Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Snímek Hollywoodland, inspirovaný skutečným příběhem nejnechvalněji proslulé hollywoodské záhady, která dosud nebyla vyřešena, nabízí pohled do světa oslnivé, leč pomíjivé filmové slávy a odkrývá i její odvrácenou tvář - aféry, skandály a korupci v Los Angeles 50. let minulého století. Když je úspěšný představitel Supermana George Reeves nalezen ve svém domě mrtev, miliony fanoušků jsou šokovány okolnostmi jeho smrti. Policie a šéfové studií chtějí uzavřít případ jako sebevraždu, ale zvěsti se šíří dál. Soukromé očko Louis Simo se pustí do vyšetřování a začne skládat dohromady střípky z hercových posledních napjatých dní. Kdo stiskl spoušť? Byla to jeho svůdná, ale záludná snoubenka, zavržená milenka, rozzuřená manželka, nebo Reeves sám? (HBO GO)

(více)

Diskuze

kitano

kitano (hodnocení, recenze)

....tak tento film som videl ako prvy Blu ray disk vo vypredaji za polovicnu cenu :)

Santek

Santek (hodnocení, recenze)

Až se bude natáčet životopis Laurela a Hardyho, tak by tam Brody klidně mohl hrát. Ta první fotka v galerii je na tu roli jak vyšitá :-)

Alfie

Alfie (hodnocení, recenze)

Ben za tenhe film dostal cenu za nejlepší herecký výkon v Benátkách

Související novinky

Zaškatulkovaní (?) jinoši

Zaškatulkovaní (?) jinoši

29.03.2009

Robert Pattinson a Zac Efron. Každá průměrná dorostenka by některého z nich ráda viděla v roli otce svých dětí. Jaké role jim ale nabízí Hollywood? Pattinson se právě proslavil, takže se ještě nemůže… (více)

Reklama

Reklama