáže je okatě samoúčelnou improvizací (nějaké ty kamerové oblety a podobné tajtrlíkování), kterou z bahna absolutního zatracení táhnou slušné odkazy (Terminátor II, Vysvobození, Pátek 13.) a geniální partička záporáků v čele s famózním (!) Robertem Patrickem, který si roli užívá jako nikdy. Nevím, koho napadlo poslat Johna Cenu z wrestlingového ringu na plátno, ale tahle hora svalů nesahá takovému Rockovi ani po kotníky a když máte problém s tím, aby jste mu fandili, protože jeho protivníci jsou prostě víc cool, je jasné, že někde to drhne. A ten rating PG-13 s absencí krve… zlatá 80. ()

jojinecko 

všechny recenze uživatele

Srdce fanúšikov akčných "béčok" z 80 rokov musí zaplesať!!! Konečne sa podarilo natočiť ""kvalitné"" béčko podľa starých dobrých šablón..John Cena sa kľudne môže stať ďalším Arniem alebo Slyom, má na to všetky predpoklady (svaly jak sviňa, tupý výraz v tvári a jeho herectvo je parádne ťažkopádne:))). ()

Galerie (12)

Zajímavosti (15)

  • Postavu "Bennet" v skutočnosti hral herec s priezviskom tiež Bennet. (Zeker)
  • Píseň "If It All Ended Tomorrow", která hraje v závěrečných titulcíh, nazpíval sám John Cena. (Chris Masters)

Reklama

Reklama